esi uzun sacli olan varmi?

kisisel almayin lutfen ama sizin gibi "ben nefret ederim uzun sacli erkekten " diyen herkese sasiriyorum. siz nasil uzun sacli erkeklerden nefret ediyorsaniz onlar hakkinda ne hissediyorsaniz bende kisa saclilar icin ayni seyi hissediyorum. yani burda konunun "uzun sacli erkek sever misiniz sevmez misiniz" haline donmesi biraz anlamsiz degil mi sizce de? ben bir imaj degisikliginden soz ediyorum.

eger uzun saci sevmeyen hatunlar (hatta itici bulan nefret edenler) eslerinin saclarini bel hizasina kadar uzatmasina "uzatsin yahu ne olmus yani" diyebiliyor mu bunu sormak icin actim yani. kisa sav mi uzun sac mi fikrinizi sormak icin degil

Tam olarak ne yazmamı ıstersınız soyleyın ozaman ona göre yazıyım.. Ben düsüncemi söyledim..

Tam olarak ne yazmamı ıstersınız soyleyın ozaman ona göre yazıyım.. Ben düsüncemi söyledim..
kisisel almayin dedigim gibi lafim size degil tam olarak. ama konuda uzun sacli mi seversiniz kisa saclimi diye fikir sormuyorum. sordugum aslinda su, esim benim tercih etmedigim bir imaj degisimi yapmak istiyor. tercihimi belirtmeli miyim belirtmemeli miyim?

kisisel almayin dedigim gibi lafim size degil tam olarak. ama konuda uzun sacli mi seversiniz kisa saclimi diye fikir sormuyorum. sordugum aslinda su, esim benim tercih etmedigim bir imaj degisimi yapmak istiyor. tercihimi belirtmeli miyim belirtmemeli miyim?
Hmm pekı. Siz bilirsiniz ozaman nasıl ıstıyorsanız

Benimki kısa hatta bana dedi saçlarım senin kadar sık olsa uzatırdım dedi bende benimkiler gibi olsun istiyorsan uzat benimki sık değil ki dedim kafasına yattı sanki, 😂

Eşimle birbirmizin saç kıyafet stiline falan hiiç karışmayız ne gerek var. Herkesin kendine göre bir tarzı vardır. Sorarsa söylerim bence güzel ya da değil diye ama sormazsa ve karar vermişse saygı duyarım. Ki zaten zevklerimiz genelde uyuşmuyor😂

Bunu sorduğunuz hiç anlaşılmıyor yalnız. Okuduğum yorumların hiçbiri de bu soruya cevap verir tarzda değildi, herkes kendi eşini anlatmış sadece benimkinin saçı uzundur kısadır falan şeklinde. Siz de aynı şekilde gereksiz detaylara girmişsiniz

Bunu sorduğunuz hiç anlaşılmıyor yalnız. Okuduğum yorumların hiçbiri de bu soruya cevap verir tarzda değildi, herkes kendi eşini anlatmış sadece benimkinin saçı uzundur kısadır falan şeklinde. Siz de aynı şekilde gereksiz detaylara girmişsiniz
gereksiz detaylara girmis olabilirim haklisiniz gevezeligimdendir o da muhtemelen ozur dilerim konuyu okuyanlardan o yuzden. ama orda gayet belli sordugum sey aslinda. siz ne derseniz kestirsin mi begenir miyim filan desem anlarim da, fikrimi soylesem mi yoksa hic mudehale etmesem mi diye soruyorum

Back
X