eşi varikosel amelıyatı olupta hamile kalanlar yazabılırmı??

merhaba kızlar, bizde de varikosel vardı eşim ameliyat oldu. derecesine göre faydası da değişiyor sanırım. bizim çift taraflı ve ileri derecedeydi. 6 ayı doldurduk biz test yaptırdık öncesinde 8 milyondu hareket sıfırdı, 6.ayda 30 milyon, hareket %65 toplamda, morfoloji de %30 yazıyor.. şimdi beklemedeyiz. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

mrb canım anladım ınsallah en yakın zamanda allahım cumlemıze nasıp eder,bı umut beklıyoruz işte...

İnşallah canım inşallah hayırlısı ile bizede nasip eder allahım. Keçiboynuzu kürünü 1 hafta uyguladım. Mayıs on beşi bekliyoruz bakalım ilk sonuç ne olacak?? Ben stres yapmak istemiyorum çünkü yapınca regli günüm gecikiyor ve hali ile yumurta çatlamadı falan değişiyor. Ben artık yaz sonunda aşılama olmazsa tüp bebek istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba dün gebelik testi yaptım sonuç pozitif çıktı 367 hemen doktora gittik ama kese bile gözükmedi Pazartesi yine gideceğiz inşallah bu sefer gözükür. Biz artık tüp bebek araştırıyorduk böylesi nasip oldu allahım herkese nasip eder inşallah hayırlısı ile herşey olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…