Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayata hic bir saman büyük konusmaya gelmes,helhamdülah hepimiz müslümaniz,karsi dini ola insanlarida asalamayalim,nice farkli din saybi insanlar,müslümanlardan tah inanci ve olumlu kalbleri bilirl bilirl.sünnet dinimize bali her müslümana gerekir,fakat artik tüm dünya sünnetin faydalarini biliyor.sevgi ve ask olunca sünnet sadece bir proforma.önemi olan insan insan olmasi ve karsi tarafi saymasi ve deyer vermesi evlilikte.a.s
kizlar neden genlerimizle oynatiyorsunuz ki!!! turk erkeklerini de bu hale getirenler bizler degilmiyiz... biz onlarin sadece sevgilileri esleri, kiz kardesleri mi oluyoruz??? ayni zamanda bizlerde anne olup erkek çocuk yetistirmeyecekmiyiz??? ben yurt disinda yasiyorum, her irk'tan arkadaslarim oldu benim, ama hiç bir yabanci erkege alici gözle sevgili gözüyle bakmadim!!! arkadaslik konularinda irkçilik yapmam ama konu evilik ise orda durun!!! nedir bu yabancilara meraki bu türk kizlarinin (yabanci bayanlara merakli erkeklerede ayni sekilde tepkiliyim yanlis anlamayin) ama konumuz bayanlar ise, ltf kizlar biz rahat kavga etmeyelim diye dinimizi, kulturumuzu ve dilimizi hiçe sayanlarla evleneceksek bosuna TÜRK diyoruz kendimize....