eşi yada eşinin ailesinden dertli olanların topiği

svg24

sil baştan...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
472
2
68
İstanbul
kızlar eşi yada eşinin ailesininden dertli olanların topiği varmı bilmiyorum
varsada bitane daha olsun dimi ne olucak
içini dökmek dertleşmek isteyen varsa yazsın

ilk ben yazayım eşimin kahvehaneye gitmesinden son derece rahatsızım
bugün işe gidiyorum diye gitti galiba bana yalan söyledi
hala eve gelmedi çok sinirliyim açıkcası bütün saçlarını yolasım geliyo

yol yol şaka bir yana her gün mü gidiyor yoksa arada sırada mı?

benim de derdim var. eşimin ailesinin sürekli gelip uzun uzadıya kalmalarından rahatsızım. eşime yardıma geliyor kayınpederim ama aylarca kalmasından hiç hoşnut değilim.

haftada bir iki ama yine de bana fazla geliyo
eşine hangi konuda yardım ediyolar

kimse şikayeçi değil demekki ne güzel bi ben miyim şikayetçi olan şimdi

Biz kadinlar biraz ilgi sevkat beklioz ama sonucta karsimizdaki erkek ne anlasn

Biz kadinlar biraz ilgi sevkat beklioz ama sonucta karsimizdaki erkek ne anlasn

malesef öyle
gereken ilgi ve şefkati gösterseler mutsuz kadın olmaz diye düşünüyorum
acaba çok şey mi bekliyoruz erkeklerden anlamadım gitti

bazen kapasitelerinden fazlasını istediğimiz kesin

Eşimin ailesinden son derece huzursuzum,özellikle eltimden uzakta olmasına rağmen evlendiğim günden beri benimle uğraşıyor.Her oraya gidip geldiğimde arkamdan bir yalan söylüyor kaynanama senin hakkında böyle dedi şöyle dedi diye...ben hiç birşey demediğim halde bu kadın hep böyle , kaynanamda eşimi arayıp karın böyle böyle demiş benim için demesinden bıktım..!!bunun sonucunda eşimle kavga etmekten ömür boyu bu yalancılarla nasıl uğraşacağım bilmiyorum.Bunlar birbirleriyle kavga edip ağıza alınmayacak laflar söyleyip 2 gün sonra can ciğer olan insanlar,ben böyle birşey görmedim şimdiye kadar nasıl baş ederim bu yalanlarla.Eşimle zaten bir sürü problem yaşadık tam düzeleceğiz derken bunların lafını bana söyledinmi diye sormasından aramız bozuluyor söylemeyeceğimi bildiği halde hala neden sorarsın..Babamızın evinde en küçük şeye problem deyip, üzülürdük.Asıl problem evlenince başlıyormuş:-(

bendeeşimin yedi göbek sülalesinden nefret ediyorum 15 yıldır evliyim halen daha benimle uğraşmaktan bıkmadılarhepsinin canı cehenneme zerre hakkım varsa haram zıkkım olsun

bazen kapasitelerinden fazlasını istediğimiz kesin

bencede
biz istemekten onlar ise vurdum duymazlıktan bıkmadığı sürece sorun bitmez

şu eltilerin çekememezliğini bitürlü anlam vermedim gitti
yalan söylüyoda ne oluyo sanki eline ne geçiyo
k.valideniz le konuşsanız eltinizin sizin hakkında söylediklerini ne size nede eşine söylememesini isteseniz
eşinizle aranızın bu saçma dedikodular yüzünden açıldığını söyleseniz belki işe yarar
eşinize anlam veremedim size çatacağına yengesine ve annesine tepki gösterse bunlarda böyle davranmazlar yani iş eşinizde bitiyo aslında
rabbim yardıcınız olsun

bendeeşimin yedi göbek sülalesinden nefret ediyorum 15 yıldır evliyim halen daha benimle uğraşmaktan bıkmadılarhepsinin canı cehenneme zerre hakkım varsa haram zıkkım olsun

baya bi dertlisiniz sizde rabbim sizede sabır versin

eşim bi rahatsızlık geçirdi, o günden beri yanımda. yani yaklaşık 3 ay olacak. arada evine gidiyo allahtan 1 ay falan kalıyor.

