• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi veya sevgilisiyle sosyal paylaşım siteleri sebebiyle kavga eden var mı..

Yazılan yorumların hepsini okumadım, bu da ilk mesajım. Konu dikkatimi çekti. Evet gayet güven kırıcı bir şey. Bunu yaşamayan birine anlatamazsın. İlgi göster ama kıskanıp bunaltma diyorlar. Sen aynısını yapsan kıyamet kopar. Sadede gelirsek bence birilerini silmen ya da hesabı kapatması çözüm değil. Sen buradan sildikçe o yeni bir hesaptan eklemeye devam eder. Gözünün önünde değil ardında yapar bu sefer de. Sen görmezsin ve güvensizlikten dolayı vıdı vıdı yaptıkça üste çıkar. Al işte görüyorsun bir hesabım bile yok diye. Bana da oldu böyle bir şey, kavga etmedik çünkü bir şey söylemedim. O hatalı olduğunu söyledi. Ben de artık bir şey sormuyorum. Benim kısıtlamam sadece gözümün ardında yapmaya iter onu. Otur konuş, derdini anlat düzeliyorsa ne ala, düzelmiyorsa kendin bilirsin ben sana fazla geldim. Sen oradan topla birilerini belki bir tane benden eder de geç. Güvensizlik her yerde aynıdır ha sosyal paylaşım sitesi ha telefon ha sokak. Erkek her yerde adam olmayı bilmedikten sonra ne farkeder nerede başka şeylerin peşinde koştuğu.

ne güzel soyledin canım.. ilgilenince kıskanc ve bunaltıcı oldum ben.. ben bu kadar üstüne düşünce de sanırım onun kendine güveni geldi. bana da hç bişi sormaz etmez gayet güvenir yada ilgilenmiyo.. sen iyi yapmışsın keşke ben de bişi yapmadan susabilsem. ama anında parlarım dayanamam

ben daha bugüm yemin ettirdim canm bidaha tanımadığı bi kızla konuşmayacağına nette yemin etti..ama bakalım umarım yemine sadıktır

umarım canım benimki yemin etmeyi sevmez. güvenmiyosan bişi yapamam der.

sosyal paylaşım sitelerinde konuşmak birini takip etmek saçmalığın daniskası bana göre
dışarıda görsen yüzüne bakmayacağın ama orda arkadaş listem kabarık olsun diye eklediğin insanlar dolu... çou kişi böyle yapıyor.
bu tür siteler sizin veya erkek arkadaşınızın amacı olmamalı
demişsiniz çoğu kişi ordan birbirini takip edip ilişki durumunu öğreniyor.
kapatın sosyal paylaşım site hesaplarınızı yakın çevreniz bilsin sizi
sadece dost olduklarınızla görüşün konuşun merak etmeyin dostlarınız yayar sizin ilişkinizi
bunları yapınca daha huzurlu bir ilişki olacağını görürsünüz

ama onun iş yerinde yıllardır arkadaşlık ettiği ve benim sevemediğim bana göre art niyetli insanlar var. kavga etsek sevinirler o derece. onlarla bağını koparmıyo yani sadece dost dediklerimiz yok etrafımızda :50: ne desem inanmmıyo insanların 2 yüzünü görmüyo bana fesat diyo.

ne güzel soyledin canım.. ilgilenince kıskanc ve bunaltıcı oldum ben.. ben bu kadar üstüne düşünce de sanırım onun kendine güveni geldi. bana da hç bişi sormaz etmez gayet güvenir yada ilgilenmiyo.. sen iyi yapmışsın keşke ben de bişi yapmadan susabilsem. ama anında parlarım dayanamam

umarım canım benimki yemin etmeyi sevmez. güvenmiyosan bişi yapamam der.

