Esik beni aldatiyor

Komsuma gittim sormak icin bana soylemedi ama sorular soruyor esin eve kadin alirsa naparsin. Aldatirsa seni bosanirmisin. Vs vs

belki komşunuz sizi bu konuda şüpheci gördüğü için sormuştur.
durumunuz zor şüpheniz var ama kanıtınız yok.
ailenizde destek değil. ne desem bilemedim.

Arkadaşım senin psikolojik bir sıkıntın olabilir mi?
Anlattıklarının hepsi hayal ürünü gibi.
Yani nasıl desem kura kura gerçekliğine kendini inanırmış gibisin.
Evine yatağına getirdiğini nasıl anladın
Sen çalışıyormuşum?
Eşin o kadar gözü kara ve evliliğini gözden çıkarmış olabilir mi?
Değil, çünkü senin içine şeytan kaçmış diyor. Yalan diyor...
Ben de eşiyle aynı kanıdayım....

Ja arkadaslar belkide gercekten ben yaniliyorum. Bilemiycem inanki. Aslinda daha cok seyler olduki ama anlatamiyorum. Anlattiginda cok kotu oluyorum.

Biraz pyschologim bozuk. Daha dogrusu guven kalmadi kimse icin. Gozumle gorsem bile zor inanacam. Bunun icin yardim alacam.

Sizin inanmadigibizi ben iyi anliyorum. Kimseye kendimi anlatamiyorum. Herkes deli oldugumu sabiyor. Ama yapiyorsa da elbet birgun ortaya cikar.

Bak arkadasin kisa ve oz anlatayim nerden anladigimi. Ben okula goturdun cocugumu ordan geldikten sonra eve geldim. Ve evde o kadinin parfumu allah allah dedim. Camdan baktim hani biri fln geciyormu diye. Benim oturdugum erde oyle tur insanlar yok. Bi baktim iki tanr kadin geciyor ama yuzlerini gormedim. Bi baska olayda.
Cocugumun okulda eglenecsi var ben oraya gittim. Cocugum durmayinca doger komsum baya bi samimi oldugum bana dediki hadi eve git. Dedimki yok ya gerek yok. Hayir hadi git dedi. Yok az daha dutuyum dedim gitmedim ama keske gitseydim. Eve geldikten aonra o kadinin parfumu tekrar var. Tahmin ediyorum ama yakalayamiyorum.
Bunlari yazdim ama inanmiyaaksiniz banaki.

Bir insan bu kadar alçalmamalı.. Ben erkektir yapar mantığını anlayamıyorum.Yapacak olan adam evlenmesin. Sizin,yavrunuzun suçu ne ? Eğer işiniz var ise,ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız boşanın.Sizin yatağınıza bile sokacak kadar ahlaksız bir adamla 1 gün daha geçirmye değmez. Ve pişman oolacağını sanmıyorum.Baksanıza bir eli yağda bir eli balda.Yapma etme diyen bir aile büyüğü bile yok. Aldatan kadınlarda var o zaman babanız bu şekilde tepki verebilir miydi acaba ? Siz boşanın.Çocuğunuzla yeni bir hayata başlayın.Allah yardımcınız olsun.

Anlatacagim daha cok sey var derken;arkasi yarin gibi olmus...
Oya basar gibi;beni bekleyin anacim:)

Hepsinin farkina varir koydugumda bile farkina varir. Oyle biri cunku. Hem nerden alacam ki oyle bi kamera. Artik inanin cok zor durumdayim.

arkadaşım biraz şizofreni kokuyor anlattıkların.
sen çocuğunu okula götürdüğün gibi eşin eve kadın getirecek cesareti bulamaz.
en kötü kadının evine ya da başka bir yere gider.
o kadar da abartmaz diye düşünüyorum.

Bu cok ciddi bir suphe yataga varan supheleriniz var. Eger somut bir delil yoksa aldatmiyor olabilir. Siz acaba esinizi kiskandiginiz icin kuruntu yapip kendinizi bu iddalara inandiriyor olabikirmisinz?

Komsuma gittim sormak icin bana soylemedi ama sorular soruyor esin eve kadin alirsa naparsin. Aldatirsa seni bosanirmisin. Vs vs

Bak benim babannemin ikinci evliligi. Bunun karsi komsusu hep babanneme kocan aldatsa naparsin bosanirmisin derdi. Yetmedi dedikodu cikardi. Yetmedi babannem evde yokken cat kapi gelip hasta olan dedeme corba yapmalar filan. Sonra babannem bize anlatti olmaz oyle sey filan diyoduk sonra bu kadin dedeme onu bosa beni al demeye basladi. Gizli gizli eve girip biseyler yapiyordu. İnandik ama ilk once inanmadigimiza pisman olduk. En son mahkemeye verdik tacizden yine eve girip babannemi dovdu. Kisaca kafani karistiran o arkadasina dikkat et. Esinle arana fitne sokup guvensizlik yaratip aranizi bozmak istiyor olabilir hatta sen evde yokken koku sikip kafani karistiriyor olabilir. Arkadasinin evine misafir olarak gidip bi bahaneyle kokulara bak belki bulursun.

