aynı sorun bendede var sorun dedim ama bnce sorun olmaması lazım dimi ...vallaha canım bende kocişime çok düşkün olduğum için senin gibiyim ayrı gitsem bile hiç sinmiyo içime mutlu huzurlu olamıyorum onsuz yaaa...aslında ii mi kötümü bu kadar düşkün olmak onuda bilmiyorum çünkü huzursuz oluyo insan yaaa
bencede sorun değil ama sanki çokmu düşkünüz nee çevremdekilerine bakıyorum daha yeni evliler ohh ne güzel eşlerini bırakıp gelmişler ben hayatta yapamam galiba.Şimdilik çok güzel de ilerde sorun olurmu bilmiyorum eşim daha beni tek başıma hiç bir yere kalmaya göndermiyor sen olmayınca uyuyamıyorum diyor tamam çok güzel bu beni çok mutlu ediyor bende onsuz uyuyamıyorum ama hep böyle giderse bizim aile beni atacak tatlım:))
ben sık sık da gidiyorum memleketime ama gel görki içim içimi yiyiyor yani dk başı ararım o arar annemde kızıyo sanki sevgilimisiniz yanımıza gelmişin otur bi muhabbet edek diye ama işte rahat olamıyorumki şimdi küçük bebeğimiz var erken kalkıyo bazen,eşimde geceden çıkmış oluyo işten gelince yatmaz bile bebek uyusunda beraber yatalım öbür türlü uyuyamıyorum der aslında çok güzel şeyler bunlarr yaaa
Bizimkiler de öyle kocanlamı doğurduk seni diyorlar bize bukadar düşkün değilsin diye kızıyorlar ama napayım çokkk seviyorum
eşin vardiyalimı çalişiyor yoksa benim kide öyle de off içim gidiyor o işe giderken zaten birbirimizi göremiyoruz bende çalışıyorum ben geliyorum o giyor daha 2 senelik evliyiz biz bebişimiz yok eşimde pek oralı değil sana daha doyamadım ki diyor.
Evett evet bak anlatınca daha da güzel geldi çok güzel şeyler bunlar iyikii evlenmişim.
çocuğunuz olunca gecicek bende eskiden öyleydim şimdi hiç aklıma bile gelmiyor bütün yoğunluk bebeğimde:)))
aman mutlu olalım eşlerimizlede canımmm gerisi boşş...12-24çalışıyor benim eşimm 1.5senelik evliyiz hala ağlarım o geceye giderken :)bn çalışmıyorum kendim sizin daha kötüymüş yaa sen geliyorsun o gidiyor falannevet bak tadını çıkarın hayatınnn bebekle biraz zorrr
her hafta vardiyası değişiyor eşimin tek bir hafta 8-4 çalişiyor o haftaya bayılıyorum diğer haftaları hiç sevmiyorum evde tek başıma hiç güzel olmuyor.Sorma bende öyleyim çok kötü oluyor ama napalım elden bişe geldiği yok.
Senle aynıyız cnm.Benim eşimde vardiyalı çalışıyor.Sadece 1 hafta 15,00 / 22,00 çalışıyor...Diğerlerinde evde tek kalıyorum.Çocukta yok.Hiçbiyere gitmek istemiyorum..Bi pazarımız bile yok..H.içi izinli oluyor ondada ben işte oluyorum...Ama banada yazık değilmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?