Esik beni aldatiyor

SenAyy42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
12
0
1
Balıkesir
Arkadaslar ben suan cok zor durumdayim. Umarim siz bana yardim edebilirsiniz. Cok caresizim. Ben 29 yasinda evli bir cocuk annesiyim. Esimle severek evlendik. 3 sene tanismamizdan sonra evlendik ama ne yazikki onu taniyamamisim. Evlendikten bir sene sonra esim eve gelip is arkadaslarindaki kadinlari anlatirdi bende ona guveniyordum ve hic bi kotuluk aramadim arkasinda. Esime bir kere sordum ya sen niye o kadinla gorusuyorsun. Istemiyorum o kadinla gorusmeni dedim ve oda tamam dedi bende guvendim arkasini arastirmadim. Ama icimde hep bir suphe olustu. Ta ki 2013 yilinda baska bi kadin hakinda konusmaya basladi. Ben sorular sordum ama hep yok oyle bisey dedi. Dedim ben bunun arkasini arastiracam dedim arastiriyorum ama onune hep bir engel cikiyor. Sanki allahin sevgili kulu gibi hep o kazaniyor. Bu sefer anneme anlattim annem once dediki eger oyle birsey varsa icabina bakaroz dedi ama keske. Butun ailelet biliyor artik ama bana bir yardim eden olmadi. Hep onun tarafini tutuyotlar. Babamla konistugunuzda sanki bi senin kocan yapiyor. Yapsib nolacak dedi kendi babam. Kocamla cok konustum gel vazgec dedim evliligini yikma bir heves ugruna. Ben yapmiyorumki dedi. Sen uyduruyorsun. Senin icine seytan girmis. Sen hicmi allaha inanniyorsun diyo bana. Bide okadar yeminler ediyorki yagni ben bile bazen inaniyorum taaki bisey olana kadar. Hatta bir kac kere evime yagni yatagina aldigindan bile supheleniyorum. Ama ispatliyamiyorum. Cunku onlat cok akilli cikiyor. Biri beni disardan goz altina aliyor. Napacagimi bilmiyorum. Daha cok anlatacaklarim varda ama bu seferlik bu kadar. Sizce kocam dogruymu soyluyor. Ben gercekten yaniliyormuyum? Lutfen bi akil verin bana. Hic boyle bi durumda olan varmi? Neyse kusura bakmayin biraz uzun oldu. Cevaplarinizi bekliyorum.

Sizin bu durumu ispatlayamadığınız gibi , bizde bu konunun doğru olup olmadığını ispatlayamayız size ..
Adama sormuşsunuz , aldığınız yanıt ben yapmıyorum olmuş..
Artık güvenip güvenmemesi size kalmış bir şey ..

Son düzenleme:

siz eşinizin hangi hareketlerinden şüphe duydunuz da aldattığını düşünüyorsunuz,sadece işyerindeki bir kadını anlattığı için mi bu şüphe,biz nerden bilebiliriz ki eşinizin doğruyu söyleyip söylemediğini, daha detaylı anlatırsanız belki bi fikrimiz olur

tam olarak ne yapıyor da şüpheleniyorsun?

Konu da belli bişey yok ki
Hep kendi şüphelerinden bahsetmişsin, sizce kocam doğru mu diyo derken sen bile bilmiyorken biz nerden bilelim
Dersin ki şunu yakaladım telefonunda, üstünde de kadın kokusu ne bilim halleri de bi değişik anlaşılır az çok
Bi kadını övüyo diyosun sen sadece, işyerinden bi kadının çalışmasını beğeniyodur belki ? anlamadım ben sizi

Sizi şüphelendirecek bir şey mi oldu? Yani eve bile aldığından şüpheleniyorum demişsiniz, böyle düşündürten ne sizi?

