Erkek İnfertilitesi EŞİ VARİKOSEL AMELİYATI OLAN VAR MI ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam teşekkür ederim inşallah yapıcam dediklerinizi

Kaan aydosami gittiniz acaba ???? Bende gitmeyi dusunuyorum da yardimci olabilirmisiniz

Kaan aydosami gittiniz acaba ???? Bende gitmeyi dusunuyorum da yardimci olabilirmisiniz
Sizdede mi varikosel var. Benim eşimde baya büyük olduğu için . Varikosel ameliyatı ol dedi. Ameliyat oldu 2 haftayı geçti . Dün gorusme günümüzdü doktorla. Size gorudme günü veriyor , sitesinde mesajlasiyirsunuz. Bide sperm genine baktirdi. Sperm genine göre doğuştan geliyor dedi. Yine de bir kür tedaviye daha devam edicez dedi. Promen k şase ve klomen tablet verdi. Bugün onları Alicam. 1 buçuk ay sonra da testler istedi yine. Bakalım yükselme gostermezse tüp bebek diyor

Bizde promen k kullandik pazartesi gidicez bakalim sonuçlar nasil

Daha hicbisey belli degilki. İlacı dün akşam soyleid bugün alıp kullanmaya başlıcaz

Daha hicbisey belli degilki. İlacı dün akşam soyleid bugün alıp kullanmaya başlıcaz
Oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim... dun aldim sonuclari sehir hastanesinden ... devlet hastanesi oldugu icin elle muayne yapmadi sagolsun 2 hafta snra gelsin elle muayne edeyim tekrar sperm versin dobbler istedi varikosel tam varmi yokmu belli degil ama daha once olabilir demisler esime bekarken galiba bizde soyle bir sıkıntı var esimin spermi konstrsynda 145 milyon gibi yuksek ama ileri hareket yuzde 19 yerinde 9 harkeetsiz 72 cikti galiba bu yuzden olmuyo cocuk bide bazen iliskide bosalamiyor......... napmam lazim bilmiyorum okdr kotuyumki....

Hayır hiç kötü olma emin ol onu düzeltirler. Ama iyi doktora gidin. Milyon sayınız var hareket ve kalite artirirlar . Bizim daha kötü . Sperm sayımı 2-3 adet. Milyon bile değil.

Eşim varikosel ameliyatı olalı tam 1 yıl oldu ama hız hiçbir şekilde artmadı ne takviye kaldı denemediğimiz ne kür aklınıza ne gelirse.. Ama hız artmıyor kesin genetik bir sorun var spermlerde .. dr tüp bebek dedi.

Hayır hiç kötü olma emin ol onu düzeltirler. Ama iyi doktora gidin. Milyon sayınız var hareket ve kalite artirirlar . Bizim daha kötü . Sperm sayımı 2-3 adet. Milyon bile değil.
Siz simdi tedavi surecindesiniz değilmi... evet ben kendimde hastanedeyim burda baska doktorada gostericem cunku hep asistanlar var polknklerde olmazsa ozele gidicem artik hamile haberi aldikca sinirlerim bozuluyo icime kotuluk girsin istemiyorum ama inanin gucum kalmadi kimseylede paylasamiyorum bu durumu esim cok hassas cunku hakli olarak erkek olunca... oyle iste artik bilmiyorum napicaz .... her ay aynj telaş...

Biz daha tedavinin başındayız. Ameliyat oldu 15 günü geçti . Ama genetik test yaptırdık doğuştan dedi doktor yukselmeyebilir dedi. Dua ediyorum inşallah yükselir diye. Benim esimdede tam tersine olmazsa ne yapayım ölüm mü var diyo. Sonuçta tüp bebek oluor diyor. Bakalım ilaçları aldım bugün yarın sabah kullanmaya başlayacak. 1 buçuk ay sonra test istedi doktorumuz. Ankara'da Kaan Aydos a gittik biz. Hep onun ismini duydum. Birde İstanbul'da celalettin Perunun adını duydum

Devlettekiler tedavi bile uygulamıyor. Direk tüp bebek diyorlar. Varikosel için ameliyat bile olmasını gereksiz buldular yükselmez dediler. Ama Kaan hoca direk ilk önce kesin ameliyat olacaksın dedi. Sonra ben burdaki doktora Kaan hocanin selamı var. Ameliyat dedi deyince. Öyle bir ilgilendilerki görseniz şaşırdınız. Hemen ameliyat etti 2-3 gün içinde

Bende kaan aydosu duydum aradim hatta ama bazj olumsuz yorumlar kaldi aklimda herkese ayni seyleri yaziyor iste genelde ayni seyi yapiyor vs diye o yuzden acaba 2.Testide burda versem devlette ultroson cektirip sonrami gitsem yani esimi gotursem... bizde hareketsiz cok ama bence bu test hatali yani 508 milyon sperm Var ama

Umarim biran önce tedaviye cevap alirsin canim bak beralife diye bir dogal urun yapan yer var ordan caksir suyu keciboynuzu alabilirsin kadinlar icin hayit suyu da var bi bak istersen instahramda cok faydasini goren var bende aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…