- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi Juliet
-
......
Acaip sahiplenme duygusu var bu dipciklerde-tatlicadiarzu-
Bunla ilk görüşmemizde yemege gitmiştik. Çıkdık ordan dolmuş duragına kadar yürüdük falan. Dolmuş duragında bekliyoruz dolmuşu. Az ilerde baya kalabalık erkek belirdi.
Ama boyları falanda o bicim:icecream:
Bi baktım bu koluma girio :mymeka: bey bey bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim(içimdenlaelaelaelaelae)
evt benım eşimde yay kızımda zor insanlar yüzleri neden gülmüyo bunların yaylar hep gergimidir.. yauu..mirmirmirmir
canim bende aslan burcuyum esim ve kizim yay seni en iyi ben anlaya bilirim sanirim:teselli::roflol:
benim eşim de yay...
delirtiyo beni resmen...yanlış bişey yaptığında uyardığımda bir sürü sebep bulup kendini haklı gösteriyor..
bir de -ah kafam- cı oluyorlar.ani karar verip ani uygulamaya geçiyorlar, sonucunu göremiyorlar...
insanları çok çabuk eleştirir eşim,bir de holanmadığı birhareketi o kişinin yüzüne pat diye söyler.bu laf burda söylenir mi,zamanı mı uygun mu diye hiiiç düşünmez..özellikle bu huyu çıldırtır beni..bu huyundan dolayı çok kavga etmişizdir...
ama sevdiler mi de adam gibi severler,çok sahiplenirler sevdikleri kadını..
Benim babam da acayip iyimserdir hayalperesttir.Bir arada kesinlikle ölüm,hastalık vesaire konulardan konuşamayız geçiştirir konuyu.
Onlar ki anlatılmaz yaşanır.Başka yay burcu erkeklerini bilmiyorum ama bizimki insanın iki ayağını bir pabuca sokan kararlarıyla da ünlüdür.of bu yayları anlatmaya laf yetmez zaten larısacımm.........:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?