Bence sabırlı ol canım. Çok sev yine. Mesela onu çok seviyorum, daha önce böyle bir sevgi duyduğumu hatırlamıyorum. Ama bu sevgi benim içimde. Eğer onun gözü dışarıda ya da başkalarına kaymaya müsaitse o zaten benim değildir, ben yine onu severim. Bu şekilde kendini üzüyorsun. Aşk dediğin onu mutlu etme çabası değildir ki. Seni de mutlu etmeli. İnsan elinde olmayanı veremez. Mutlu değilsen mutlu edemezsin. Sinirlenme, parlama. Nasılsa öfkesi geçer diye ciddiye almaz. Haklıyken haksız durumuna düşersin. Sus o anlatsın anlatsın, ya adam gibi bir adam olacağını ya da yok olacağını bilsin. Tercihi ona bırak. Hayatta olmazsa olmaz hiç kimse yoktur.

Bencede en doğrusu kapatmak.Ne kazandırıyo ki böyle siteler bize; tartışma, güvensizlik.
Seni bu yüzden kırmasıda mantıksız bence kapatın kurtulun.

daha öncede benzer bir konuya cavap vermisitm, bence öyle sitelerde üyeliginizi iptal edin ve artik rahatlayin. Bu siteler son 3-4 yildir insan iliskilerine cok fazla zarar veriyor.... benden söylemesi

hangımız tartısmadık kı o malum sıte yuzunden ,artık kapansa da kokten kurtulsak hepımız:47:
ama malesef hayatımıza gırdı bır kere .
sevgılın kapatalım dıyorsa kapat bence .
ama ben soyle dusunuyorum ,ne yazık kı bu sıteler artık hayatımıza gırdı .cogu kısıde bagımlılık durumuna geldı .
bız engeller koydukca bu sefer onlar da gızlı gızlı sahte uyelıklerle hesap acıyorlar .bu daha da tehlıkelı bır durum halıne donuyor .
yasak koymasak en azından gozumuzun onunde olur bıter hersey .

ben değilde eşim benden şikayetçi,sürekli kk da takıldığım için:1:ama ben ikna olmuyorum.kk benim yalnız zamanlarımın dostu,bırakamam diyorum:kkk:

face konusu da bence kişilerin kendisiyle alakalı.kötüye kullanan zaten her şeyi kötüye kullanıyor.insanların içinde olsun yeter.aldatmanın,aldatılmanın face le ne alakası var.yapan tellede yapar, netlede yapar.ben face i çok severek kullanıyorum.izlerini kaybettiğim bir çok kişiyi buldum,beni de bulanlar oldu.face sayesinde sürekli görüşüyoruz.:34:

bızde cok kavga ettık bu yuzden...
en sonunda hesapları kapatıp ortak bı face actık sımdı rahatız

Bizde eski sevgilimle face yüzünden az kavga etmedik.Sürekli kız ekliyor tanımadığım kendisi de tanımıyomuş hoşuna gitmiş kızlar sonradan söyledi.Bende zannediyodum ki kızlar bunu ekliyor. :D Ne kabul ediyosun diyodum,bak eklerim kızları diyodum :D ee ekleyince nolcağını biliyodu, sakın öyle birşey yapma çok kızarım demişti onlarla konuşmuyorum sadece ekliler beni onlar ilgilendirmiyor demişti. Sonra bu bana dondurdum facei dedi. Ayrıldıktan sonra öğrendim ki aramalara adını kapatmış... Hey allam ya.

eşimde bende kullanmıyoruz onları...
evde bilgisayarda yok zaten....

Bir kere internet ortamından başklarıyla tanışmaya alışan biri kolay kolay vazgeçmiyor erkekelrin egosu bu şekilde tatmin oluyor sanırım ,kapatıp senden gizli başka bir tan açmayacağını kimse garanti edemez

Bence sabırlı ol canım. Çok sev yine. Mesela onu çok seviyorum, daha önce böyle bir sevgi duyduğumu hatırlamıyorum. Ama bu sevgi benim içimde. Eğer onun gözü dışarıda ya da başkalarına kaymaya müsaitse o zaten benim değildir, ben yine onu severim. Bu şekilde kendini üzüyorsun. Aşk dediğin onu mutlu etme çabası değildir ki. Seni de mutlu etmeli. İnsan elinde olmayanı veremez. Mutlu değilsen mutlu edemezsin. Sinirlenme, parlama. Nasılsa öfkesi geçer diye ciddiye almaz. Haklıyken haksız durumuna düşersin. Sus o anlatsın anlatsın, ya adam gibi bir adam olacağını ya da yok olacağını bilsin. Tercihi ona bırak. Hayatta olmazsa olmaz hiç kimse yoktur.

