- 4 Temmuz 2024
- 45
- -17
- 1
- 28
- Konu Sahibi eylullllllll
Eşi yurtdışında çalışıyor ve izine 1 1buçuk sene gelmıyor çok zor günler yaşıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yıllıkKac yillik evlisiniz? Siz niye yanina gitmiyorsunuz?
Yani ziyatinize gelmeme sebebi nedir? Cok uzun sure ayri kaliyorsunuz?Gittiği ülke Arabistan şartlar zor olduğu için.Hayır eşim kendi istiyo aslında kalmayı bende ona üzülüyorum her yönden eksık hissediyoruz çocuğumla.Ama anlayan yok.Bana 6 ayda ızıne gelırım diye gıttı 4 senedır bu durumdayız
Evet öyle de oldu 1 çocuğum var ve hıc babasını anmıyo bile o da ayrı uzuyo benıBir nevi evli değil gibi oluyorsunuz, bir buçuk sene de cocuklarınızın bile babasını unutur neredeyse
Keşke anlasa yıne para dıyo öyle söyleyinceAklını karıştırmak gibi olmasın o zaman eşiniz bu şekilde yaşamaktan memnun eşinle konuş ben bu şekilde olmakdan memnun demekki
Bir çözüm olmalı konuşmalısnıız böyle evlilik olmaz.çoçuk anne babası ile birlikte büyümeli.siz de genç bir kadınsınız ve sizinde ihtiyaçlarınızın olduğu nu bilmeli.duygusal olarak da kadınlığınızı yaşatmalı sizeEvet öyle de oldu 1 çocuğum var ve hıc babasını anmıyo bile o da ayrı uzuyo benı
Gelince sadece 1 2 ay inşaat firmasında çalışıyorNe iş yapıyor da 1,5 sene izne çıkamıyor? Arabistandaymış en azından kurban bayramı, ramazan bayramı gibi dini bayramlarda gelebilirdi diye düşünüyorum. Bu adam orda kendine başka bir hayat kurmuş ve gelmek istemiyor olabilir mi? Ve gelince ne kadar duruyor?