esi uzun sacli olan varmi?

İlk öyle gördünüz ve öyle sevdiniz keserse baya bir etkileyecek sizi alışması zor olur benim görüşüm ama sağlık daha önemli tabiki.
aslinda o da kararsiz, bakim yapacak biseyler kullansam filan diyor kiyamiyor da bir yandan. ugrasmasi zor geliyor ama ote yandan o da kendini ergenliginden beri baska turlu gormemis bende oyle:)

2009 dan beri hayatimda, 2014 ten beri de evliyiz. tanistigimizda da uzun sacliydi, evlendigimizde de...

o kadar alisigim ki uzun saclarina, zaten cok severim uzun sacli erkekleri ezelinden beri allah ta gonlume gore verdi. ama sac yapisi itibariyle cok deforme oldu alni epey acildi, bu aksam karsima "askim saclarimi 3 numara yapyim diyorum ne dersin" diye cikti.

cok sasirdim icim buruldu. bir yandan kestirme diyemiyorum diledgi gibi yapsin ama ote yandan kiyamiyorum ayrica sanki hir yabanciymis gibi gelecek biliyorum.

onu her haliyle seviyorum tabiki, ama cok radikal bir karar bu bizim icin. nasil karsilamaliyim bilemedim. tamamen ona birakmak istiyorum bu karari ozgur olmali cunku, ama ote yandan nasil hissedecegimi kestiremiyorum.

tekrar uzatmaz, cunku askerden donunce cok zorlandi bir daha kesersem asla uzatmam bu surec cok can sikici diye soylerdi aldim hevesimi der biliyorum uzatmaz.

siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda nasil davranirdiniz?
Tamamen tercih meselesi. Ben mesela hiç sevmem uzun saçlı erkek. İtici gelir bana. Eşimde çok şükür bu yönde düşünüyor. Fakat istemezdim saçımı uzatayım demesini, uzamasını falan. Evet ya empatinin dibini bularak söylüyorum senin de ne düşündüğün önemli ve eşinle konuş ben çok alıştım falan gibi. Evlilikte ne kadar bireylerin kendi kararları olsa da ama yinede bazen olmuyor bu.
Her şey gönlünce olsun.

Bir erkekte tek tahammül edemeyeceğim şey uzun saçtır.
Eşim karşıma böyle uzatacağım diye çıksa valla izin falan veremem.

Eğer sizin de kısa saçtan hoşlanmama ya da beğenmeme sorununuz var ise tatlı tatlı fikrini değiştirin.

Öncelikle hay maşşallah diyorum belde saçla uğraşmak zor haliyle bıkmıştır

Madem alnı açıldı kestirsin öbür türlü kötü görüntü oluyor önü açık arkası uzun...daha sonra saç ektirebilir, sonra da tekrar uzatır

Saçı kesince niye başka biri gibi gelecekmiş? Allah allah biz kadınlar kılıktan kılığa girince demiyoruz hiç kocamiz ne hisseder. Saçımız bi sarı oluyo bi siyah, bi uzun oluyo bi kısa. Tüvbe tüvbeee...

Topuz haliyle kısa saç gibi görünüyor sanki ya 🤭 illa kestirecekse bari azar azar kestirsin yoksa kendisine bile aynada yabancı gelebilir. Bakım olarak da argan yağını tavsiye ederim

Önleri açılmış evet ama aman aman saçı 3 e vurduracak kadar değil
Ama belki böyle de görünce psikolojisi bozuluyordur

Bence kararı ona bırakın doktora gidip tahlil yaptırsın bence bir şey çıkmazsa belki kozmetik yardımı alabılır
kan degerleri burdaki herkesten iyidir:) aslinda ondokuluyor diye de kestireyim demiyor ki. bakimi zor filan diye dusunuyor. bir yandan da kiyamiyor. ben en iyisi biraz bakim kurleri sac maskeleri filan azicik canlandirayim onun saclarini.😂

kan degerleri burdaki herkesten iyidir:) aslinda ondokuluyor diye de kestireyim demiyor ki. bakimi zor filan diye dusunuyor. bir yandan da kiyamiyor. ben en iyisi biraz bakim kurleri sac maskeleri filan azicik canlandirayim onun saclarini.😂
Ama ön taraf dışında bu adamın saçı gür ya hahaha

Profil fotoğrafıda kötü bir görüntü yok, alnı açıldı yazınca daha farklı canlanmıştı gözümde 😅 ama yine de rahatsiz oluyorsa kestirsin ,kendisi de uzun saçı sevmesine rağmen kestirmeyi düşünüyorsa aynada gördüğünden hoşnut değil demek ki, dökülme açısından.

Bende sakal konusunda hassasım, eşim yıllardır sakalli şimdi iki günde bir traş olan bir adama dönüşmek istese, ikna etmek için ciddi anlamda uğraşırım 😅

Bildiğimiz saçtan bahsediyoruz di mi? Hani şu kafadan çıkandan ..Şifreli falan bişi mi diye şüpheye düştüm yani bu kadar mesele olmuş...Genel olarak saç seviyoruz, kestirirse mutsuz mu oluruz ne demek yaw?
Bi de sanki kocanın saçı senden bi parça gibi bahsetmişsin, nasıl bütünsel bi evlilikse...

Profil fotoğrafıda kötü bir görüntü yok, alnı açıldı yazınca daha farklı canlanmıştı gözümde 😅 ama yine de rahatsiz oluyorsa kestirsin ,kendisi de uzun saçı sevmesine rağmen kestirmeyi düşünüyorsa aynada gördüğünden hoşnut değil demek ki, dökülme açısından.

Bende sakal konusunda hassasım, eşim yıllardır sakalli şimdi iki günde bir traş olan bir adama dönüşmek istese, ikna etmek için ciddi anlamda uğraşırım 😅
yok yahu profildeki hali iste, gecen sene filan o fotograf ama simdide farkli degil 10 sene oncesine gore dokuldu tabiki:)

uzun sacini cok seviyor, yakistiriyor da kendine. ugrasmak biraz zor geliyor sanirim. ama muhtemelen kestir desem o da kirk kere dusunur kestirince pisman olurmuyum diye.

Bildiğimiz saçtan bahsediyoruz di mi? Hani şu kafadan çıkandan ..Şifreli falan bişi mi diye şüpheye düştüm yani bu kadar mesele olmuş...Genel olarak saç seviyoruz, kestirirse mutsuz mu oluruz ne demek yaw?
Bi de sanki kocanın saçı senden bi parça gibi bahsetmişsin, nasıl bütünsel bi evlilikse...
bu kadar yargilamak neyin nesi anlamiyorum.

Back
X