Son düzenleme:

Aldatiyo gibi duruyo.. Zaten kadin hisseder mutlaka

kusura bakmayın ama , eşinizin siz çocuğunuzu okula götürüp eve gelene kadar eve kadın getirebilecek aşamaya gelmişse , ar damarı yırtılmışsa ,sizi aldattığını saklamaz ki zira eşiniz sizi aldattığını da kabul etmiyor.hanımefendi çok özür dileyerek söylüyorum haddim değil belki ama psikolojik destek almanızı öneriyorum.

tattlım bana bir büyüğüm şöyle öğüt verdi kısknçlığıma ben eşime hep bana yalan söylemem her zman 2. bir şansın vardır dedim dedi bir bayanla birşeyler yaşamış hoşalnmış yemeğe gitmiş bir kaç kez bunu sölediğinde eşi ona bi karar verelim peki dmeiş devam etmek istiyorsan eşi bu olumlu davranışından sonra ben bundan mı hoşlanmışım sana söleyince geçti demiş yani eşimize öyle bir güven vermeliyizki hata yaptığında bile söleyebilsin

O yuZden ne yapacagimi bilemiyorum. Siz olsaniz napardiniz. Inanirmisiniz cocugumla bile ilgilenemiyorum. Aileme inandim ama hep kirdilar beni. Bu allah tarafindan bi gunah degilmi. Akil verin bana lutfen.

O cocuga gunah diilmi? O cocuk kendi istegiyle gelmedi bu dunyaya sizin saniyelik zevkleriniz icin geldi we sen kocan yuzunden cocugunu ihmal ediyosun super anne tebrik ederim sana ilk yorumlarda uzulmustum ta ki bunu okuyana kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aldatmadıysa bile artık rahatlıkla aldatabilir
Hem kendi ailesi hem senin öz ailen erkektir yapar dediğine göre..

eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmakla kalmamış baya bir örs üzengi çekiç baskılarını gerçekleştirmişsiniz gibi...eşiniz ailelerin verdiği gazla arsızlığı edepsizliği ele almış sanırım fakat siz aşırı paranoya ya kapılmışsınız...psikolojik destek alın yavrunuza yazık bu bir..inanın destek öyle bir yarıyor ki hayata bakış açınız değişiyor bakarsınız sağlam bir cesaret gelir eşinizden farklı bir dünya kurarsınız kendinize onu hayatınızdan çıkartırsınız...

Banada biraz psikolojik bir sorun gibi geldi arkadaşım. Bi psikiatrla görüşseniz..Özelikle ailenizin önemsememesi,evdeki gizli kamerayı bile farkedeceğini düşünemniz, dışarda birinin onun için gözcülük yaptığnı düşünmeniz, her evden çıktığınızda eve kadın aldığını düşünmeniz falan pek normal gelmedi arkadaşım. Bir doktorla görüşün mutlaka size yol gösterecektir.

yani hem karışık hemde anlaması zor oldu yazdıklarınızın
nerseinden başlamalı bilemedim
eşinin aldattığından şüpheleniyorsun
ama ispatlayamıyorsun
ispatlayamadığınbu durumu
tüm ailene yansıtıyorsun
baban üfle kızım üzerine geçer herkes te var diyor

eşin bu şüphelerini şeytan a yoruyor

şimdi canım
eğer senin şüphelerin yersiz se
kısa BİR süre içinde
eşin
ŞEYTAN ÇIKARMA ayinlerine başlar

yok eğer sen haklıysan
atacağın adıma dikkat et
çünki maduriyetini anlamayacak bir aile var
ve sana sahip çıkmaya niyetleri yok

en büyük hatan
bu konuyu
manşete taşımak olmuş
bunuda ben eleştiriyorum

Acilen bir doktordan yardım alın, burada pek çok ihanet konusu okuduk ama, sizin hikayeniz nedense çok paranoyak geldi bana. Sanki hepsi sizin kurgularız gibi.

İşin en ilginci eşin neden bayan olan iş arkadaşlarını evde anlatıyor. Bir konu olur adı geçer de onunla yatıp onunla kalkılması çok tuhaf.
ayrıca ortada net bir şey yok kim kimden ayrılıyor, kim ayrılmak istiyor hiç belli değil karman çorman olmuş.

Banada arkadasimiz sizofren gibi geldi anlattikkari falan bnm bir arkadasimda sizofrendi o da bole konusurdu ordan yola ciktim allah acil sifalar versin yardimcisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…