• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi veya sevgilisiyle sosyal paylaşım siteleri sebebiyle kavga eden var mı..

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
kızlar bu konuyla ilgili topic oldu mu bilmiyorum. erkek arkadaşımla bu siteler yüzünden sürekli tartışıyoruz. bi keresinde tanımadığı bi kızla muhabbet etmişti. başka bi sefer de bi kız arkadaşıyla fotolarını görmüştüm (benim haberim yoktu fotolardan sonradan sitede gordum). süreklli bişiler çıkıyo tartışıyoruz bu sitelerden. aslına bakarsanız babam bile kendi sayfasında sohbet ediyo. o kadar kızıyorum ki babamı kendi arkadaş listemden sildim. annem boşver orda sohbet etsin diyo ama ben kabul edemiyorum. ha dışarda buluşmuş ha orda tanışıp konuşmuş. sevgilm her seferinde beni azarlıyo. neymiş özel hayatına çok müdahale ediyomuşum da nefes alamıyomuş da.. güvenim sarsılıyo ki.. benden önce boyle tanışıp buluştuğu kızlar olmuş. istemiyorum ben de. ondan habersiz listesinden birini silsem engellesem (bugün yaptım mesela) çok kızıyor. bizim dışımızdaki insanlar yüzünden bana kızması beni çok üzüyo. sonra kendisi gel kapatalım hesabı diyor ama onu da ben istemiyorum. belki saçma gelcek ama artık herkes insanları bu sitelerden takip ediyo. kim kimle birlikte burdan öğreniyo. ona göre davranıyo. benim için bile geçerli bu. insanlar erkek arkadaşın var mı diye soramıyo ama siteden görünce anlayıp ona göre davranıyo rahatsız etmiyo. off uzattım ama sinirimden :14: moral lazım arkadaşlarr :43:

Sanayileşmiş toplumdan sanallaşmış topluma doğru son sürat gidiyoruz.

Kesin çözüm kökten kapatın tüm sanal üyeliklerinizi,sosyal ağlardaki oturumlarınızı felan

Son düzenleme:
bu konuda seninle hem fikirim
bu sebepten bende uzun süren ilişkimi bitirmek zorunda kaldım

benimde yaram var ya hatta konumda var benimki bidaha tanımadığı biriyle konuşmayacağına söz verdi
bi kerede ben konuştum biriyle ama pişman oldum
iletişimin bu kadar kolay olması sanırım insanları zorluyo :5:
ama konuşmak için haklı bi sebep değil tabiki:45:
benimde babam manken resimlerine bakıyor annem amannn baksın anca bakar diyo..ben anneme kızıyorum..belkide erkeklere bu kadar yüz veren biziz..eğer annem erkek resimlerine baksa babam amannn baksın mı diyecekti yani :30:

Son düzenleme:
madem bu kadar rahatsız oluyosun sevgilinin dediğini yap ve kapatın..
diyosunki bizim dışımızdaki insanlar yüzünden bana kızmasını istemiyorum
ama sende bu siteler aracılığıyla insanları takip ettiğini söylüyosun herkes yapıyo bunu
ama bence gerçekten yakın olduğun kişilerle görüşmen konuşman onlar hakkında bişey öğrenmen bu şekildede olmayabilir
telefon var bilmem ne var
yani sevgilinin kızlarla konuşmasından daha önemli olmamalı bu senin için
gerçi sevgilinde kapatalım diyo ama ne malum başka bi hesap açmayacağı
bide özel hayatıma çok müdahale ediyosun demeside çok üzücü
sen onun sevgilisisin sonuçta tanımadığı kızlarla sohbet etmesine karışman en doğal hakkın..