Ne yapmiyorki. Bana su saatte cikacam diyor. Sonra internetten kacta ciktigina bakiyorum yanlis saat soyluyor. Birde evin etrafinda o kadinla dolasiyor. Komsum herseyi biliyor ama bana soylemiyo cocuk varya. Eve geldiginde comlegi, ceketi kadin parfumu kokuyor. Arabanin ici kadin parfumu kokuyor. Isten izin aliyor ama eve gelmiyor. Bende gordugumde size supriz yapacaktim ama yolda file vardi yetisemedim diyor. Dahasida var. Ailem ve onun ailesi herseyi biliyor ama yapsin nolacak diyorlar. Pisman olur siyorlar. Ama kendisi hic pisman olmuyacagini biliyorum.

Ortada delil yok ki biz bir karara varamayız.
Eve getirdiğinden şüpheleniyorsunuz da neye dayanarak?
Bu şekilde elle tutulur bir sebep yokken tabi ki aileler de size inanmıyor paranoya olarak kalıyor.

Şimdi daha anlaşılır oldu
Durum böyleyse bence de pişman olacağa benzemiyor
Senin ailen bile yapsın dediyse iyice arsızlığı ele almıştır ne pişman olması

bu anlattıklarınız gerçekten şüphe uyandırıcı.ama ben en çok ailelere takıldım, yapsın nolacak ne demek ya!hadi onunkileri belki bi nebze anlayabilirim kendi çocuklarını savunuyorlardır falan derim de ya sizin aileniz?ben olsam onları anne-baba olarak ciddiye alamazdım bu saatten sonra.insanın kendi ailesinin böyle bir durumda destek çıkmaması çok kötü ya.

komşunuz size söylemiyorsa ,komşunuzun her şeyi bildiğini nereden duydunuz ,evin etrafında o kadınla gezdiğini siz mi gördünüz.sanki kafanızda sürekli kura kura bu fikre inandırmışsınız kendinizi

O yuZden ne yapacagimi bilemiyorum. Siz olsaniz napardiniz. Inanirmisiniz cocugumla bile ilgilenemiyorum. Aileme inandim ama hep kirdilar beni. Bu allah tarafindan bi gunah degilmi. Akil verin bana lutfen.

Komsuma gittim sormak icin bana soylemedi ama sorular soruyor esin eve kadin alirsa naparsin. Aldatirsa seni bosanirmisin. Vs vs

Bence sen en iyisi ona buna sormak yerine gizli kamera koy , küçük oluo mesela flash belleğe benzeyenler var , gizlice yerlerştr uygun bir yere , eğer ki böyle bişey yapıyorsa devamı da gelir o kameraya yakalanır :44:

Komsuma gittim sormak icin bana soylemedi ama sorular soruyor esin eve kadin alirsa naparsin. Aldatirsa seni bosanirmisin. Vs vs

komşunuzun doğru söylediğini nerden bileceksiniz ?
hem eşinize karşı güveniniz kalmamış ki sizin ! aldatsa kaç

Arabasına da kalem şeklinde ki ses kayıt cihazı koyabilirsiniz Netten gizli kameralara baktımda , kol saati , masa saati , ampule bir sürü kamera çeşidi var çok da pahalı değil bence al hemen , tüm şüplerinizden kurtulursunuz , belki de yapmıyordur diycem ama komşun durduk yere neden öyle desin :44: Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye boşuna dememişler , sen yine de işini sağlama al ona buna bakma...

Son düzenleme:
Hepsinin farkina varir koydugumda bile farkina varir. Oyle biri cunku. Hem nerden alacam ki oyle bi kamera. Artik inanin cok zor durumdayim.

Hepsinin farkina varir koydugumda bile farkina varir. Oyle biri cunku. Hem nerden alacam ki oyle bi kamera. Artik inanin cok zor durumdayim.

@Balbocegi35
Ben bunlarin hepsini buldum ama o herseyden haber aliyor nasil yapiyor bilmiyorum ama. Ben onu nasil bi sekilde durdura bilirimki. Lutfen bi akil verin. Nasil pisman olabilir.

Yalniz arkadasim senin psikolojin bozulmus biraz kendini dinle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…