ahhh canim sanki benim teyzemden bahsediyosun.benim teyzemde ayni ama aynisini yasiyo.3 tane cocuklari var cocuklarini enistemin tellindeki ask mesajlarini yakaldilar ama adamda utanma yokki.enistenm cok ah aldi bu ahlrin sonunda cocuuklarinda birtanesi feci sekilde trafik kazasi gecirdi oldu olecek diye bekledik ama cok sukur Rabbim onun bize bagisladi ama akillandimi hayi yine ayni tas yine ayni hamam.enistem olucak adamin doovme huyuda vardi bir kere eskiden dovunce dedem teyzemi aldi eve bir daha donnmiceksin dedi ben sana aslanlar gibi bakrim dedi sonra yine barisdilar ama ardi arkasi kesilmedi ne aldatmanin ne daygin hem teyzem buyuk cocugundan da ck cekiyo dedmin haberi yok iyi diye biloyio bir bilse teyzemi alir birdaha asla gndermez.ama isde salak teyyzem katlaniyo cekilcek hicbir tarfi yok hem aldatir hem dover hem kardeslerini akrabalrini teyzemden ve cocukarindan onde tutar birkere kardesi ortaligi karisdri ve enistem teyzemi onlarin yaninda dovmus.amannn bend dertliyim de canim bu konuda keske elimden birsey ge;sede yapsam zavlli teyzmin yuzu hic biryonden gulmedi.Allah yardimcilari olsun canim nediyelim ki.senin teyzenin maddi sorulklari varmi benimkin oda yok ama elden birsey gelmiyokiiii....
senin teyzenede üzüldüm canım allahtan bizimkinde dayak yok ama maddi sıkıntılar var zamanında onun için çok çekti çalışmadığı iş kalmadı aileye yardım olsun diye çok cefa çekti hala çekiyo ben anladım ki çok kendini yıpratınca kıymetin bilinmiyo kocasının burnunu sürtseydi belkide bunların hiçbirini yaşamıycaktı