Canim inşallah benim de adete 8 gun kaldı lakin ben adet belirtilerini yaşıyorum canım umudum yok yani.Kizlar benimde esimin 4 ayi bitti ameliyat olali bu ay biz bebek konusunda umitliyiz insAllah yanilmayiz adete 3 gun kaldi bakalim 3 gun sonra anlicaz. Dua edin
Neler belirtilerin canm ve esin ne zaman ameliyat oldu ?Canim inşallah benim de adete 8 gun kaldı lakin ben adet belirtilerini yaşıyorum canım umudum yok yani.
Bendede gogus halkasi cok buyudu ve sisti bende ondan umitliyimCanim eşim 4 ay oldu ameliyat olalı ..varki sel grade 4...belirtilerim göğüs büyümesi şişti ..rahimde sanci ara ara ..Bunlari hep adet ten önce olir bende..
Benim de goguslerim şişti lakin ben adet olarak buni hissediyorum ..çünkü adet ivin bende en önemli belirti rahim ağzı ağrısı böyle sizi sancı ..oda başladı ara ara canım yani umudum yok.senin tek göğüs ise gebelik olabilir..Bendede gogus halkasi cok buyudu ve sisti bende ondan umitliyim
Benim kahverengi halka cok buyudu ve agriyor bende o yuzden dedigim gibi umitlendim esimle, ama bugun adetim geldi gecen ay 10 unda olmustu bu ay 5 inde geldi ama gogus agrim sertligi sisligi agrisi hala devam ediyor ben anlamadim biseyBenim de goguslerim şişti lakin ben adet olarak buni hissediyorum ..çünkü adet ivin bende en önemli belirti rahim ağzı ağrısı böyle sizi sancı ..oda başladı ara ara canım yani umudum yok.senin tek göğüs ise gebelik olabilir..
Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza olsun bizim 1 yılı geçecek ama daha olmadı malesefBenim eşim oldu 4 ay sonra hamile kaldım biraz kısmet normalde 6 aydan sonra oluyormuş.
inşallah rabim tez zamanda kavuştururAllah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza olsun bizim 1 yılı geçecek ama daha olmadı malesef
Elle muayne de farkedildi ama 2.derece sol tarafta var sadeceDerecesi ne elle muayenede cıkıyosa ve sperm degerleri bozulduysa ameliyat diyorlar bizde olduk 7 ay oldu mikrocerrahi ile olduk
derecesi neydi acaba birde tek taraflı mıydı sağlıklar dilerim tez zamnda buaradaEşim ameliyat olalı 2 yıl olacak neredeyse. Biz de ameliyat pek bir işe yaramadı . Bizim de sayımız çok iyiydi hareket ve morfoloji sorunu vardı. Değerler hala aynı. Umarım size
iyi gelir ameliyat
derecesi neydi acaba birde tek taraflı mıydı sağlıklar dilerim tez zamnda buarada
Evet aynı durumlar hayırlısı inş.Soldaydı, 2. dereceydi sanırım. Elle muayenede dr şüphelenmişti ultrason ile kesin olarak var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?