Gebeliğe Hazırlık Eşi varikosel ameliyati olanlar !!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninki yine cok iyiymis benim esimin ameliyattan once 3 milyondu ameliyat oldu 2 ay gecti daha baktirmadik yukselme var mi yokmu bilmiyoruz... bende ne yapacagimi sasirdim :-(

Biz artık DNA hasarı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü hesaplayınca ileri hızlı 8 milyona yakın sperm var . Sağlam bir tanesi lazım bize sadece ama işte 18 aydır denk gelmedi. Nasip demekten başka bişey gelmiyor elden ..

Siz kaç aydır istiyorsunuz?

Sizin az da degil ileri hareketli sayisi neden oyle oldu ki ? Acaba sende bisey var mi baktirdin mi kendine ? ... biz 2 bucuk yillik evliyiz evlendigimizden beri korunmadik iki yil gecince baktik bi anormallik var bende iltihaplanma varmis rahimde ondan sandim ilac kullandim gecti sonra baktik yine olmuyor sonra esime dedim gel sana test yaptiralim bende bisey cikmiyo diye yaptirdik ve gorduk toplam 3 milyon deger cikti doktor cok dusuk cift tarafli ameliyat gerekli dedi bizde olduk iste bekliyoruz

Ameliyattan 6 ay sonra test yaptırmıştı eşim . 3 ay düzelme süresi , sonraki 3 ay ilaç kullandı. Siz de test için en az 3 ay bekleyin derim ben . Kür yapın diyeceğim ama bizde pek işe yaramadı . Biz şu an beslenmeye dikkat ediyoruz. Her gün bol yeşillikli salata , haftada 3 gün nohut, her gün 1 fincan ısırgan otu çayı , gece yatmadan önce 1 çay bardağı taze sıkılmış havuç suyu içiyor ve emodex kullanıyor . Bir de böyle denemeyelim dedik. Spermlerin yenilenme süresi 72 günmüş.

Ben de gitmiştim doktora sadece fsh üst sınırdaydı(10 çıkmıştı) onun dışında hsg de çektirdim birşey çıkmadı. Bu adetimle bi daha gideceğim hormon tahlilleriyle başlayayım , hiç yumurtlama takibi yaptırmadım bu ay bir baktırayım diyorum .

Bizim de Ağustos'ta 2. yılımız bitti. Biz ilk yıl korunmuştuk ama meğer olmuyormuş zaten

Anladimn
Anladim doktor bize ilac falan da vermedi sadece keci boynuzu alicam bu ara onu yediricem bu ay da gecsin 3 ay dolunca test yaptiricaz

Arkadaşlar eşim varikosel amaliyati olacak Ankara'da doktor tavsiyesi devlet hastanesimi ozelmi yardımcı olur musunuz

Is birazda erkekte bitiyr iste erkek dedigin pesini birakmaz yani bizimde sinavimiz bu galiba varikosel geldi bizi buldu bzde 2 sene korunmustuk zaten korunmasatdikta olmucakti bizde mutlu haberi alirz ins
Canim benim eşimde 2 ekimde ameliyat oldu halen gebelik yok sende durum nasıl

Arkadaşlar bu ameliyat zor mu kolay mı nasıl eşimde olacak ama etraftan kimse duysun istemiyor hemen cıkar mı hastahaneden acaba?

Arkadaşlar bu ameliyat zor mu kolay mı nasıl eşimde olacak ama etraftan kimse duysun istemiyor hemen cıkar mı hastahaneden acaba?
Aynı gün çıkar canım ..10 gün sonra da işine ğer döner. .ok geçmiş olsun canım .

Canim hastane de değil ama evde dinlenmek isterse dinlenir..kasiktan yapılıyor ameliyat..benim eşim aslında 4 5 günde kendini iyi hissetti ama evde yatıp dinlenmesi iyi olur ..

Varikosel sizde derece kaçtı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…