canım yaa çok doğru söylemişsin.. hep ben mutlu edecem diye uğraşıyorum. aynen benim öfkem geçecek diye sallamıyo. dün akşamdan sonra hiç aramadı bugün sinirim geçmiştir diye mesaj atıyo. bi susabilsem bi sabredebilsem.. koç burcuyum ben duramıyorum ki. :50:

eşimde bende kullanmıyoruz onları...
evde bilgisayarda yok zaten....

keşke şu pc ler yaygınlaşmasaydı zaten. benim çocukluığumda TV ler için ilişkileri zayıflattı derlerdi. şimdi internet daha beter.

bi tek yeni tanıştıkları değl ki problem. mesela aramızı bozmaya çalışan bayan arkadaşı var. gidip o sitelere yazılar yazıyo onun resimlerine yorum yazıyo. insanları engelleyemiyosun ki. kendisi mutsuz diye herkes mutsuz olsun isteyenler var. böyle insanlara karşılık versen kendi değerin düşer. vermesen için içini yer üzülürsün. bide aynı yerde çalıştığuı için ister istemez görüşüyolar. Allah o kıza da aynısını yaşatsa anlar belki ama sevgili bulamıyo orası ayrı bulsa zaten kimseyle uğraşmaz :37:

arkadaşlar yorumlarınız ve dolayısıyla desteğiniz için çok teşekkürlerr..

kızlar bu konuyla ilgili topic oldu mu bilmiyorum. erkek arkadaşımla bu siteler yüzünden sürekli tartışıyoruz. bi keresinde tanımadığı bi kızla muhabbet etmişti. başka bi sefer de bi kız arkadaşıyla fotolarını görmüştüm (benim haberim yoktu fotolardan sonradan sitede gordum). süreklli bişiler çıkıyo tartışıyoruz bu sitelerden. aslına bakarsanız babam bile kendi sayfasında sohbet ediyo. o kadar kızıyorum ki babamı kendi arkadaş listemden sildim. annem boşver orda sohbet etsin diyo ama ben kabul edemiyorum. ha dışarda buluşmuş ha orda tanışıp konuşmuş. sevgilm her seferinde beni azarlıyo. neymiş özel hayatına çok müdahale ediyomuşum da nefes alamıyomuş da.. güvenim sarsılıyo ki.. benden önce boyle tanışıp buluştuğu kızlar olmuş. istemiyorum ben de. ondan habersiz listesinden birini silsem engellesem (bugün yaptım mesela) çok kızıyor. bizim dışımızdaki insanlar yüzünden bana kızması beni çok üzüyo. sonra kendisi gel kapatalım hesabı diyor ama onu da ben istemiyorum. belki saçma gelcek ama artık herkes insanları bu sitelerden takip ediyo. kim kimle birlikte burdan öğreniyo. ona göre davranıyo. benim için bile geçerli bu. insanlar erkek arkadaşın var mı diye soramıyo ama siteden görünce anlayıp ona göre davranıyo rahatsız etmiyo. off uzattım ama sinirimden :14: moral lazım arkadaşlarr :43:

bu konuda senle hemfikirim
o yüzden eşimin bütün şifrelerini bilirim, arada bir girerim bakarım neler yapıyor, bayanlarla konuştuğunu görsem çok kızarım herhalde, çok kötü olur çünkü ben bir erkekle bir bayan arkadaş o-la-maz-lar, ateşle barut yan yana duramaz.

