Esi yakin ölen kv ve anasina duskun olan bir es , ve de karikoca bile olamayan ben ???

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
750
177
103
Arkadaşlar merhaba . Bu günlerde o kadar çıkmazdayim ki , kafayı yiyecegim. Kayınpeder öleli 1 sene olmadı daha . Eşinin yokluğunu gmfirsat bilip eve barka girmeyen bir kv var . Adam olunce kurtuldum diye dusjnup eve barka girmiyor kadin . Onu da gectim ogluna sirekli kendini acındırma, düşkünüm yalnızım kimsesizim diyen bir kadın . Oğluna vicdan yaptırarak istediği yapıyor aldırıyor. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda . O kadar yapmacik davraniyor ki . Esimde anasina tapiyor nerdeyse . Onhn yaninda bana karsi tavirlari ,yokmusum gibi davranmalari var . Ve de surekli bana laf sokarak konusuyorgülerek. Güya konuşmuş oluyor . Bende karşılığını verince , eşim de anneme niye diyorsun diye , haksiz olan anasını savunuyor . Bu da beni o kadar uzuyor ki . Sanki eşimin hayatında yokum ya . Bu arada eşimle de yaklaşık 2 buçuk senedir cinsel hayatımız yok . Esimin bunu önemsediği yok umursamıyor ama ailesini arkadaşlarını benden daha çok önemsiyor. Ben ne yapacagimi şaşırdım. Çok çaresizim. Düzelmiyor koca miyim neyim diye hiç bakmıyor. Onun için varsa yoksa ailesi

Size birşey söyleyim mi: ben babamı yaklaşık 20 sene evvel kaybettim. Onun psikolojisi bambaşka birşey. Hem anne için, hem cocuklar için. Simdi acıları daha taze sayılır ve esiniz annesini haliyle babasının emaneti olarak görüp daha da sahiplenecektir. Bence bu geçici bir durumdur diye düşündüm, taki 2.5 sene cinselligimiz yok okuyana kadar. Bunu hic oturup konusmadiniz mi?

Cinsellik yok, değer görme yok, iletişim yok, cadaloz kaynana var, ezilmek var, sürekli sinir bozulması var.
Ben olumsuzları saydım, siz olumlu birşeyler sayabiliyor musunuz evliliğinizde? Ya da sayacağınız olumlular bunları telafi edebiliyor mu gerçekten?
Çekmeyin. Bir kere geldiğiniz dünyada alemin enayisi siz misiniz?

Burada ki asıl sorun; iki yıldır olmayan cinsel hayat, evlilik temelden sarsılmış bırakın kv.yi de sorunu çözüp çözemiyeceginize odaklanın bunun için çaba sarf ediniz.....

Arkadaşlar merhaba . Bu günlerde o kadar çıkmazdayim ki , kafayı yiyecegim. Kayınpeder öleli 1 sene olmadı daha . Eşinin yokluğunu gmfirsat bilip eve barka girmeyen bir kv var . Adam olunce kurtuldum diye dusjnup eve barka girmiyor kadin . Onu da gectim ogluna sirekli kendini acındırma, düşkünüm yalnızım kimsesizim diyen bir kadın . Oğluna vicdan yaptırarak istediği yapıyor aldırıyor. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda . O kadar yapmacik davraniyor ki . Esimde anasina tapiyor nerdeyse . Onhn yaninda bana karsi tavirlari ,yokmusum gibi davranmalari var . Ve de surekli bana laf sokarak konusuyorgülerek. Güya konuşmuş oluyor . Bende karşılığını verince , eşim de anneme niye diyorsun diye , haksiz olan anasını savunuyor . Bu da beni o kadar uzuyor ki . Sanki eşimin hayatında yokum ya . Bu arada eşimle de yaklaşık 2 buçuk senedir cinsel hayatımız yok . Esimin bunu önemsediği yok umursamıyor ama ailesini arkadaşlarını benden daha çok önemsiyor. Ben ne yapacagimi şaşırdım. Çok çaresizim. Düzelmiyor koca miyim neyim diye hiç bakmıyor. Onun için varsa yoksa ailesi
Sonu pek iç açıcı görünmüyor. Düşündünüz mü peki bu adam neden yaklaşmiyor, başka biri mi var yada geçici paralı ilişkiler mi? Size davranışlarından da hiç umursamadığı çok belli. Evlilik terapistine gitmek isteseniz kabul etmeyecek büyük ihtimalle. Kv de tuzu biberi bol bol. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Kaynanan dan büyük
Ortada evlilik yokki sorunu olsun kaynanayi sayma kocanla ev arkadaşı olmuşsun haberin yok çözüm belli ayrılacaksın

Bence sorun kv değil, eşiniz ve aranızdaki bu uzaklık.

Back
X