eşi yada eşinin ailesinden dertli olanların topiği

doğru söylüyosun canım bizi anlayan gene kendi cinsimiz
beterin beteri var denilen söz işte tam kk da gerçekliğini kazanıyo malesef

aslında sana pek bi zararı yokmuş yani sen galiba bunalmışsın
belki başka bişeylere canın sıkılıyodurda k.pederin bu yuzden gözüne batıyodur yada onu hiç sevememişsindir...

aslında sana pek bi zararı yokmuş yani sen galiba bunalmışsın
belki başka bişeylere canın sıkılıyodurda k.pederin bu yuzden gözüne batıyodur yada onu hiç sevememişsindir...

yoo başka hiçbişeye canım sıkılmıyor. aksine ççok güzel giden bi evliliğim var. ama hamileyim ve evliliğimin 3-4. ayından itibaren bu durumda olduğum için bunaldım. yeni evliyim sonuçta... bebeğim olunca zaten herkes gelip uzun uzun kalacak(ailelerden uzaktayız) bari baştan olmasaydı diorum. neyse sağlık olsun.

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım mutlulukla huzurla sağlıkla geçsin ömrünüz inşallah
hayırlısıyla alırsınız inşallah bebişinizi kucağınıza
herşeyde vardır hayır boşver buda gelir geçer

inşallah canım, geçsin bu da çabucak ama. Allah senin derdine de derman versin.

bendeeşimin yedi göbek sülalesinden nefret ediyorum 15 yıldır evliyim halen daha benimle uğraşmaktan bıkmadılarhepsinin canı cehenneme zerre hakkım varsa haram zıkkım olsun

ay cok sirinsiniz, bayildim yoruma. 7 sulalesi ha:)

ay cok sirinsiniz, bayildim yoruma. 7 sulalesi ha:)

ay. al birini vur ötekine kime yanaştıysam ötekinden beter .bıktım hepsinden hepsinin canı cehenneme 15 gündür çektim duvarları ne gidiyorum nede onları kabul ediyorum ohhhh.çok rahatım canıma minnet maddi manevi ezilipte kötü olacağıma böyle kötü olurum hem kendimi keriz hissetmem imkanınız dahilinde sizede tavsiye ederim en huzurlu sükünet dolu ikinci baharımı yaşıyorum
allahım bana bu günleri gösterdinya sana şükürler olsun umarım sayılı olmaz ömürlük olur

5 yillik evliyim bugüne kadar allahima sükür ufak bir kavgamiz bile olmadi
esimin ailesiyle ayni binadayiz hergünde görürüm
ama benim annem cok cekmis önceden bende hep korkardim bendemi öylemi
olacagim diye ama cok sükür iyiyz,
hepsi cok iyi 3 tane görümcem var hepsi üzerime düserler
eltimde cok iyidirr
allah kolaylik versin kizlarr

ben nısanlıyım ama kayınwalıdemle oturcam dııe cok korkuorum konuyla alakası yok ama bu da benım derdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…