Son düzenleme:
kızlar bu konuyla ilgili topic oldu mu bilmiyorum. erkek arkadaşımla bu siteler yüzünden sürekli tartışıyoruz. bi keresinde tanımadığı bi kızla muhabbet etmişti. başka bi sefer de bi kız arkadaşıyla fotolarını görmüştüm (benim haberim yoktu fotolardan sonradan sitede gordum). süreklli bişiler çıkıyo tartışıyoruz bu sitelerden. aslına bakarsanız babam bile kendi sayfasında sohbet ediyo. o kadar kızıyorum ki babamı kendi arkadaş listemden sildim. annem boşver orda sohbet etsin diyo ama ben kabul edemiyorum. ha dışarda buluşmuş ha orda tanışıp konuşmuş. sevgilm her seferinde beni azarlıyo. neymiş özel hayatına çok müdahale ediyomuşum da nefes alamıyomuş da.. güvenim sarsılıyo ki.. benden önce boyle tanışıp buluştuğu kızlar olmuş. istemiyorum ben de. ondan habersiz listesinden birini silsem engellesem (bugün yaptım mesela) çok kızıyor. bizim dışımızdaki insanlar yüzünden bana kızması beni çok üzüyo. sonra kendisi gel kapatalım hesabı diyor ama onu da ben istemiyorum. belki saçma gelcek ama artık herkes insanları bu sitelerden takip ediyo. kim kimle birlikte burdan öğreniyo. ona göre davranıyo. benim için bile geçerli bu. insanlar erkek arkadaşın var mı diye soramıyo ama siteden görünce anlayıp ona göre davranıyo rahatsız etmiyo. off uzattım ama sinirimden :14: moral lazım arkadaşlarr :43:

insanlar sosyal paylaşım sitelerini kullanabilir hepimizin vardır heralde hesabı, ama ordan milletle fingirdeşmek başka yaptıkları çok normalmiş gibi adına özel hayat demiş bide, madem o kadar normal şeyler sende aynı şeyleri yap nolucak bakalım

neye sabrediceksin be güzelim, adam beni azarlıyo falan diyosun, düzelmiyosa ayrılırsın olur biter, hesabı kapatalım demeside blöf, sen ona uyup hesabını kapatıcaksın o başka hesap açıcak daha rahat hareket edicek, bu adam düzelmez

bu konuda senle hemfikirim
o yüzden eşimin bütün şifrelerini bilirim, arada bir girerim bakarım neler yapıyor, bayanlarla konuştuğunu görsem çok kızarım herhalde, çok kötü olur çünkü ben bir erkekle bir bayan arkadaş o-la-maz-lar, ateşle barut yan yana duramaz.

yok canım o kadarda değil yahu, senin hiç erkek arkadaşın yok mu yani

yok canım o kadarda değil yahu, senin hiç erkek arkadaşın yok mu yani

yok, çünkü eşim hiçkimseyle arkadaş olamı istemiyor, yasakladı bana o yüzden bende ona yasakladım
bi yandanda haksız değil, biz evlenmeden önce hep erkek arkadaşlarım vardı, fazla bayan arkadaşım yoktu ve hepsi tek tek duygularını açtı bana belirli bir zaman sonra, hiç istisnasız

Son düzenleme:
yani benim de erkek arkadaslarim var ama hep okuldandir. ve kendime guvenirim. ama iste erkeklere guven zor oluyor. dediginiz gibi bunu kapatsak baska hesap acabilir. bi de inadina ordan satasan bayan arkadaslari var iste. sevgilime kalsa hepsi melek ben seytan :(

yok, çünkü eşim hiçkimseyle arkadaş olamı istemiyor, yasakladı bana o yüzden bende ona yasakladım
bi yandanda haksız değil, biz evlenmeden önce hep erkek arkadaşlarım vardı, fazla bayan arkadaşım yoktu ve hepsi tek tek duygularını açtı bana belirli bir zaman sonra, hiç istisnasız

o zaman onlar zaten arkadaş değilmiş, benim çok köklü arkadaşalıklarım var mesela, nişanlımla 9.senemize girdik onun arkadaşları benim arkadaşım oldu benimkiler onun arkadaşı oldu, iş ki milletin kanı bozuk olmasın

Back
X