- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
Yazılan yorumların hepsini okumadım, bu da ilk mesajım. Konu dikkatimi çekti. Evet gayet güven kırıcı bir şey. Bunu yaşamayan birine anlatamazsın. İlgi göster ama kıskanıp bunaltma diyorlar. Sen aynısını yapsan kıyamet kopar. Sadede gelirsek bence birilerini silmen ya da hesabı kapatması çözüm değil. Sen buradan sildikçe o yeni bir hesaptan eklemeye devam eder. Gözünün önünde değil ardında yapar bu sefer de. Sen görmezsin ve güvensizlikten dolayı vıdı vıdı yaptıkça üste çıkar. Al işte görüyorsun bir hesabım bile yok diye. Bana da oldu böyle bir şey, kavga etmedik çünkü bir şey söylemedim. O hatalı olduğunu söyledi. Ben de artık bir şey sormuyorum. Benim kısıtlamam sadece gözümün ardında yapmaya iter onu. Otur konuş, derdini anlat düzeliyorsa ne ala, düzelmiyorsa kendin bilirsin ben sana fazla geldim. Sen oradan topla birilerini belki bir tane benden eder de geç. Güvensizlik her yerde aynıdır ha sosyal paylaşım sitesi ha telefon ha sokak. Erkek her yerde adam olmayı bilmedikten sonra ne farkeder nerede başka şeylerin peşinde koştuğu.
ne güzel soyledin canım.. ilgilenince kıskanc ve bunaltıcı oldum ben.. ben bu kadar üstüne düşünce de sanırım onun kendine güveni geldi. bana da hç bişi sormaz etmez gayet güvenir yada ilgilenmiyo.. sen iyi yapmışsın keşke ben de bişi yapmadan susabilsem. ama anında parlarım dayanamam
ben daha bugüm yemin ettirdim canm bidaha tanımadığı bi kızla konuşmayacağına nette yemin etti..ama bakalım umarım yemine sadıktır
umarım canım benimki yemin etmeyi sevmez. güvenmiyosan bişi yapamam der.