Arkadaşlar merhaba,
Daha önce denk gelen arkadaslar varsa bilir.İş yeri actık kotu gıdıyor hatta battık.
Aileler bozuştu ortak acılmıştı benim ailelemden kimseyle görüşmüyoruz.
Asıl konu,
Eşimin abisiyle barıştık daha oncekı konularda konuşmadığımı yazmıştım.Dün cumartesi onlardaydık.Eltim sakayla karışık esın rusca oğrenmek istiyor demişti.
En az 10 ay Rusya da kalcakmış dedi.Güldük.
Meğer ciddiymiş.Eşim dün aksam yarım ağız bundan bahsetti.:Her şeyi planlamış internetten araştırmış.
Ne kadar tutar,nasıl olacak falan fılan.
Kaynar sular dökülüd.Başımdan bir şey diyemedim.
Peki dükkan nolcak dedim,abim ilgilenir dedi.
Gidersen dönmezsin dedim,Rusca zor 10 ay yetme dedim.Sonra da ing geliştiririm dedi...
Düşünemiyorum...
NE YAPMALIYIM...
Önce çalışmak için gidiyor diye düşünmüştüm ama dil için gidecekmiş,yabancı dilini Türkiye'de kurslara giderekte öğrenebilir,hem işiniz kötüymüş,Rusya'ya gidince orada bir sürü masraf olacak onları nasıl karşılamayı düşünüyor eşiniz sanırım maddi boyutunu düşünmemiş eşiniz,galiba eşiniz ayağını yorganına göre uzatan birisi değil yoksa bu kadar olayın içinde( iş yeriniz batmış)dil öğrenmek için Rusya'ya gitmeyi düşünmez.Arkadaşlar merhaba,
Daha önce denk gelen arkadaslar varsa bilir.İş yeri actık kotu gıdıyor hatta battık.
Asıl konu,
Eşimin abisiyle barıştık daha oncekı konularda konuşmadığımı yazmıştım.Dün cumartesi onlardaydık.Eltim sakayla karışık esın rusca oğrenmek istiyor demişti.
Meğer ciddiymiş.Eşim dün aksam yarım ağız bundan bahsetti.:Her şeyi planlamış internetten araştırmış.
Gidersen dönmezsin dedim,Rusca zor 10 ay yetme dedim.Sonra da ing geliştiririm dedi...
Düşünemiyorum...
NE YAPMALIYIM...
Çıldırmama az kaldı.Çalışıyorum ama onların gözünde öyle değil.Görümceciğim 10 gün çalıştı bizde kaldığı süreçte yapamadı zormuş çalışmak.Ama benim için baktığında sen çalışıyorsun diyor. İnşaallah evden ayrılmak cok istiyorum. Eşim kararsız anne baba cok yaşlı bir de hastalarbu durumda bir şekilde; sizin o evden ayrılmanız şart
Eşim fazla iyi niyetli,arkadasına güvenip iş yeri açtı battı,kardeşimle ortaktı.O kadar karışık durumlar.Annemlerle kotu olduk.İyi olur Allah tan kötü olur kuldan misali. Rusya'ya gitmeyecek.Önce çalışmak için gidiyor diye düşünmüştüm ama dil için gidecekmiş,yabancı dilini Türkiye'de kurslara giderekte öğrenebilir,hem işiniz kötüymüş,Rusya'ya gidince orada bir sürü masraf olacak onları nasıl karşılamayı düşünüyor eşiniz sanırım maddi boyutunu düşünmemiş eşiniz,galiba eşiniz ayağını yorganına göre uzatan birisi değil yoksa bu kadar olayın içinde( iş yeriniz batmış)dil öğrenmek için Rusya'ya gitmeyi düşünmez.
eşiniz elbette anasına babasına bakacak. bakmaz zorunda. bu işi pek ala ayrı evlerden de yürütebilirsiniz. onlara yakın bir ev tutarsınız devamlı ilgilenirsiniz. sizde şu hayatı bir kere yaşayacaksınız. canınızın, yaşınızın kıymetini bilin.Çıldırmama az kaldı.Çalışıyorum ama onların gözünde öyle değil.Görümceciğim 10 gün çalıştı bizde kaldığı süreçte yapamadı zormuş çalışmak.Ama benim için baktığında sen çalışıyorsun diyor. İnşaallah evden ayrılmak cok istiyorum. Eşim kararsız anne baba cok yaşlı bir de hastalarkendi sağlığım için evden çıkmamız gerekiyor.
Öyle şeyler yasıyorum ki Allah düşmanıma vermesin. Gitseydi beni de tımarhanede bulurdu.bu fikirden sizden önce eltinizin neden haberi olmuş anlamadım.....valla gönderme "ne dili kır dizini otur" de...
rusya tehlikeli ülke anam nolur nolmaz
yani gitmiyo mu şimdi....ne deyim allah yardımcı olsun....Öyle şeyler yasıyorum ki Allah düşmanıma vermesin. Gitseydi beni de tımarhanede bulurdu.
İşler öyle basit değil ki biz şimdi evden çıksak abisi eve çökecek biz varken sürekli bizdeler ama kalamıyorlar kv de bunu istemiyor çalışmadıkları için.Ancak yapacak bir şey yok.30 yaşında her şeyi unutur oldum.eşiniz elbette anasına babasına bakacak. bakmaz zorunda. bu işi pek ala ayrı evlerden de yürütebilirsiniz. onlara yakın bir ev tutarsınız devamlı ilgilenirsiniz. sizde şu hayatı bir kere yaşayacaksınız. canınızın, yaşınızın kıymetini bilin.
çalışmak her babayiğidin harcı değildirsabır ister, emek ister...
Aynen gitmiyor.Konu eski bir arkadaş sorunca ön sayfaya geldi sanırım.Ama ben de dert bitmiyoryani gitmiyo mu şimdi....ne deyim allah yardımcı olsun....
Arkadaşlar merhaba,
Asıl konu,
Düşünemiyorum...
NE YAPMALIYIM...
beraber gidin bence. rusya ve kızları.Arkadaşlar merhaba,
Asıl konu,
Düşünemiyorum...
NE YAPMALIYIM...
DemeKonu hortlamis
Demeben de yorum yazdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?