Bizde bi ara çok kavga ediyorduk bu malum sitenin ilk açıldığı zamanlarda benim bu sitelerde herhangi bir üyeliğim yok ama sözlümün o malum sitede üyeliği var, eski arkadaşlarını ekliyordu tabi aralarında kızlarda vardı bende kızıyordum tabi, bir dönem acayip kavgalar ediyorduk. Sonra benim istemediğim ( eski arkadaşları değil sadece gözüme farklı! görünenleri) sildi bende rahatladım o da rahatladı. Sonra oyun oynuyordu bir ara deli gibi o yüzden eklemeye başladı hep yurtdışından toplu ekliyorum falan dedi sesimi çıkarmadım sonra oyundan sıkıldı dedim ver bakim şifreni silim şunları :27: Verdi yaklaşık 250 erkek-kız yabancı kişileri sildim:27: sonrada kavga etmedik hiç. Sevgilininde güven vermesi lazım diye düşünüyorum.

saolun kızlar. yani babamla ilgili yeni bi konu açsam anca olur. onun nette tanışıp ortak ticarete girmesi batması vs sinir bozuyo. onu geçiyorum..

sevgilime gelince ilk tanıştığımızda da çook arkadaşı vardı. hatta ilk başlarda kızlarla muhabbete devam da etmiş. sonradan sildi hepsini ama işte hala olabiliyo. bi şekilde bi kızla ilgili sorun oluyor. hep ben kötü oluyorum. çok üstüme geliyosun hep kontrol ediliyomuş gibi hissediyorum diyo. şifrelerimizi biliriz. ama işte başka hesap da açabilir. bi kere nette tanıştığı bi kızla sohbetini okumuştum. resmen kıza hayatını anlatmıştı. üstelik o sıralar benim doğumgünümmüş. ben kimbilir nasıl kutlayacak diye düşünürken o başkalarıyla zaman geçirmiş ve kutlamadı zaten. kavga ettik ve affettim. söz verdi bi daha görmedim ama güvenemiyorum. merak ettim konuyu açarken bi ben mi sorun yaşıyorum bu kavga etmek için saçma bi sebep mi diye..

Bizde bi ara çok kavga ediyorduk bu malum sitenin ilk açıldığı zamanlarda benim bu sitelerde herhangi bir üyeliğim yok ama sözlümün o malum sitede üyeliği var, eski arkadaşlarını ekliyordu tabi aralarında kızlarda vardı bende kızıyordum tabi, bir dönem acayip kavgalar ediyorduk. Sonra benim istemediğim ( eski arkadaşları değil sadece gözüme farklı! görünenleri) sildi bende rahatladım o da rahatladı. Sonra oyun oynuyordu bir ara deli gibi o yüzden eklemeye başladı hep yurtdışından toplu ekliyorum falan dedi sesimi çıkarmadım sonra oyundan sıkıldı dedim ver bakim şifreni silim şunları :27: Verdi yaklaşık 250 erkek-kız yabancı kişileri sildim:27: sonrada kavga etmedik hiç. Sevgilininde güven vermesi lazım diye düşünüyorum.

mesela sırf oyun oynamak için hesap açan arkadaşlarım var. ordan tanıştıklarıyla sohbet edenler. ilişkiler tuhaf oldu iyice.

saolun kızlar. yani babamla ilgili yeni bi konu açsam anca olur. onun nette tanışıp ortak ticarete girmesi batması vs sinir bozuyo. onu geçiyorum..

sevgilime gelince ilk tanıştığımızda da çook arkadaşı vardı. hatta ilk başlarda kızlarla muhabbete devam da etmiş. sonradan sildi hepsini ama işte hala olabiliyo. bi şekilde bi kızla ilgili sorun oluyor. hep ben kötü oluyorum. çok üstüme geliyosun hep kontrol ediliyomuş gibi hissediyorum diyo. şifrelerimizi biliriz. ama işte başka hesap da açabilir. bi kere nette tanıştığı bi kızla sohbetini okumuştum. resmen kıza hayatını anlatmıştı. üstelik o sıralar benim doğumgünümmüş. ben kimbilir nasıl kutlayacak diye düşünürken o başkalarıyla zaman geçirmiş ve kutlamadı zaten. kavga ettik ve affettim. söz verdi bi daha görmedim ama güvenemiyorum. merak ettim konuyu açarken bi ben mi sorun yaşıyorum bu kavga etmek için saçma bi sebep mi diye..

