• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi teyzemi aldatıyor

ahhh canim sanki benim teyzemden bahsediyosun.benim teyzemde ayni ama aynisini yasiyo.3 tane cocuklari var cocuklarini enistemin tellindeki ask mesajlarini yakaldilar ama adamda utanma yokki.enistenm cok ah aldi bu ahlrin sonunda cocuuklarinda birtanesi feci sekilde trafik kazasi gecirdi oldu olecek diye bekledik ama cok sukur Rabbim onun bize bagisladi ama akillandimi hayi yine ayni tas yine ayni hamam.enistem olucak adamin doovme huyuda vardi bir kere eskiden dovunce dedem teyzemi aldi eve bir daha donnmiceksin dedi ben sana aslanlar gibi bakrim dedi sonra yine barisdilar ama ardi arkasi kesilmedi ne aldatmanin ne daygin hem teyzem buyuk cocugundan da ck cekiyo dedmin haberi yok iyi diye biloyio bir bilse teyzemi alir birdaha asla gndermez.ama isde salak teyyzem katlaniyo cekilcek hicbir tarfi yok hem aldatir hem dover hem kardeslerini akrabalrini teyzemden ve cocukarindan onde tutar birkere kardesi ortaligi karisdri ve enistem teyzemi onlarin yaninda dovmus.amannn bend dertliyim de canim bu konuda keske elimden birsey ge;sede yapsam zavlli teyzmin yuzu hic biryonden gulmedi.:5::5::5::5:Allah yardimcilari olsun canim nediyelim ki.senin teyzenin maddi sorulklari varmi benimkin oda yok ama elden birsey gelmiyokiiii....

senin teyzenede üzüldüm canım allahtan bizimkinde dayak yok ama maddi sıkıntılar var zamanında onun için çok çekti çalışmadığı iş kalmadı aileye yardım olsun diye çok cefa çekti hala çekiyo ben anladım ki çok kendini yıpratınca kıymetin bilinmiyo kocasının burnunu sürtseydi belkide bunların hiçbirini yaşamıycaktı

senin teyzenede üzüldüm canım allahtan bizimkinde dayak yok ama maddi sıkıntılar var zamanında onun için çok çekti çalışmadığı iş kalmadı aileye yardım olsun diye çok cefa çekti hala çekiyo ben anladım ki çok kendini yıpratınca kıymetin bilinmiyo kocasının burnunu sürtseydi belkide bunların hiçbirini yaşamıycaktı

kendilerini yipratiyolar isde sanki kiymet bilen bi kocalari var cok kotu ya bende teyzem icin cok uzuluyorum aama napiyim yapcak birs ey yok benim teyzemin maddi hic bir bagliligi yok zaten isi gucu var olmasdA dedem var arkasanda ama...

asla değişmez o adam bence... öneri olarak, kadınla falan konuşup yüz göz olmasın bence, evde de soğuk davransın en azından, çünkü teyzeniz boşanmaz zaten...
yanlış anlamayın yargılamıyorum ama bazı kadınlar daha cesurdur, bazıları kabullenir, hayırlısı olur umarım, sınav zamanındaymış kızı sanırım, inşallah etkilemez çok fazla

kendilerini yipratiyolar isde sanki kiymet bilen bi kocalari var cok kotu ya bende teyzem icin cok uzuluyorum aama napiyim yapcak birs ey yok benim teyzemin maddi hic bir bagliligi yok zaten isi gucu var olmasdA dedem var arkasanda ama...

canım senin teyzenin boşanmama nedeni maddiyat değilmiş belki onunki alışkanlıktır insanlarda bir süre sonra evlilik alışkanlığa döner belki bu yüzden hazır hissetmiyordur tabi boşanması en doğrusu seninde dediğin gibi

asla değişmez o adam bence... öneri olarak, kadınla falan konuşup yüz göz olmasın bence, evde de soğuk davransın en azından, çünkü teyzeniz boşanmaz zaten...
yanlış anlamayın yargılamıyorum ama bazı kadınlar daha cesurdur, bazıları kabullenir, hayırlısı olur umarım, sınav zamanındaymış kızı sanırım, inşallah etkilemez çok fazla

zaten evde birbirine soğuk davranıyolar ama bi çatı altında yaşamaya devam ediyolar ,allah kimseye yaşatmasın yaa ,sana katılıyorum canm bende böyle düşünyorum bazı kadınlar daha cesur bazıları ise hayatın zorluklarından korkar teyzemde onlardan biri işte

doğru söylüyosun canım el kol bağlayanbir durum işin kötüsü kadında evli, benimde burda sizlere danışmak istediğim adamı vazgeçirmek için kadıncaz neyapıcak, adamı vazgeçirsek no falan değişir kadında ulaşamaz belki bırakır,ayrıca eniştemin durumu çok iyi değil kadına parada veriyormuş galiba

diğer kadın da evli miii??? kocasına duyurmadınız mı?

teyzen madem boşanmayacaktı o zaman ne kadını arayacaktı ne de evine gidecekti.. bilmezlikten gelecekti.. ayrıca ben aldatma durumlarında karşı tarafla görüşülmesinde hiç bir mantık bulamıyorum ... bu o kadına ''kocam asla senden ayrılmaz ancak sen bitirirsen biter ilişkiniz'' demekten başka bir şey değil bence...

Back
X