eşi veya sevgilisiyle sosyal paylaşım siteleri sebebiyle kavga eden var mı..

Bende 2 sene önce kapattım hesaplarımı falan. Kafam gayet rahat.
Arkadaşım şöyle düşün, yolda görüp selam vermeyeceğin insanlarda kanka oluyorsun. Bu ne samimiyetsizlik?!
Ulaşılmazı oynamak daha güzel bana göre.. Benden hoşlanan biri kolayca arkadaş olarak ekleyip sohbet başlatabilir ve bu bana çok basit geliyor işte. Bırak ordan seni görüp uzak duracağına, takip etsin biraz var mı yok mu merak uyandırasın. Aklını kurcalayabilesin böylece..
Bi kere açtıktan sonra sonu gelmez bunun. Bence çok geç kalmadan kapatın, kafanızı rahatlatın.(her ikinizin)

sanal ortam da sevgili ya da kız arkadaş bulması aldatmadığı anlamına gelmez. eşimin de benim de face yok oh kafamız rahat. kapat kurtul. kapatmama bahanen çok komik ayrıca. bir de ben kimseyi bu yüzden eleştirmek istemezdim ama bugün neredeyse her konuda Türkçe katledilmiş. Türkçede R diye bir harf var. konuşurken yutsak da yazarken kullanmayınca hoş durmuyoR. dikkat edelim lütfen.

sanal ortam da sevgili ya da kız arkadaş bulması aldatmadığı anlamına gelmez. eşimin de benim de face yok oh kafamız rahat. kapat kurtul. kapatmama bahanen çok komik ayrıca. bir de ben kimseyi bu yüzden eleştirmek istemezdim ama bugün neredeyse her konuda Türkçe katledilmiş. Türkçede R diye bir harf var. konuşurken yutsak da yazarken kullanmayınca hoş durmuyoR. dikkat edelim lütfen.

fikrine saygı duyarım ama istediğim gibi yazarım. polemiğe girmeye gerek yok. kimseden bişi öğrenmeye ihtiyacım da yok. al işte bir şey değiş bişii :52:

erkek arkadaşımın yoktu benim vardı hesabım şiddetli tartışmalar oluyodu bende kapattım 1 senedir kapalı rahatım :16:

etmeyen var mı desen daha doğru olurdu?Ama bu senin çocuk pek tekin değil.ve olgunlaşamamış.dahası sen onun için tam değilsin sanırım.cep telefonlu tanışma dönemindenim bir sıkıntısını görmedim.ama bu net işi bozuyo.ama kişi içinde dengesini bulunca tehlike değil bence.herkes yapsın ama sonra durmayı bilsin,dersini alsın.iflah olmazsa o kötü.
Netten tanıştığın insana güvenmek zor olur.en başta sadakatine.Ama zaman değişti artık buda bir gerçek.yerinde tavrını koymalısın.Ama girme etme baskılarıyla olmaz.ama ilişki çok yolundayken başvuranları artık internet hastası olarak gör.yol yakınken kaç.

Back
X