Eşim 10 aylığına Rusya'ya gidecek...

Yok canım ne kusuru,ama eşiniz gitmemiş iş durumunuz nasıl peki düzeldimi.
Pek değil,resmi olarak kapanış bile veremedik.Yavaş yavaş bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Maddiyi geçtim ama manevi çok yıprandık özellikle annemlerden yana. Diğer konularımda eski bayadır girmiyordum. Annemler 3te 1 para koydular batan para için bize senet imzalattılar faiziyle ilk onlarınkini ödemeye başladık. Ama bir kaç aydır veremiyoruz kavga gürültü...
Derler ya dost alışverişte belli olur.Annem en çok diyordu otur kv yle.Belki diyorum o bile para içindi.Ev eşyası almamak için.2011den beri yasadıklarım bitirdi beni.

ne kendilerine, ne büyüklerine faydaları yok yani. bir erkek neden çalışmaz anlamam. iş bulamamak dışında.
Aynen iş beğenmiyorlar.Ben üni mezunuyum benim yaptığım işi küçümsüyorlar benim ekmeğimi yiyorlar.Düşmez kalkmaz bi Allah kimseyi kınamam.Sevaptır ama enayi yerine konunca insan dayanamıyorum pişkinliklerine.İnşaalah akıl başlarına gelir diyeceğim ama huylu huyundan vazgecmez

Nasıl yani anneniz verdikleri para için sizden faiz mi alıyor

Nasıl yani anneniz verdikleri para için sizden faiz mi alıyor
Aynen oyle senet imzaladık kefilli mefilli.Bir kaç aydır ödeyemiyoruz.Kullanacaklarmış senedi.
Eşimin ailesi de tam tersidir.Ceplerinde 5 kuruş olsun iste 5 kurusu verirler.Annemden kaynaklı babamdan değil.Evlenmeden de çalıştım hep anneme verdim.Ne bileyim.3 senedir bunları yaşıyorum ki annemle ne güzel bir ilişkimiz vardı.Oğlum çok düşkün anneme.Götürmüyorum ozluyor

unut o kocayı..çok ciddiyim...

annenize pes diyorum. el yapmaz bunu.faziyle ödetmek kızına. birde senet.
inanılır gibi değil

Son düzenleme:
annenize pes diyorum. el yapmaz bunu.faziyle ödetmek kızınas. birde senet.
inanılır gibi değil
Borç bile değil iş yapmışız batmış ki hiçbir borç onların üstüne değil. Hepsi eşimin adına bankalar da falan hep kara listede olan eşim ve ben. Bizim kartlar kullanıldı çünkü.

İşleri iyi değilken, Rusya’ya gidip dil öğrenip ne yapacak ki?

Öncelikle bir kursa gidip az buçuk aşinalık edinseydi. Seni bırakıp gidecek kadar aciliyeti olan bir durum mu?

geri döneceğini sanmıyorum mu? canım bu şekilde düşünüyosan o evlilikten şüphe ederim ben. gitmesine izin verme ya da benden gelicem de. madem geri dönmeyeceğini düşünüyosun duruma el at.

Benim kocamda işi gereği devamlı rusya ya gidiyor ne var ki bunda? Hatta bu haftasonu tekrar gidicek. Bütün rus hatunlar kollarını açmış bizimkileri mi bekliyo sanki ya ben mi çok güveniyorum anlamadım ki. Eşim hep bana o kadar güveniyorsun ki seni aldatmayı aklımdan bile geçirmiyorum der. Beni mi yiyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…