çok geçmiş olsun canım eşin iyi olsunda artık bunada katlanırsın yapıcak bişe yok en azından arada bi evine gidiyomuş buna şükür

çok geçmiş olsun canım eşin iyi olsunda artık bunada katlanırsın yapıcak bişe yok en azından arada bi evine gidiyomuş buna şükür [/QUOTE]

amin canım inş. eşim şu aralar iyileşti ama kayınpederim gene gelecek. insan eti çok ağır kimse kimseyi taşıyamıyor bu devirde. düşüncem yanlış olabilir ama gece gündüz gitsin diye dua ediyorum. siz de dua edin benim için nolur :)

kayınpederımden nefret edıyorum.
Cıns ınsan.konu actım ztn bı bakıverın..

çok geçmiş olsun canım eşin iyi olsunda artık bunada katlanırsın yapıcak bişe yok en azından arada bi evine gidiyomuş buna şükür

amin canım inş. eşim şu aralar iyileşti ama kayınpederim gene gelecek. insan eti çok ağır kimse kimseyi taşıyamıyor bu devirde. düşüncem yanlış olabilir ama gece gündüz gitsin diye dua ediyorum. siz de dua edin benim için nolur :)[/QUOTE]

zaman zaman sen hiç mi okumuyorsun buradaki konuları.sen dert görmemişsin dertlenecek yer arıyorsun.ne kayınpederler,ne kaynanalar var.seninkiler eşine yardım için geliyor.istemiyorsan söyleyeceksin eşine işlerini kendin hallet gelmesinler diye

Son düzenleme:

hiç bir şey demez annesigillere annesi ile yengesi sürekli beraberler çok kavga ederler ama et,tırnak gibi hiç ayrılmazlar.Karaktersiz insanlar küfür ederler birbirlerine ertesi gün yine beraber olurlar.Bu laflar normalmiş kaynımı arayıp söyledim normal şeyler bunlar diyor bende bir anormallik var sanırım

zaman zaman sen hiç mi okumuyorsun buradaki konuları.sen dert görmemişsin dertlenecek yer arıyorsun.ne kayınpederler,ne kaynanalar var.seninkiler eşine yardım için geliyor.istemiyorsan söyleyeceksin eşine işlerini kendin hallet gelmesinler diye[/QUOTE]

Merhaba Egem :)

Eşimle konuştum bu konuyu. uzun uzun düşündü, şimdi yollayamam dedi. Ama bir hafta sonra evine yolladı, dayanamadı herhalde dedim. Meğerse tatile yollamış. Dertsiz başıma dert aramıyorum, çok rahatsızım ne yapayım:2:

amin canım inş. eşim şu aralar iyileşti ama kayınpederim gene gelecek. insan eti çok ağır kimse kimseyi taşıyamıyor bu devirde. düşüncem yanlış olabilir ama gece gündüz gitsin diye dua ediyorum. siz de dua edin benim için nolur :)[/QUOTE]

uzun soluklu misafiri ağırlamak zor temizliği yemeği ikramı bitmiyo birde evde rahat hareket edemiyosun rabbim yardımcın olsun canım

kayınpederımden nefret edıyorum.
Cıns ınsan.konu actım ztn bı bakıverın..

tamam canım bakıcam

ikiside aynı kalitedeler ondan canım
eşinle mümkün olduğunca onlar yüzünden tartışma eşine uygun bi anında konuş söylemediğim sözler yüzünden seninle tartışmak istemiyorum de sen kavga etmek istesen bile benden aynı karşılığı bulamıyacaksın vs böyle bir konuşma yap
eltinede k. validene de söyle benim hakkımda konuşmayın diye tabi bu konuşma sana zarar getirmez ise
rabbime sığın ona havale et canım merak etme eden bulur
annemin bi lafı var '' sen doğru git '' der yani sen doğru yolunda git gün gelir sana edilenin yanına kar kalmadığını görürsün cümlesinin kısaltılmışı:1
gerçektende dediği de oluyo yani sen doğru git

hazal herkesin ayrı derdi var görüyorsun işte. kk nın en güzel yanı da hem başkalarının fikirlerini alabiliyoruz, hem de kendi yaşadıklarımızdan daha beterlerinizi görünce biraz şükretmeyi öğreniyoruz.

uzun soluklu misafiri ağırlamak zor temizliği yemeği ikramı bitmiyo birde evde rahat hareket edemiyosun rabbim yardımcın olsun canım

ikram vs. konusunda hiç bir problemim yok aslında. o konuda rahatım. sabah kahvaltı etmiyor kayınpeder. akşamda 9-10 gibi geliyor. mutfakta yemeğini verip salona geçiyorum. oda yedikten sonra odasına çekiliyor. tv izliyor. aslında günde 15 dk görmüyorumdur yüzünü. ama taktım işte :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…