Gebeliğe Hazırlık Eşi varikosel olup ovulasyon testi ile hamile kalanlar bakar mısınız lutffen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dolaşicam de çik. Yarim saat dolaş. En az 2-3 tane al. InsaAllah vardir ya 🤲
Canım ben öyle asla çıkamam izin vermez inan markette var çaktırmadan eğer girer sem markete alacam bende çok merak ediyorum ne zorluklar ne kavgalar ne sıkıntılar çıktı biliyor musun bebek için Allah kimseye yaşatmasın ama sakin olmaya calisiyorum şimdi yapacağım ovulasyon

Canım ben öyle asla çıkamam izin vermez inan markette var çaktırmadan eğer girer sem markete alacam bende çok merak ediyorum ne zorluklar ne kavgalar ne sıkıntılar çıktı biliyor musun bebek için Allah kimseye yaşatmasın ama sakin olmaya calisiyorum şimdi yapacağım ovulasyon
Yap haber ver tatlim

Eklentiler

• IMG20210722132552.webp
    IMG20210722132552.webp
    8 KB · Görüntüleme: 135
Bence iyi birsey 😊 yinede kendimizi fazla umutlandirmayalim di mi? InsaAllah vardir olmazsa da umutsuzluğa kapilmak yokk. Ayni gemideyiz sabirla yolumuza devam etmeliyiz
Allah'ım tüm isteyene versin inşallah canı gönülden söylüyorum ben bunu bakalım eğer olursa kurban keseceğim nasip et rabbim dua edin ne olur

Bnde adak adadım 4 senedr olmuyor inş bebek vardr dualarınız bzede nasip eder İNŞŞŞAALLAHH bence var :halay:

Allah'ım tüm isteyene versin inşallah canı gönülden söylüyorum ben bunu bakalım eğer olursa kurban keseceğim nasip et rabbim dua edin ne olur
InsaAllah tatlim. Allah hayirli saglikli evlatlarla mujdelesin seni ve hayalini kuran hepimizi. Hazinesi o kadar sonsuz ki. O kadar içten eminim ki bize de nasib edicek diye. Iki yavrumu lucağima alamadan kaybettim onun acisi da bende anca oyle diner. Allah kucagimiza alacagimiz hamilelikler nasib etsin 🤲

Bnde adak adadım 4 senedr olmuyor inş bebek vardr dualarınız bzede nasip eder İNŞŞŞAALLAHH bence var :halay:
Ayyy canım benim vardır dedikçe öyle duygulaniyorum ki bir mucize olur arkadaşlar eğer varsa Meryem suresi okuyun günde 1 tane ve cani gönülden dua edin hiç osanmadan inşallah rabbim cani gönülden isteyene versin yanında bizede 😭

InsaAllah tatlim. Allah hayirli saglikli evlatlarla mujdelesin seni ve hayalini kuran hepimizi. Hazinesi o kadar sonsuz ki. O kadar içten eminim ki bize de nasib edicek diye. Iki yavrumu lucağima alamadan kaybettim onun acisi da bende anca oyle diner. Allah kucagimiza alacagimiz hamilelikler nasib etsin 🤲
Sana da sabır versin rabbim 😔 başın sağolsun

Varsa eğer daha da koyulaşır değil mi ovulasyonda da 3 tane kaldı elimde yaparım yine bakarım koyulasacak mi ama nedense gebelik testi yaparken korkuyorum

Back
X