hayır cnm saçma değil çok mantıklı bi sebep
sevgilin özür dileyeceği yere üste çıkıyor çok sinir oldum
ben online oyun oynamasını bile istemiyorum yaa ne kadar laubali ortamlar
bidaha yakalarsan affedemeyeceğini belirt bence

Kapatmadığınız sürece bu sorunlar bitmez..ben de erkek arkadaşım da kapattık,şimdi ne o huzursuz ne ben...

hayır cnm saçma değil çok mantıklı bi sebep
sevgilin özür dileyeceği yere üste çıkıyor çok sinir oldum
ben online oyun oynamasını bile istemiyorum yaa ne kadar laubali ortamlar
bidaha yakalarsan affedemeyeceğini belirt bence

söyledim artık yapar mı bilmem. mesela arkadaş listesinde bile olmayan birini engellemiştim. kızdan rahatsız oluyodum başka arkadaşlarına yazınca görünüyodu ben de engelledim ki hiç görmeyeyim. off nasıl kızdı ona sormadan neden engelliyomuşum. arkadaş listende bile yok ki dedim neden kızıyosun. haber vermedin diye kızıp engeli kaldırmış. bi daha böyle davrancaksan arama beni dedi kapattık. daha da aramadı. aramaz bugün artık.. başkası yüzünden yine kavga ettik yani. senin için kimse benden önemli olmamalı diyorum ama yok..

söyledim artık yapar mı bilmem. mesela arkadaş listesinde bile olmayan birini engellemiştim. kızdan rahatsız oluyodum başka arkadaşlarına yazınca görünüyodu ben de engelledim ki hiç görmeyeyim. off nasıl kızdı ona sormadan neden engelliyomuşum. arkadaş listende bile yok ki dedim neden kızıyosun. haber vermedin diye kızıp engeli kaldırmış. bi daha böyle davrancaksan arama beni dedi kapattık. daha da aramadı. aramaz bugün artık.. başkası yüzünden yine kavga ettik yani. senin için kimse benden önemli olmamalı diyorum ama yok..

canm bende sevgilimde yaşadım buna benzer bişi ya netteki kızlar yada ben dedim o da tabiki sen dedi
sende böyle söylesen sevgilin ne tepki verir

saçma sapan konuşma der azarlar :14:

o zaman tatlı dille söyle ben erkeklerle konuşsam kızmazmısın diye
eminim ben erkeğim yaparım gibi bi cvp verir bunada
doğru değil yaptığı bi yerden sonra artık aldatmaya giriyo bi dur demek lazım :45:

Kavga etmiyoruz çünkü ikimizinde facesi yok olamazda.
Zaten sevgilim çok karşı öyle sitelere,çok saçma bulur bende öyle çünkü insanlar boş ve kötü amaçla kullanıyorlar.
Ayrıca kızlarla sanal üzerinden bile muhattap olması çok çirkin buda bir aldatmadır benim için.
Hangi kız senden önemli olabiliyorda sen istemediğin halde savunmaya geçip onlarla muhattap oluyor
Neden gerekli tepkiyi vermiyorsun?
Ha bu arada eminim senin listende tek erkek yoktur ekliyemezsin de ama o maşallah tıkır tıkır yazışıyordur..

canım benim listemdeki çoğu arkadaşımı sildi. tatlı dille söylesem belki o da güzelce karşılık verir ama savunması bile beni geriyo. öyle tatlı dille konuşamıyorum ki. ne yapsam ki. boş mu versem ne hali varsa görsün diye.. yapıcaksa yine yapar zaten interneti engellemek çok zor :50:

