Gebeliğe Hazırlık Eşi varikosel ameliyati olanlar !!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benimde esimin 4 ayi bitti ameliyat olali bu ay biz bebek konusunda umitliyiz insAllah yanilmayiz adete 3 gun kaldi bakalim 3 gun sonra anlicaz. Dua edin

Kizlar benimde esimin 4 ayi bitti ameliyat olali bu ay biz bebek konusunda umitliyiz insAllah yanilmayiz adete 3 gun kaldi bakalim 3 gun sonra anlicaz. Dua edin
Canim inşallah benim de adete 8 gun kaldı lakin ben adet belirtilerini yaşıyorum canım umudum yok yani.

Canim eşim 4 ay oldu ameliyat olalı ..varki sel grade 4...belirtilerim göğüs büyümesi şişti ..rahimde sanci ara ara ..Bunlari hep adet ten önce olir bende..

Bendede gogus halkasi cok buyudu ve sisti bende ondan umitliyim
Benim de goguslerim şişti lakin ben adet olarak buni hissediyorum ..çünkü adet ivin bende en önemli belirti rahim ağzı ağrısı böyle sizi sancı ..oda başladı ara ara canım yani umudum yok.senin tek göğüs ise gebelik olabilir..

Benim kahverengi halka cok buyudu ve agriyor bende o yuzden dedigim gibi umitlendim esimle, ama bugun adetim geldi gecen ay 10 unda olmustu bu ay 5 inde geldi ama gogus agrim sertligi sisligi agrisi hala devam ediyor ben anlamadim bisey

Benim eşim oldu 4 ay sonra hamile kaldım biraz kısmet normalde 6 aydan sonra oluyormuş.

Merhaba hanımlar eşim de de yeni öğrendik damar genişlemesi var ve sperm sayısı 12 milyon ama ileri ve yavaş hareketli toplamda yuzde 50 yuzde 30 ileri hareketli ama doktor amlwiyat dedi bilgisi olanlar var mı ilaçla artmaz mı doktor demiş ki 20 milyon olması lazım

Eşim ameliyat olalı 2 yıl olacak neredeyse. Biz de ameliyat pek bir işe yaramadı . Bizim de sayımız çok iyiydi hareket ve morfoloji sorunu vardı. Değerler hala aynı. Umarım size iyi gelir ameliyat

Eşim ameliyat olalı 2 yıl olacak neredeyse. Biz de ameliyat pek bir işe yaramadı . Bizim de sayımız çok iyiydi hareket ve morfoloji sorunu vardı. Değerler hala aynı. Umarım size
iyi gelir ameliyat
derecesi neydi acaba birde tek taraflı mıydı sağlıklar dilerim tez zamnda buarada

Biz 3 ay sonra test yaptrdk sayı 55 milyon hareketli %20 idi morfoloji %4 dü şimdi tekrar verecek bakalım ama 7 aydır düzenli emodex kullanıyor hiç bırakmadı ilk 3 ay keçiboynuzu özu içti sonraki 3 ay maca tozu kullandı bakalım bu testte görecegz ne durumda ama doktor 3 ay sonra gittginde ameliyat basarili olmuş demişti bebek olayına gelince ben de prolaktin yukseklıgın var oda engel tekil ediyor olabilir onun için doktor endokrinoloji ye yönlendirme yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…