Eşim 10 aylığına Rusya'ya gidecek...

Hmm son durum buymus

Bence sen oraya bizim ev deme kpnin evi. Sen nasi gidip komple yasiyosan kizi da oglu da gelip cani istediginde kalir. Bence insanlara minnettar olmalisin size yuvalarini actigi icin. Ev nerden sizin oldu da gelen gozune batiyor ki?

çünkü o evde biz yaşıyoruz butun eşyalar bize ait biz ekmek getiriyoruz.Sizin evinize de madem oyle gelsin bir akrabanız eşiniz dosttunuz hergun yesin içsin gitsin elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın.Kimse kimseye bakmak zorunda değil.Ben işten geleceğim onlara hizmet edeceğim ee onlar çalışmayacak.Ellerini bir seye sürmeyecek.Oyle bir dünya varsa biz de yapalım aynısı.
Kimsenin misafir olarak gelmesinden yana bir derdim yok olamaz da.Tabi ki gelecek kızıdır oğludur gelinidir.Benim bahsettiğim eve çökmektir.

Son düzenleme:
içinde olan her turlu yapar.Ha Rusya olmuş ha başka yer.Eşinize güveniyorsanız sıkıntı yok.

Esin rusyaya gidersr hele bir de on ay sen unut kardesim esini.geri gelse bile on ay orda tek basina durmayacaktir.hele birde rus kizlarini bir gorsun .sakin izin verme.her batan rusyaya mi gidiyormus.onun isine gelmis bu.simdi esin nasil seviniyordur.planlar bile yapmistir.yardimci olsun sana allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…