eşi varikosel amelıyatı olupta hamile kalanlar yazabılırmı??

yuko06

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
218
5
16
Ankara
mrb arkadaşlar yeni üye oldum,22 aylık evliyim 7 ay korunduk eşimle sonra bıraktık olmayınca doktora gıttık,bende bsey çıkmadı,eşimde sol varıkosel cıktı ve 1 ay önce kadar ameliyat oldu,çalışmalara başladık allahın ıznıyle inşallah olucak ınanıyorum aranızda böyle olan varmı yazabılırmısınız?

Biz de aynı durumdayız eşim Ocak on beş te ameliyat oldu Mayıs 15 de kontrole gideceğiz değerleri nasıl değişti diye. Sizin eşinizin morfolojisi kaç idi ve hareketliliği??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buarada 3 aydır gebelik olmuyor. Ne yapabiliriz ki biz??(

Morfolojinin yükselmesi için bişeyler yapmalıyız tabi en önce yüce Rabb'inin nasip etmesi gerekiyor ama inşallah bizim de olur

değerleri şimdi bilemıycen canım işteyim kağıtları evde,herkese göre durum degısıyo demekkı hemen hamıle kalanda var kalamayanda...allahım ınsallah yakın zamanda bızelerede o duyguyu tattırır,bızde hazıranın 3 unde tekrar doktra gıdıcez bakalım,bende bu arada soğan kurune başlamıştım ama yoğunluktan 4 gun içebildim yarım kaldı maalesef,bunun yanında folıkasıt içiyorum ve fetıh suresını okuyorum,Rabbım sesımızı duyar ınsallah... siz ne kadarlık evlısınız?

Ben varim. Esim 2013 haziranda ameliyat oldu. Simdi 5 haftalik hamileyim. 6 ayda anca toparliyormus. Keciboynuzu kurunu uygulayin mutlaka

Ben varim. Esim 2013 haziranda ameliyat oldu. Simdi 5 haftalik hamileyim. 6 ayda anca toparliyormus. Keciboynuzu kurunu uygulayin mutlaka

ayy cnm mrb cok sevındım ya gözün aydın.umut ol sen bıze... hıç denemedim ama denıycem kecıboynuzunu aklımda.anlatsana biraz kendınden ne kadardır olmuyodu bebegın?

Biz 6 aylık evliyiz ama evlendiğimizden beri korunmuyoruz. Değerler önemli ama bi o kadarda değil çünkü benim işten arkadaşımın ablasının eşinin değeri 0 Mış ve eşi hamile kalmış. Böyle durumlar duyunca nasip diyorum ama bişeyler de yapmamız gerekiyor. Ben keçiboynuzu ve çörek otu kürlerini yaptıracağım inşallah bizlere de nasip olur tez zamanda😔😔

Haziran'ın 3 ün de eşiniz için mi doktora gidiceksiniz?? Tekrardan değerlere mi bakılacak??

Ben kendim için bişey yapmıyorum soğan kürü bu ay belki başlayabilirim. Folik asit önceden alıyordum ama ameliyattan beri almıyorum. Saldım sanırım

evet canım eşim için gıdıcez hazıranın 3 ünde sperm degerlerıne falan bakılcak,bende bısey cıkmamıstı ama tekrar baktırsam mı dıyorum yaa...

nasip işte ne zaman olacağını bılemıyoruzkı canım,soğan kürünü yap bence bı ama.

Benim pek enerjim kalmadı sanırım😔 ama yine de soğan kürünü yapmaya çalışacağım. Eşimin ilk kontrolünü bekliyorum bakalım durum neymiş?? Bir tek morfolojiye bakmamak lazımmış Morfoloji kadar hareketliliği ve sayısı da önemliymiş. Hareket hızı yavaş olunca buluşma gerçekleşmiyormuş keza sayısı az olunca da buluşma gerçekleşmiyormuş. Çok komplikasyonun gibi duruyor 😒değil mi??

Bir de bişey soracağım senin kontrol de neye bakıldı?? Hormon testi falan yaptırdın mı?? Mesela benim adet dönemim düzensiz oluyordu ben bu yüzden ovülasyon günü mü bilmiyordum şimdi düzenleyici kullanıyorum ve ateş ölçme yaparak hesaplıyorum. Gerçi gün aşırı ilişki oluyor ovülasyon gününün pek önemi kalmıyor. Ben sperm ile alakalı diye düşünüyorum gebeliğin olmamasının ama ameliyattan 6 ay geçsin sonra bende Check up dan geçmek istiyorum )

Bu arada bende iki sefer baktırmıştım polikistik var mı herhangi bişey var mı diye. Temiz çıkmıştı ama bakalım ameliyattan önce bi altı ay geçsin sonra gebelik olmazsa o zaman o testleri yaptırmak istiyorum??

Merhaba:)) ben bugün adet olmalıydım ama daha olmadım ama hiç hevesim yok test yaptırmak gibi. Bi kaç gün geçmeli değil mi test için

Merhaba:)) ben bugün adet olmalıydım ama daha olmadım ama hiç hevesim yok test yaptırmak gibi. Bi kaç gün geçmeli değil mi test için

mrb cnm bakamadım yoğunluktan hiç,adet oldun mu pekı,durum ne? inşallah bebek vardır

Merhaba :)) yok canım adet oldum bende moral bozukluğu ile bakamadım. Bizim moraller iyice bozuk. Aslında eşimin durumu daha vahim. Çocuğum olmayacak galiba diyip duruyor. Bian önce Mayıs 15 gelsin bi değerleri görelim diyoruz. Buarada eşime keçiboynuzu kürü yapıyoruz bakalım inşallah allahım bize de nasip etmiş eder.

anladım canım,ayy sıkmasın canını ya zamanı vardır olcak elbette,bızde bı aralar acyır üzülüyoduk ağlıyoduk hatta beraber oturupta...inşallah az kalmıs zamanınız bızımde kontrol hazıranın 3 unde.keçiboynuzunu yaptığın ıyı olmus kuzum ınsalllah rabbım en yakın zamanda bızlerede nasıp eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…