eşi ve eşinin ailesiyle karakolluk ve mahkemelik olanlar varmı

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
selam arkadaşlar beni daha önceki yazımdan tanıyosunuzdur benim bu konuyu açmamdaki neden eğer böle insanlar varsa bu sürecin nasıl geçtiği ne gibi sorunların yaşandığını öğrenmek

ben eşimle karakolluk olmuştum dayak mevzusu yüzünden şikayetçi olmadım ama savcılık dava açtı ikimizede ben kazandım davayı senin sorun nedir açarsan daha ii yardımcı oluruz:82::82:

ben eşimle karakolluk olmuştum dayak mevzusu yüzünden şikayetçi olmadım ama savcılık dava açtı ikimizede ben kazandım davayı senin sorun nedir açarsan daha ii yardımcı oluruz:82::82:

ben sorunumu sonunda yaptı yapacağını başlığı altında yazdım buraya okursanız daha iyi anlarsınız szi eşinizle şimdi ayrımısınız

ben sorunumu sonunda yaptı yapacağını başlığı altında yazdım buraya okursanız daha iyi anlarsınız szi eşinizle şimdi ayrımısınız

çok geçmiş olsun canım evet 4 aydır eşimden ayrıyım boşanma davasını ben açtım zaten o haytta açmazdı peşimi zor bıraktı ..şimdi sizin davanız yani yarıın olan mahkeme sulh cezadamı olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…