- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Ömrünüzü yemişler,daha da devam ediyorlar.Zorunuz ne?Neden bunu kendinize reva görüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyor musunuz bunu da düşünmedim değil anne oğul.iliskisinde. Acaba eşim bana yaklaşınca annesine ihanet ya da ne isim.var burada diye düşünüp te mi bana böyle davranıyor ya da erkek olarak bana bu konuda bağlanmak istemiyor mu diye düşündüm zaman zaman ?
Işte orasını saçmaCinsellik olmadan çocuk nasıl olacakmış o konuda bir önerisi var mı eşinizin ?
Aynen öyle valla adam ölünce, ben ne yapacam derdine değil de , nasıl rahat gezebilirim derişme düştü inanın. Üzüntüsü de samimi gelmedi zaten kv nin . Bu evlilikte bilmiyorum ki ne isim var ? Cesaret mi edemiyorum yoksa vicdan mi yapıyorum bilemiyorum ?Ay benim kaynanada kocası ölünce gitmediği gezmediği yer kalmadı.
Noluyo bu yaşlılara yaw.
Neyse kaynanayı salla , sorun cinselliğin olmadığı bir evlilikte sizin ne işiniz var.
Evet ben bekledikçe, görmezden geldikçe o rahat . Çünkü aramız iyiyken normal zamanda güllük gülistanlık hayat , ne zaman bir konuda tartıştık veya ben tavır yapıyorum surat yapıyorum eşim o zaman laf yapıyor bende bu konuyu daha coknkafama takıyorumBence eşiniz erekte probleminden ötürü ilişkiden kaçıyor , kendin de sorun olmasını yediremiyor kendine size mal ediyor , çirkinleşiyor .. net bir sınır çiMelisiniz siz bekledikçe o da rahat ediyor , çocuk da yok
Herhangi bir ayrılma durumunda zorluk yaşamayacaksınız en azından
Bilemiyirum ki , şuan çıkmazın içine girdim.Ömrünüzü yemişler,daha da devam ediyorlar.Zorunuz ne?Neden bunu kendinize reva görüyorsunuz?
Çocuk yok . Isim gücüm var çok şükür kamu görevlisiyim ben . Ailemde var çok şükür. Ben sadece pat diye evlilik bitirmemek adına , keşke dememek için düşünüyorum kendimce . Hani eşimin dovm3si yok sövmedi yok diye klasik laflar vardır ya , bende aynı o yönden bakıyorum olaya birazda belki de . Öyle bir durum olamadığı için şimdiye kadar , Ne kadar doğru yapıyorum o da ayrı tartışılır ?Kayinvalide belliki gerizekali birsey ama asıl problem eşinde.
Bir de 2.5 senedir kari koca hayatı yok acaba sizi ayni evde tutan nedir?
Cocuk mu?
Ve ya isiniz yok donecek aileniz yok yani para meselesi mi?
Boşan bu adamdan. Anasiyla otursun.
Evet ben bekledikçe, görmezden geldikçe o rahat . Çünkü aramız iyiyken normal zamanda güllük gülistanlık hayat , ne zaman bir konuda tartıştık veya ben tavır yapıyorum surat yapıyorum eşim o zaman laf yapıyor bende bu konuyu daha coknkafama takıyorum
Seneler önce burda bir konu vardı. Cinsellik hiç yoktu adamda konuyu açan bayan detaylıca anlatti. Beni arzulamiyor. Dokunmama izin vermiyor. Kardeş gibi olduk yatakta vs vs. Eşiyle konuşması gerektiğini söyledik. Konuştu. Adam kabul etmedi tedaviyi. Kendisinde kusur bulmadı yani sonuç boşandılar. Boşanmak için tabiki acele etme sen elinden gelen herşeyi yap. Tekrardan konuşmayı dene. Mutlak anladığı bir dil vardır o dilden konuş. Bunun normal olmadigindan bahset. Her gün olmanin anormal olduğu gibi iki sene boyunca hiç olmamasının da normal olmadigindan bahset. Çok geç olmadan neden böyle davrandığı konusunda sana dürüst olması gerektiğini soyle. Kararlı olmalısın . Bu şekilde evlilik hayatı olmaz. Tamam biz kadınlar erkekler kadar düşkün değiliz bir bacak gördük mü etkilenmeyiz sende cinselliği pek aramamis olabilirsin ama dediğim gibi iki sene aşırı anormal.Çocuk yok . Isim gücüm var çok şükür kamu görevlisiyim ben . Ailemde var çok şükür. Ben sadece pat diye evlilik bitirmemek adına , keşke dememek için düşünüyorum kendimce . Hani eşimin dovm3si yok sövmedi yok diye klasik laflar vardır ya , bende aynı o yönden bakıyorum olaya birazda belki de . Öyle bir durum olamadığı için şimdiye kadar , Ne kadar doğru yapıyorum o da ayrı tartışılır ?
2,5 yıl olacak nerdeyse , bunun 8 Ayı normal geçti, diğerleri problemKaç yıllık evlisiniz ?
