• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi veya sevgilisiyle sosyal paylaşım siteleri sebebiyle kavga eden var mı..

o zaman onlar zaten arkadaş değilmiş, benim çok köklü arkadaşalıklarım var mesela, nişanlımla 9.senemize girdik onun arkadaşları benim arkadaşım oldu benimkiler onun arkadaşı oldu, iş ki milletin kanı bozuk olmasın

bana gün geldi, eşimin erkek arkadaşları bile asıldı o yüzden bu konuda bırak benim arkadaşlarıma kendi arkadaşlarına bile güvenmiyor.
telefon sapığı konusunda bi olayı anlatmıştım...

bana gün geldi, eşimin erkek arkadaşları bile asıldı o yüzden bu konuda bırak benim arkadaşlarıma kendi arkadaşlarına bile güvenmiyor.

ohaa ya vay pislikler!!
durum buysa tabiki bişey diyemem canım, ne insanlar var

ohaa ya vay pislikler!!
durum buysa tabiki bişey diyemem canım, ne insanlar var

eşimin 40 yıllık beraber büyüsüğü kankası bile bana asıldı eşim askerdeyken, hatta şu anda bile ( yani 10 sene sonra) annesini aratıyor annesi beni ikna etmeye çalışıyor oğlu için, boşan oğluma alacam seni o seni çok seviyor diyor, ama telefon numaramı değiştirdim artık ulaşamıyor bana
eşim, kaynanam duysa ne olur?
o bayan kaynanamın komşusu çünkü..

eşimin 40 yıllık beraber büyüsüğü kankası bile bana asıldı eşim askerdeyken, hatta şu anda bile ( yani 10 sene sonra) annesini aratıyor annesi beni ikna etmeye çalışıyor oğlu için, boşan oğluma alacam seni o seni çok seviyor diyor, ama telefon numaramı değiştirdim artık ulaşamıyor bana

çok ilginç :44: anneler pek evli bayan istemezler oğullarına ama şaşırdım :53:

canım yaa çok doğru söylemişsin.. hep ben mutlu edecem diye uğraşıyorum. aynen benim öfkem geçecek diye sallamıyo. dün akşamdan sonra hiç aramadı bugün sinirim geçmiştir diye mesaj atıyo. bi susabilsem bi sabredebilsem.. koç burcuyum ben duramıyorum ki. :50:

keşke şu pc ler yaygınlaşmasaydı zaten. benim çocukluığumda TV ler için ilişkileri zayıflattı derlerdi. şimdi internet daha beter.

bi tek yeni tanıştıkları değl ki problem. mesela aramızı bozmaya çalışan bayan arkadaşı var. gidip o sitelere yazılar yazıyo onun resimlerine yorum yazıyo. insanları engelleyemiyosun ki. kendisi mutsuz diye herkes mutsuz olsun isteyenler var. böyle insanlara karşılık versen kendi değerin düşer. vermesen için içini yer üzülürsün. bide aynı yerde çalıştığuı için ister istemez görüşüyolar. Allah o kıza da aynısını yaşatsa anlar belki ama sevgili bulamıyo orası ayrı bulsa zaten kimseyle uğraşmaz :37:

Bugün de sen cevap verme, ararsa açma, aramayı reddetmek dahil bir tepki verme. Sana ulaşmasını istediğinde de sana kırgındım ve seninle konuşmak istemedim de. Eğer seni gerçekten seviyorsa bir daha davranışlarına dikkat eder. Kendi iyiliğin için sus. Onla kavga ettiğinde haksız bile olsa senin için içini yiyor barışmanız için. Önce sen soruyorsun beni seviyor musun diye. Kendi bilsin canım boşver, senin gösterdiğin sevgiyi korumaya niyeti olmayan adamdan hiçbir şey olmaz zaten.

çok ilginç :44: anneler pek evli bayan istemezler oğullarına ama şaşırdım :53:

evet, ilginç ama gerçek maalesef
annem, kaynanam soruyolar ne olduda X ablanla artık konuşmuyosun telefonda, vermedin mi ona yeni numaranı diyolar bende hiçbişi demiyorum, yoğunum vaktim yok diyorum.

dizi gibi yaa, ayrı bi konu çıkar bu olaydan, midesiz herif

Bu internet yüzünden ilişkilerin cılkı çıktı gerçekten. Herşey elinin altında çok kolay ulaşılabilir oldu. Ben de bu kadarından hoşnut değilim.

Konu sahibi arkadaşım.
Niye kapatmuyorsunuz hesaplarınızı?
Sebebini yazmışsın ama bana çok saçma geldi.
Hesaplar kapanmadan bu sorun çözülmez.
Biz de eşimle devamlı feysbuk yüzünden tartışıyoduk.Ahlaksız arkadaşlarını ayıklıycam diye bütün vaktim nette geçiyodu.
Kapattık rahatladık.

