- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
kızlar bu konuyla ilgili topic oldu mu bilmiyorum. erkek arkadaşımla bu siteler yüzünden sürekli tartışıyoruz. bi keresinde tanımadığı bi kızla muhabbet etmişti. başka bi sefer de bi kız arkadaşıyla fotolarını görmüştüm (benim haberim yoktu fotolardan sonradan sitede gordum). süreklli bişiler çıkıyo tartışıyoruz bu sitelerden. aslına bakarsanız babam bile kendi sayfasında sohbet ediyo. o kadar kızıyorum ki babamı kendi arkadaş listemden sildim. annem boşver orda sohbet etsin diyo ama ben kabul edemiyorum. ha dışarda buluşmuş ha orda tanışıp konuşmuş. sevgilm her seferinde beni azarlıyo. neymiş özel hayatına çok müdahale ediyomuşum da nefes alamıyomuş da.. güvenim sarsılıyo ki.. benden önce boyle tanışıp buluştuğu kızlar olmuş. istemiyorum ben de. ondan habersiz listesinden birini silsem engellesem (bugün yaptım mesela) çok kızıyor. bizim dışımızdaki insanlar yüzünden bana kızması beni çok üzüyo. sonra kendisi gel kapatalım hesabı diyor ama onu da ben istemiyorum. belki saçma gelcek ama artık herkes insanları bu sitelerden takip ediyo. kim kimle birlikte burdan öğreniyo. ona göre davranıyo. benim için bile geçerli bu. insanlar erkek arkadaşın var mı diye soramıyo ama siteden görünce anlayıp ona göre davranıyo rahatsız etmiyo. off uzattım ama sinirimden
moral lazım arkadaşlarr