- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Sonuç mu her şey daha da kötüye gitti.(Bayadır girmiyordum siteye).
Eşim gitmedi Rusya ya burda kendi işine yakın bir şeyler yapmaya çalışıyor.Ben çalışıyorum.Biz hala Kv ve kp yle oturuyoruz.Kp nin hastalığı hepten ilerledi,kv ona bakmaya çalışıyor.Ayrıca görümcem tam 3 ay oğluyla birlikte bizde kaldı eşinden ayrılacaktı.Sonra barıştı.Yaşadıkları evi satıp başka sehirden ev aldılar ancak en küçük bir şey hopp bizim evdeler yatılı.Eşimin abisi,yengesi ve oğlu sabah gelip aksam evlerine gidiyor çünkü çalışmıyorlar.Anlayacağınız bizim ev aşevi mi diyeyim ne diyeyim bilemedim.
çünkü o evde biz yaşıyoruz butun eşyalar bize ait biz ekmek getiriyoruz.Sizin evinize de madem oyle gelsin bir akrabanız eşiniz dosttunuz hergun yesin içsin gitsin elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın.Kimse kimseye bakmak zorunda değil.Ben işten geleceğim onlara hizmet edeceğim ee onlar çalışmayacak.Ellerini bir seye sürmeyecek.Oyle bir dünya varsa biz de yapalım aynısı.Hmm son durum buymus
Bence sen oraya bizim ev deme kpnin evi. Sen nasi gidip komple yasiyosan kizi da oglu da gelip cani istediginde kalir. Bence insanlara minnettar olmalisin size yuvalarini actigi icin. Ev nerden sizin oldu da gelen gozune batiyor ki?
içinde olan her turlu yapar.Ha Rusya olmuş ha başka yer.Eşinize güveniyorsanız sıkıntı yok.Benim kocamda işi gereği devamlı rusya ya gidiyor ne var ki bunda? Hatta bu haftasonu tekrar gidicek. Bütün rus hatunlar kollarını açmış bizimkileri mi bekliyo sankiya ben mi çok güveniyorum anlamadım ki. Eşim hep bana o kadar güveniyorsun ki seni aldatmayı aklımdan bile geçirmiyorum der. Beni mi yiyo acaba
Esin rusyaya gidersr hele bir de on ay sen unut kardesim esini.geri gelse bile on ay orda tek basina durmayacaktir.hele birde rus kizlarini bir gorsun .sakin izin verme.her batan rusyaya mi gidiyormus.onun isine gelmis bu.simdi esin nasil seviniyordur.planlar bile yapmistir.yardimci olsun sana allahRahat karsılamıyorum sadece cok saskınım.Hani derler ya benim basıma gelmez oyle bir sey sanırım.Akşam yukardada yazmış bir kaç dakıka konuştuk o kadar.Ben oğlumu uyutmaya gıttım.O da salonda uyumuş.Sabah da benden once işe gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?