ilk ben yazayım eşimin kahvehaneye gitmesinden son derece rahatsızım
bugün işe gidiyorum diye gitti galiba bana yalan söyledi
hala eve gelmedi çok sinirliyim açıkcası bütün saçlarını yolasım geliyo
yol yolşaka bir yana her gün mü gidiyor yoksa arada sırada mı?
benim de derdim var. eşimin ailesinin sürekli gelip uzun uzadıya kalmalarından rahatsızım. eşime yardıma geliyor kayınpederim ama aylarca kalmasından hiç hoşnut değilim.
Biz kadinlar biraz ilgi sevkat beklioz ama sonucta karsimizdaki erkek ne anlasn
haftada bir iki ama yine de bana fazla geliyo
eşine hangi konuda yardım ediyolar
bazen kapasitelerinden fazlasını istediğimiz kesin
Eşimin ailesinden son derece huzursuzum,özellikle eltimden uzakta olmasına rağmen evlendiğim günden beri benimle uğraşıyor.Her oraya gidip geldiğimde arkamdan bir yalan söylüyor kaynanama senin hakkında böyle dedi şöyle dedi diye...ben hiç birşey demediğim halde bu kadın hep böyle , kaynanamda eşimi arayıp karın böyle böyle demiş benim için demesinden bıktım..!!bunun sonucunda eşimle kavga etmekten ömür boyu bu yalancılarla nasıl uğraşacağım bilmiyorum.Bunlar birbirleriyle kavga edip ağıza alınmayacak laflar söyleyip 2 gün sonra can ciğer olan insanlar,ben böyle birşey görmedim şimdiye kadar nasıl baş ederim bu yalanlarla.Eşimle zaten bir sürü problem yaşadık tam düzeleceğiz derken bunların lafını bana söyledinmi diye sormasından aramız bozuluyor söylemeyeceğimi bildiği halde hala neden sorarsın..Babamızın evinde en küçük şeye problem deyip, üzülürdük.Asıl problem evlenince başlıyormuş:-(
bendeeşimin yedi göbek sülalesinden nefret ediyorum 15 yıldır evliyim halen daha benimle uğraşmaktan bıkmadılarhepsinin canı cehenneme zerre hakkım varsa haram zıkkım olsun
eşim bi rahatsızlık geçirdi, o günden beri yanımda. yani yaklaşık 3 ay olacak. arada evine gidiyo allahtan 1 ay falan kalıyor.
çok geçmiş olsun canım eşin iyi olsunda artık bunada katlanırsın yapıcak bişe yok en azından arada bi evine gidiyomuş buna şükür
bencede
biz istemekten onlar ise vurdum duymazlıktan bıkmadığı sürece sorun bitmez
şu eltilerin çekememezliğini bitürlü anlam vermedim gitti
yalan söylüyoda ne oluyo sanki eline ne geçiyo
k.valideniz le konuşsanız eltinizin sizin hakkında söylediklerini ne size nede eşine söylememesini isteseniz
eşinizle aranızın bu saçma dedikodular yüzünden açıldığını söyleseniz belki işe yarar
eşinize anlam veremedim size çatacağına yengesine ve annesine tepki gösterse bunlarda böyle davranmazlar yani iş eşinizde bitiyo aslında
rabbim yardıcınız olsun
baya bi dertlisiniz sizde rabbim sizede sabır versin
çok geçmiş olsun canım eşin iyi olsunda artık bunada katlanırsın yapıcak bişe yok en azından arada bi evine gidiyomuş buna şükür
amin canım inş. eşim şu aralar iyileşti ama kayınpederim gene gelecek. insan eti çok ağır kimse kimseyi taşıyamıyor bu devirde. düşüncem yanlış olabilir ama gece gündüz gitsin diye dua ediyorum. siz de dua edin benim için nolur :)
kayınpederımden nefret edıyorum.
Cıns ınsan.konu actım ztn bı bakıverın..
hiç bir şey demez annesigillere annesi ile yengesi sürekli beraberler çok kavga ederler ama et,tırnak gibi hiç ayrılmazlar.Karaktersiz insanlar küfür ederler birbirlerine ertesi gün yine beraber olurlar.Bu laflar normalmiş kaynımı arayıp söyledim normal şeyler bunlar diyor bende bir anormallik var sanırım
uzun soluklu misafiri ağırlamak zor temizliği yemeği ikramı bitmiyo birde evde rahat hareket edemiyosun rabbim yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?