Valla ne bilim , kv sorun ediyorum gibi gelebilir insanların gözüne ama o surekli eşimi bana karsi kışkırttığı için, gözüme görünüyor. Çünkü erkekler anasının lafına bakıyor geneli , anası ne dese tapacak ,hiç değerlendiremiyor konuyu sormuyor sorgulamıyor.Takılmayacak bir konu değil ki arzulanmama hissi bir kadın olarak çok incitici
Az bir zaman değil sonuçta
İki yol var ya rest çekeceksiniz ya da kendinizi tamamen çekeceksiniz eşinizden
Normal değil ki zaten herşey. Iyiyken iyi ama eğer istemediği bir tavır sergilesem, istemiyor olan ben oluyorum. Hep sorun yaratannkavga çıkaran ben oluyorum işteburada ki sıkıntı ne yazık ki eşiniz ciddi anlamda normal olmayan bir durum söz konusu,
Ne bileyim, derdime neyse . Ama işte insan bir anda bitiremiyor karar veremiyor . O kadarnoneli ki karar asamasiÖmrünüzü yemişler,daha da devam ediyorlar.Zorunuz ne?Neden bunu kendinize reva görüyorsunuz?
Valla ne bilim , kv sorun ediyorum gibi gelebilir insanların gözüne ama o surekli eşimi bana karsi kışkırttığı için, gözüme görünüyor. Çünkü erkekler anasının lafına bakıyor geneli , anası ne dese tapacak ,hiç değerlendiremiyor konuyu sormuyor sorgulamıyor.
Evet düşünüyorum şimdi mesela . Hadi diyorum bugünü atlattık geçti sorun . Ya sonra ? Yine bir mesele olacak biz yine tartışma olacaz . Yine ben düşüncelere dalacagim felan ?? Sonu ne okur sizce böyle , sürer mi bi amacı veya bir aitlik hissetmeden ??Kv ikinci planda olmalı bence ,
Aranızdaki uzaklık çözülecek bir durumsa eğer
Kv sorunu da çözülür emin ol
Tam olarak karı koca hayatı olmadıkça insan birbirini sahiplenmez ki
Siz o boşluğu başka şeylerle doldurmak istiyorsunuz eşiniz yetersiz kalıyor
Çocuk yok işiniz gücünüz var
Bence önce kendinizi hazırlayın ve çekin resti
Böyle bu şekilde nereye kadar
İnanın erkekler için ailesinin ve eşinin yeri çok ayrıdır merak etmeyin sema maraşlının evlilik kitaplarını tavsiye ederim okuyabilrisiniz bu konulara çok gzl açıklık getirmişArkadaşlar merhaba . Bu günlerde o kadar çıkmazdayim ki , kafayı yiyecegim. Kayınpeder öleli 1 sene olmadı daha . Eşinin yokluğunu gmfirsat bilip eve barka girmeyen bir kv var . Adam olunce kurtuldum diye dusjnup eve barka girmiyor kadin . Onu da gectim ogluna sirekli kendini acındırma, düşkünüm yalnızım kimsesizim diyen bir kadın . Oğluna vicdan yaptırarak istediği yapıyor aldırıyor. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda . O kadar yapmacik davraniyor ki . Esimde anasina tapiyor nerdeyse . Onhn yaninda bana karsi tavirlari ,yokmusum gibi davranmalari var . Ve de surekli bana laf sokarak konusuyorgülerek. Güya konuşmuş oluyor . Bende karşılığını verince , eşim de anneme niye diyorsun diye , haksiz olan anasını savunuyor . Bu da beni o kadar uzuyor ki . Sanki eşimin hayatında yokum ya . Bu arada eşimle de yaklaşık 2 buçuk senedir cinsel hayatımız yok . Esimin bunu önemsediği yok umursamıyor ama ailesini arkadaşlarını benden daha çok önemsiyor. Ben ne yapacagimi şaşırdım. Çok çaresizim. Düzelmiyor koca miyim neyim diye hiç bakmıyor. Onun için varsa yoksa ailesi
Dinen de günahtayız dimi ? Gerçi ben bisey yapmıyorum ama . Tamam bazen benim de yaklaşmam gereken durumlar olabilir veya ben adım atmam gerekebilir zaman zaman . Ama bir erkekte o hissi almasından sonra nereye kadar yaklaşacaksın. Birgün güzel giyindim gece , normalde pek giymedigim tarzda , yattim yanına, normal sarıldı yattı öptü felan , o kadar ... farkında herşeyin ne için yaptığımın ama öyle bir kıvırdi ki o an , hiçbişey yapmaması gerekiyormus gibi davrandı, normal bir durum gibi yattı . Kaçıyor bu davranışlardan, ama nereye kadar ?? He diyeceksiniz ki sen adım at , allah aşkına bir erkekte gözünde o ışığı o hissi almadan ne kadar adım atabilir bi kadın her zaman ???Benim kaynanam seninkinden bin beter canım emin ol. Evet boşandıktan sonra keşke diyeceksin. Ama keşke daha önce boşansaydım bana bu yapılanları sineye çrkmeseydim diyiceksin.. Bunda utanılıcak birşey yok dinen zaten şuan kocan attığı her adımda lanetleniyor sana dokunmadığı için. Yani senin boşanmaya hakkın var şuan dinen de... Ne güzel işin gücün var bas tekmeyi ana ogul yasasinlar
Ömrünüzü yemişler,daha da devam ediyorlar.Zorunuz ne?Neden bunu kendinize reva görüyorsunuz?
[/QUOT
Valla bende bilmiyorum, insan düzen oluşturunca hayatta, bir anda silemiyor herşeyi demekki
Valla ben öyle düşünmüyorumvpekİnanın erkekler için ailesinin ve eşinin yeri çok ayrıdır merak etmeyin sema maraşlının evlilik kitaplarını tavsiye ederim okuyabilrisiniz bu konulara çok gzl açıklık getirmiş