Bu internet yüzünden ilişkilerin cılkı çıktı gerçekten. Herşey elinin altında çok kolay ulaşılabilir oldu. Ben de bu kadarından hoşnut değilim.

bende hoşnut değilim...iletişim bu kadar kolay olduğu için mi insanlar bu kadar şaşırdı yaa :26:

bizim yok hiçbir paylasım sitesinde üyeliğimiz, onun da benim de

benim işim gereği açmam cok iyi olabilir hatta sürekli arakadaslarım acmamı söylüyorlar ama yine de dusunmuyorum hem de tam senin bunları acık tutmak icin gosterdigin sebepten dolayı

insanlar birbirini orada takip ediyor

insanlara ne benden? benim özel hayatımdan

bana ne insanlardan? onların özel hayatlarından?

birilerinin özel hayatlarına ne yaptıgına ne ettigine neden bu kadar önem veriyorsunuz ki?

bırakın sevgiliniz oldugunu oradan bilmesinler... benim hesabım yok ama bilmesi gerekn herkes nişanlı oldugumu biliyo, nişanlım sevgilimken de yine BİLMESİ GEREKENLER sevgilim oldugunu biliyordu

bu iş bu kadar basit

Son düzenleme:

ay cok sasirdim yaa ne bicim insan gorunumlu mahluklar bunlarr.

Konu sahibi arkadaşım.
Niye kapatmuyorsunuz hesaplarınızı?
Sebebini yazmışsın ama bana çok saçma geldi.
Hesaplar kapanmadan bu sorun çözülmez.
Biz de eşimle devamlı feysbuk yüzünden tartışıyoduk.Ahlaksız arkadaşlarını ayıklıycam diye bütün vaktim nette geçiyodu.
Kapattık rahatladık.

ben de biliyorum kapatmak lazim ama suan icin istemiyorum. :( ne bilimm ya ben kapatinca o acarsa. gerci istese yine yapar da.. bide kapatsak buna sevinecek arkadaslari var. biliyorum. guven verse ya. cok mu zor ama anlatamiyorum. sifresini verdi al naparsan yap butun hesaplari sen kullan ben bakmiyorum diyo

ay cok sasirdim yaa ne bicim insan gorunumlu mahluklar bunlarr.

ben de biliyorum kapatmak lazim ama suan icin istemiyorum. :( ne bilimm ya ben kapatinca o acarsa. gerci istese yine yapar da.. bide kapatsak buna sevinecek arkadaslari var. biliyorum. guven verse ya. cok mu zor ama anlatamiyorum. sifresini verdi al naparsan yap butun hesaplari sen kullan ben bakmiyorum diyo

benim sevgilimde kapatmayı teklif etmişti bende reddettim nerde vakit geçirecek ki bu seferde sohbet sitesine falan girerse en azından facede oyun falan oynuyor..bende kapattırmadım

bende hoşnut değilim...iletişim bu kadar kolay olduğu için mi insanlar bu kadar şaşırdı yaa :26:

Valla evet. Eskiler ne kadar şanslıymış. Ne kadar saf ve temiz yaşanıyormuş herşey. Ben mesela evlediğimizden beri evimize internetten bağlatmadım. Zaten btn gün internet başındayız. E akşam da internetin esiri olursak herşeyimiz sanal mı olacak yani.

Valla evet. Eskiler ne kadar şanslıymış. Ne kadar saf ve temiz yaşanıyormuş herşey. Ben mesela evlediğimizden beri evimize internetten bağlatmadım. Zaten btn gün internet başındayız. E akşam da internetin esiri olursak herşeyimiz sanal mı olacak yani.

cok haklısın canım. ıyı kı cocukken net yada bılgısayar yokmus. sımdı dusununce cocuklugu yasayan son nesil olduk. TV bile iletişimi kopardi dediler. nerelere geldik.

İkinizde kapatmadığınız sürece bu sorunlar bitmez canım.
Bizde kapattık,huzurluyuz...

ilk defa bugün kapatmayı düşünüyorum ben de. henüz karar veremedim ama neden güven vermiyolar ki. neden illa kapatmaya ihtiyaç duyuyoruz. ben rahatsız edebilecek herkesi çıkarıyorum listemden de hayatımdan da. erkekler neden dikkatsiz..

hesaplarımız hala açık canım. benim rahatsız olduğum bayan silindi engellendi. gerçi sevgilimin iş yerinde arkadaşı. önemli olan erkek arkadaşımın orda tavrını belli etmesi. bayan benim sinir olduğumu bilerek o siteler üzerinden üstüme geldi. şimdi orda bunu yapamicak. ama iş yerinde eminim yine yeltenecektir. artık gerisi erkek arkadaşımın vicdanına kaldı. laubali olmasına izin verirse günahı boynuna. bikaç gündür tavır da aldım. o aramadıkça ben arayıp sormuyorum. o da saolsun çok arayıp soran biri deildir zaten. yuvarlanıp gidiyoruz şimdilik yanii canım.
iş nereye varacak bi yere varacak mı bilmiyorum. güven sorunu var ortada sonuçta.

Back
X