Benim nisanlimda tek erkek cocuk ve evlenince istanbulda ailesinden uzakta yasyacagiz. Daha dogrusu biz tanismadan once bu senenin basinda istanbula standi ve burada tanistik. Benm ailemde burada icim de hep korku var.. nisandan sonra da bu korkyu destekleyecek olaylar gecti basimdan. Her tatilde bizi yanlarina cagirilarsa fzlsn diye korkuyorum bu zamana kadar teyzemlerde dahi kalmamis birisiyim cok cekingenim. Ve bazi olaylardan sonrada ailesinden sogudum acikcasi.. nisanlima korkularimdan bahsettim anca bayramdan bayrama goruruz bizimkileri onda da sadece umarlar bana gel git diyemezler dedi.. bekarken istediim gibi istedigim yerde tasadim evlenince hic karisamazlar dedi.. ama yine de hem forumda okuduklarimdan hemde kv min konustuklarindan korku geldi.. belki annesi oyle gorunmek istedi agirlik koymaya calisti ama bn onlara gire yasamak istemiyorum isin kotu yani ikimiz de ogretmeniz ve iki ay tatilimiz var meslege baslarken en cazip olan yani bu olay yuzunden bogdu.. tatil olur olmaz cikin gelin falan derlerse nisanlim simdiden orada sikildigini soyledi ama wvlenince degisirse diye korkuyorum..
hiç gitmemekte olmaz tabi gider gönülleri yapar sonra hemen tatilinize cıkarsınız..sende bi kac günlügüne eşin için idare edersin .