kızlar bu konuyla ilgili topic oldu mu bilmiyorum. erkek arkadaşımla bu siteler yüzünden sürekli tartışıyoruz. bi keresinde tanımadığı bi kızla muhabbet etmişti. başka bi sefer de bi kız arkadaşıyla fotolarını görmüştüm (benim haberim yoktu fotolardan sonradan sitede gordum). süreklli bişiler çıkıyo tartışıyoruz bu sitelerden. aslına bakarsanız babam bile kendi sayfasında sohbet ediyo. o kadar kızıyorum ki babamı kendi arkadaş listemden sildim. annem boşver orda sohbet etsin diyo ama ben kabul edemiyorum. ha dışarda buluşmuş ha orda tanışıp konuşmuş. sevgilm her seferinde beni azarlıyo. neymiş özel hayatına çok müdahale ediyomuşum da nefes alamıyomuş da.. güvenim sarsılıyo ki.. benden önce boyle tanışıp buluştuğu kızlar olmuş. istemiyorum ben de. ondan habersiz listesinden birini silsem engellesem (bugün yaptım mesela) çok kızıyor. bizim dışımızdaki insanlar yüzünden bana kızması beni çok üzüyo. sonra kendisi gel kapatalım hesabı diyor ama onu da ben istemiyorum. belki saçma gelcek ama artık herkes insanları bu sitelerden takip ediyo. kim kimle birlikte burdan öğreniyo. ona göre davranıyo. benim için bile geçerli bu. insanlar erkek arkadaşın var mı diye soramıyo ama siteden görünce anlayıp ona göre davranıyo rahatsız etmiyo. off uzattım ama sinirimden :14: moral lazım arkadaşlarr :43:

Yazılan yorumların hepsini okumadım, bu da ilk mesajım. Konu dikkatimi çekti. Evet gayet güven kırıcı bir şey. Bunu yaşamayan birine anlatamazsın. İlgi göster ama kıskanıp bunaltma diyorlar. Sen aynısını yapsan kıyamet kopar. Sadede gelirsek bence birilerini silmen ya da hesabı kapatması çözüm değil. Sen buradan sildikçe o yeni bir hesaptan eklemeye devam eder. Gözünün önünde değil ardında yapar bu sefer de. Sen görmezsin ve güvensizlikten dolayı vıdı vıdı yaptıkça üste çıkar. Al işte görüyorsun bir hesabım bile yok diye. Bana da oldu böyle bir şey, kavga etmedik çünkü bir şey söylemedim. O hatalı olduğunu söyledi. Ben de artık bir şey sormuyorum. Benim kısıtlamam sadece gözümün ardında yapmaya iter onu. Otur konuş, derdini anlat düzeliyorsa ne ala, düzelmiyorsa kendin bilirsin ben sana fazla geldim. Sen oradan topla birilerini belki bir tane benden eder de geç. Güvensizlik her yerde aynıdır ha sosyal paylaşım sitesi ha telefon ha sokak. Erkek her yerde adam olmayı bilmedikten sonra ne farkeder nerede başka şeylerin peşinde koştuğu.

Son düzenleme:
canım benim listemdeki çoğu arkadaşımı sildi. tatlı dille söylesem belki o da güzelce karşılık verir ama savunması bile beni geriyo. öyle tatlı dille konuşamıyorum ki. ne yapsam ki. boş mu versem ne hali varsa görsün diye.. yapıcaksa yine yapar zaten interneti engellemek çok zor :50:

ben daha bugüm yemin ettirdim canm bidaha tanımadığı bi kızla konuşmayacağına nette yemin etti..ama bakalım umarım yemine sadıktır

sosyal paylaşım sitelerinde konuşmak birini takip etmek saçmalığın daniskası bana göre
dışarıda görsen yüzüne bakmayacağın ama orda arkadaş listem kabarık olsun diye eklediğin insanlar dolu... çou kişi böyle yapıyor.
bu tür siteler sizin veya erkek arkadaşınızın amacı olmamalı
demişsiniz çoğu kişi ordan birbirini takip edip ilişki durumunu öğreniyor.
kapatın sosyal paylaşım site hesaplarınızı yakın çevreniz bilsin sizi
sadece dost olduklarınızla görüşün konuşun merak etmeyin dostlarınız yayar sizin ilişkinizi
bunları yapınca daha huzurlu bir ilişki olacağını görürsünüz

Back
X