Erkek İnfertilitesi eşi varikosel ameliyat olup nezaman hamile kaldiniz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olmaz mı ameliyat başarılı geçtiyse kala çok kişi var.biri de benim.ameliyattan 9 ay sonra hamile kadim.ilk oğlum 9 aylikti 2. Ye hamile kaldım. Şimdi çok şükür biri 1.5 diğeri 3 yaşında iki oğlum var.umudunuzu kaybetmeyin.olacaktir

Merhaba benim de esim varikosel ameliyati oldu 6 ay gecti hala bisey yok cerrahpasa ya gitmeye basladik sonuc bekliyoruz ama umutsuzluga kapiliyorum sizin kullandiginiz ilac yada bi tedavi varmiydi

doktorar sıkıntıyı geç farketti.martın başında oldu eşim ve bbeiş bu ay da yok

eşimde 3.derece varikosel var doktorlar ameliyat önermedi dğerler iyi diye ilk hamileliğimde 17 haftalıkken düşük yaşadım düşükten sonra 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 6 haftalık hamileyim RABBİM herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inş

eşime keçiboynuzu kürü ve proteex plus verdik varikoseli olanlarda genelde hız ve morfoloji sıkıntı sı vardır bu nedenle keçibyonuzu kürü ve proteex plus kullanması hem morfolojisini artırdı hemde hızını artırdı

20 şubatta ameliyat oldu hala bekliyoruz olup olmayacağı konusunda hiçbir hissiyatim yok açıkçası canım

Arkadaşlar Merhaba hamile olanlar inşallah sağlık ve hayirla bebeklerini kucaklarina alirlar inşallah ben de bu yolda yeniyim bebek çalışmalarımızın 2. Ayinda varikosel 1. Derece tespit edildi bu ay o kadar cok takviye yaptimDoktor 1 ay evicap kullan testi tekrarlayalim dedi. Ameliyata ona gore karar vercez dedi Insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alcaz dua ve umutla..

öncelikle tebrikler... değerleriniz nasıldı ameliyattan önce? eşim de 9 nisanda ameliyat oldu neofortille beklemedeyiz...
Canim bizim degerlerimiz cok kotuydu 1 milyonlardaydi toplamda ilk yaptirdigimizda ara ara degisimler oldu bitkisel seyler denedik keci boynuzu kuru fln bira 2.5 milyonlarda flnda cikmisti ama hizi yapisi fln olculemiyodu bile ama doktorumuz ameliyattan sonra ilaclar flnda verdi size birsey verdi mi hatta tam daha 6 ay dolmadigi icin esim hala devam ediyor ilaclara ama cok şükür ki ben 3 ay sonra hamile kaldim sabredin ve bol bol dua edin

Herkese Merhabalar;
Bu dertten muzdarip ne cok aileler varmış.. bazı arkadaşların mesajları o kadar iç açıcı ki içimizde ki ümitsizliği gideriyor. çok teşekkür ederiz.

slm kızlar eşim 6 ay önce variosel 3. derce ameliyat oldu doktora gitti 44 milyon oldugunu doğal yolla hamile kalınabileegini söyledi ama 6 aydır bebiş yok benmde hormon testi iyi çıktı neyi yanlış yapıorum bilemedim

eşim ameliyat olduktan 20 gün sonra deneyelim dedik.tabi çocuk düşüncesi stresi yok yumurtlama dönemi nedir bakmadım o gün hamile kalmışım..o ameliyattan sonra bir kez ilişkiye girmiştik çünkü,o gün olduğu kesin yanii..bu işin en büyük sorunu beklenti içine girmek ne kadar stres o kadar tek çizgi
kızım 4,5 yaşında yine çocuk düşünüyoruz eşime yine varikosel dediler ameliyat olmadan hamile kalınamaz mı ben de bunun derdindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…