Merhaba benim de esim varikosel ameliyati oldu 6 ay gecti hala bisey yok cerrahpasa ya gitmeye basladik sonuc bekliyoruz ama umutsuzluga kapiliyorum sizin kullandiginiz ilac yada bi tedavi varmiydiOlmaz mı ameliyat başarılı geçtiyse kala çok kişi var.biri de benim.ameliyattan 9 ay sonra hamile kadim.ilk oğlum 9 aylikti 2. Ye hamile kaldım. Şimdi çok şükür biri 1.5 diğeri 3 yaşında iki oğlum var.umudunuzu kaybetmeyin.olacaktir
öncelikle tebrikler... değerleriniz nasıldı ameliyattan önce? eşim de 9 nisanda ameliyat oldu neofortille beklemedeyiz...benim eşimde ameliyat olduktan 3 ay sonra hamile kaldım rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Canim bizim degerlerimiz cok kotuydu 1 milyonlardaydi toplamda ilk yaptirdigimizda ara ara degisimler oldu bitkisel seyler denedik keci boynuzu kuru fln bira 2.5 milyonlarda flnda cikmisti ama hizi yapisi fln olculemiyodu bile ama doktorumuz ameliyattan sonra ilaclar flnda verdi size birsey verdi mi hatta tam daha 6 ay dolmadigi icin esim hala devam ediyor ilaclara ama cok şükür ki ben 3 ay sonra hamile kaldim sabredin ve bol bol dua edinöncelikle tebrikler... değerleriniz nasıldı ameliyattan önce? eşim de 9 nisanda ameliyat oldu neofortille beklemedeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?