Erkek İnfertilitesi EŞİ VARİKOSEL AMELİYATI OLAN VAR MI ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Su nehri

Rabbim hep yanımızda ol
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
249
204
18
Eşi Varikosel ameliyatı olup ondan sonra hamile kalanlar?

Canım Nerdeyse her 4 erkekten 1 inde varikosel var tabi dereceside önemli benim çevremde ameliyat olup çocuğu olan 2 kişi var daha doğrusu birinin olmuyordu ameliyattan sonra oldu diğerinin zaten 2 çocuğu vardı şuan yine hamileymiş, bunların dışında varikosel bir damar tıkanıklığı yani çözümlenmeyecek birşey değil ha bacakta o orada. Umarım tedavi sonrası çocuk sahibi olursunuz.

Teşe Çok teşekkür ederim

benim tanıdığım varikosel ken eşi hamile kaldı
sizinde en kısa sürede hayırlısı ile kucağınız dolar inşallah

Varikosel herkesde gebeliğe engel olmuyor. Varikosel olup çocuğu olan çok var bizimde varikosel dendi ameliyat oldu varikosel ortadan kalktı ama engel olan o değilmiş hala bekliyoruz Rabbim sizi aratmaz inşallah

Varikosel herkesde gebeliğe engel olmuyor. Varikosel olup çocuğu olan çok var bizimde varikosel dendi ameliyat oldu varikosel ortadan kalktı ama engel olan o değilmiş hala bekliyoruz Rabbim sizi aratmaz inşallah
Bilmiyorum eşim ameliyat oldu sonuçları güzel ama doktora ne ki gitsem aşılama öneriyolar

Allah'tan çabuk farkettik. İnşallah hızlı sonuç alırız. Ben hiç korunmadim evlendigim günden beri 6-7 ay geçti baktım olmuyor bir sorun var dedim kendi kendime. Dediğim gibide oldu. Esimde varikosel çıktı. Bugün gidiyoruz bakal doktor ne diyecek

Benim eşimde bugün hastaneye yatıyor. Yarın ameliyatı var bakalım önümüzdeki süreçte neler olacak. Ama bizm doktorumuz iyiki tüp bebek falan yaptırmamissiniz dedi. O en son çare dedi.

Bu arada spermin canlılığı ve hareketliliği için. Havuç suyu içsin dedi ya da havucu direk çiğ olarak yesin dedi. Isırgan otu çayı , kuru siyah üzüm çekirdekli , kuru incir , birde her gün nohut yemeği yesin dedi. Bence bunları yiyin. Keçiboynuzu falan içmeyin. Doktor hiç onermedi o aksine varikosel olan kişide sperm sayısını dusuruyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…