Gebeliğe Hazırlık Eşi varikosel ameliyati olanlar !!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Morfoloji tam olarak nedir acaba bunu bilmiyorum da

Alla alla nasıl olmaz
merhaba ben varikosel ameliyatı ile igili araştırma yaparken yazdıklarınızı okudum ve merak ettim ameliyat işe yaradımı kullandığınız kürler işe yaradı mı ? cevap verirseniz çok sevinirim. Ben bu ameliyatın sonuçları pek etkilemediği yönünde çok yazı okudum. Eşim olmalı mı olmamalı mı karar veremedim açıkcası. Sadece vitamin mineral takviyeleri sağlıklı beslenme daha çok işe yarayacakmış gibi sanki. Sizde durum nasıl oldu acaba?

Kızlar benim eşimde 6 gün önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu oldu hafif koku var sanki pansumanda oluyo 2 günde bir ama ameliyat sonrası böyle bir şey yaşayan varmı acaba

Evet canım benim eşimde enfeksiyon kapmıştı her yeri kırmızı kabarcik olmuştu eczaneye gittik oksijen suyu bepentol un yara iyileştirici kremini ve bir kaç krem daha verdi biraz uzun oldu ama toparladı. Bakilamayacak durumdaydı ve doktor da normal demişti
Kızlar benim eşimde 6 gün önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu oldu hafif koku var sanki pansumanda oluyo 2 günde bir ama ameliyat sonrası böyle bir şey yaşayan varmı acaba

Görüntü olarak birşey yok bugün doktora gittik ilaçlardan koku yapıyormuş gayet güzel iyileşmeye başlamış dedi bizde öyle birşey olmadı Allah’a şükür canım inşallah çabucak iyileşirler

Şuan tam olarak aynı şeyleri yaşıyorum hamile kaldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…