Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski sevgilim yabancıydı, başlarda bu yönü çekici gelmişti bana ama sonra aradaki kültür farkı belirginleşmeye başladı. insan sevdiğiyle aynı dili konuşmalı bence, aynı şarkıları dinlemeli, aynı şiirleri okuyup aynı şeyleri hissedebilmeli..
benim bir rus sevgilim vardı, çok yakışıklıydı gerçekten, sarışındı açık mavi gözleri vardı.. ben de öyle olduğumdan biz yanyanayken bakan bir daha dönüp bakardı bize..
bir türk erkeğinden çok da farklı değildi kıskançlık, sahiplenme vs anlamında.. hatta özel birşey de anlatayım, bir ara bayağı yakınlaşmıştık fiziksel olarak.. ama senle birlikte olamam, evlenmemiz gerekir bu durumda demişti.. gerçekten o kadar şaşırmıştım ki, hele de biraz samimiyet görünce hemen atlayan kimi türk erkekleriyle kıyaslayınca.. şimdi çoook uzaklarda kendisi ve herşeyin en iyisine layık..
karar verdimm. korelilerle evleneceğim...inşallah... hem kıskançlar hemde sahipleniyorlar...
Mutsuz bir cinsel hayatın olur korelilerle.Ben şimdiden bunu rahatça söyleyebilirim.
benim bir rus sevgilim vardı, çok yakışıklıydı gerçekten, sarışındı açık mavi gözleri vardı.. ben de öyle olduğumdan biz yanyanayken bakan bir daha dönüp bakardı bize..
bir türk erkeğinden çok da farklı değildi kıskançlık, sahiplenme vs anlamında.. hatta özel birşey de anlatayım, bir ara bayağı yakınlaşmıştık fiziksel olarak.. ama senle birlikte olamam, evlenmemiz gerekir bu durumda demişti.. gerçekten o kadar şaşırmıştım ki, hele de biraz samimiyet görünce hemen atlayan kimi türk erkekleriyle kıyaslayınca.. şimdi çoook uzaklarda kendisi ve herşeyin en iyisine layık..
Kızlar, buna benzer bir konu açıldı mı daha önce bilemiyorum fakat gerçekten merak ediyorum. Yabancı bir erkekle evli olmanın avantajları ve dezavatajları nelerdir? Türk erkeklerine göre olumlu olumsuz yanları nedir? Bilen ya da düşüncelerini paylaşmak isteyen herkesin birşeyler yazmasını rica ediyorum. Kadınlara nasıl davranmaları gerektiğini daha mı iyi biliyorlar? Özellikle avrupalı erkekler daha mı anlayışlı, romantik?:sm_confused:
Mutsuz bir cinsel hayatın olur korelilerle.Ben şimdiden bunu rahatça söyleyebilirim.