TeşeCanım Nerdeyse her 4 erkekten 1 inde varikosel var tabi dereceside önemli benim çevremde ameliyat olup çocuğu olan 2 kişi var daha doğrusu birinin olmuyordu ameliyattan sonra oldu diğerinin zaten 2 çocuğu vardı şuan yine hamileymiş, bunların dışında varikosel bir damar tıkanıklığı yani çözümlenmeyecek birşey değil ha bacakta o orada. Umarım tedavi sonrası çocuk sahibi olursunuz.
Çok teşekkür ederimCanım Nerdeyse her 4 erkekten 1 inde varikosel var tabi dereceside önemli benim çevremde ameliyat olup çocuğu olan 2 kişi var daha doğrusu birinin olmuyordu ameliyattan sonra oldu diğerinin zaten 2 çocuğu vardı şuan yine hamileymiş, bunların dışında varikosel bir damar tıkanıklığı yani çözümlenmeyecek birşey değil ha bacakta o orada. Umarım tedavi sonrası çocuk sahibi olursunuz.
Teşekkür ederim inşallah dua edin❤❤❤benim tanıdığım varikosel ken eşi hamile kaldı
sizinde en kısa sürede hayırlısı ile kucağınız dolar inşallah
Bilmiyorum eşim ameliyat oldu sonuçları güzel ama doktora ne ki gitsem aşılama öneriyolarVarikosel herkesde gebeliğe engel olmuyor. Varikosel olup çocuğu olan çok var bizimde varikosel dendi ameliyat oldu varikosel ortadan kalktı ama engel olan o değilmiş hala bekliyoruz Rabbim sizi aratmaz inşallah
Geçmiş olsun kaç yıllık evlisinizBizde 12 Kasım'da varikosel için doktor randevumuz var bakalım ne diyecek. Ankara'da Kaan Aydos var. Ona gidicez.
1 yil 3 aylık evliyizGeçmiş olsun kaç yıllık evlisiniz
Bizde öyleydik eşim tek tarafli ameliyat oldu .Ameliyattan önce sperm sayisi 7 milyondu ameliyattan 6 sonra 23 milyon oldu1 yil 3 aylık evliyiz
Bakalım Kaan bey benim eşime de ameliyat dedi şimdi ameliyat olcak inşallah guzel sonuçlar alırızBizde öyleydik eşim tek tarafli ameliyat oldu .Ameliyattan önce sperm sayisi 7 milyondu ameliyattan 6 sonra 23 milyon oldu
İnşallah alırsınız biz daha bekliyoruzBakalım Kaan bey benim eşime de ameliyat dedi şimdi ameliyat olcak inşallah guzel sonuçlar alırız
23 milyon yetmiyormuki doktorlar 15 milyondan sonrasını normal diyor. Deneme yapmıyorsunuz. Birde ne kadar sürede artış oldu ?İnşallah alırsınız biz daha bekliyoruz
6 ay arayla artış oldu Yetiyo ama canlılık az 2 gün ara ile ama olmuyo doktorlar aşilama diyo23 milyon yetmiyormuki doktorlar 15 milyondan sonrasını normal diyor. Deneme yapmıyorsunuz. Birde ne kadar sürede artış oldu ?
Aşılama istemiyom Olur diyolar biraz geç olur6 ay arayla artış oldu Yetiyo ama canlılık az 2 gün ara ile ama olmuyo doktorlar aşilama diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?