Konu eskiymiydi,2 senelik konuları nasıl buluyorlar peki,bende yeni zannetmiştim.
Kusura bakmayın,bir arkadaş sordu merak ettim ne oldu diye ben de cevapladım.off ya yine 2 senelik konuyu hortlatmışlar. bende saf gibi yazdım. koca çoktan dönmüştür.
pehhh
yok sizle alakalı değil. kim yaptıysa hortlatmayı bilmiyorum artık.Kusura bakmayın,bir arkadaş sordu merak ettim ne oldu diye ben de cevapladım.
Kv evine çökecekler ama onlar yer içer yatarlar.abisi hangi eve çökecek anlamadım.
sizin evinize ise ne haddine?
k.validenizin evine ise çöksün, büyüklerin bakımına yardım eder.
k.validenizde hem yardıma muhtaç hem de her şeye müdahale ediyor
Yok canım ne kusuru,ama eşiniz gitmemiş iş durumunuz nasıl peki düzeldimi.Kusura bakmayın,bir arkadaş sordu merak ettim ne oldu diye ben de cevapladım.
ne kendilerine, ne büyüklerine faydaları yok yani. bir erkek neden çalışmaz anlamam. iş bulamamak dışında.Kv evine çökecekler ama onlar yer içer yatarlar.
Pek değil,resmi olarak kapanış bile veremedik.Yavaş yavaş bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Maddiyi geçtim ama manevi çok yıprandık özellikle annemlerden yana. Diğer konularımda eski bayadır girmiyordum. Annemler 3te 1 para koydular batan para için bize senet imzalattılar faiziyle ilk onlarınkini ödemeye başladık. Ama bir kaç aydır veremiyoruz kavga gürültü...Yok canım ne kusuru,ama eşiniz gitmemiş iş durumunuz nasıl peki düzeldimi.
Aynen iş beğenmiyorlar.Ben üni mezunuyum benim yaptığım işi küçümsüyorlar benim ekmeğimi yiyorlar.Düşmez kalkmaz bi Allah kimseyi kınamam.Sevaptır ama enayi yerine konunca insan dayanamıyorum pişkinliklerine.İnşaalah akıl başlarına gelir diyeceğim ama huylu huyundan vazgecmezne kendilerine, ne büyüklerine faydaları yok yani. bir erkek neden çalışmaz anlamam. iş bulamamak dışında.
Bir insanın birini aldatması için uzaklara gitmesine gerek yok içinde olan kişi her yerde yapar.Bunu çoğu zaman anlayamayız bile.Adamin bisey yapicagi varsa coktan yapmistir : D
Nasıl yani anneniz verdikleri para için sizden faiz mi alıyorPek değil,resmi olarak kapanış bile veremedik.Yavaş yavaş bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Maddiyi geçtim ama manevi çok yıprandık özellikle annemlerden yana. Diğer konularımda eski bayadır girmiyordum. Annemler 3te 1 para koydular batan para için bize senet imzalattılar faiziyle ilk onlarınkini ödemeye başladık. Ama bir kaç aydır veremiyoruz kavga gürültü...
Derler ya dost alışverişte belli olur.Annem en çok diyordu otur kv yle.Belki diyorum o bile para içindi.Ev eşyası almamak için.2011den beri yasadıklarım bitirdi beni.
Aynen oyle senet imzaladık kefilli mefilli.Bir kaç aydır ödeyemiyoruz.Kullanacaklarmış senedi.Nasıl yani anneniz verdikleri para için sizden faiz mi alıyor
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce denk gelen arkadaslar varsa bilir.İş yeri actık kotu gıdıyor hatta battık.
Aileler bozuştu ortak acılmıştı benim ailelemden kimseyle görüşmüyoruz.
Asıl konu,
Eşimin abisiyle barıştık daha oncekı konularda konuşmadığımı yazmıştım.Dün cumartesi onlardaydık.Eltim sakayla karışık esın rusca oğrenmek istiyor demişti.
En az 10 ay Rusya da kalcakmış dedi.Güldük.
Meğer ciddiymiş.Eşim dün aksam yarım ağız bundan bahsetti.:Her şeyi planlamış internetten araştırmış.
Ne kadar tutar,nasıl olacak falan fılan.
Kaynar sular dökülüd.Başımdan bir şey diyemedim.
Peki dükkan nolcak dedim,abim ilgilenir dedi.
Gidersen dönmezsin dedim,Rusca zor 10 ay yetme dedim.Sonra da ing geliştiririm dedi...
Düşünemiyorum...
NE YAPMALIYIM...
Pek değil,resmi olarak kapanış bile veremedik.Yavaş yavaş bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Maddiyi geçtim ama manevi çok yıprandık özellikle annemlerden yana. Diğer konularımda eski bayadır girmiyordum. Annemler 3te 1 para koydular batan para için bize senet imzalattılar faiziyle ilk onlarınkini ödemeye başladık. Ama bir kaç aydır veremiyoruz kavga gürültü...
Derler ya dost alışverişte belli olur.Annem en çok diyordu otur kv yle.Belki diyorum o bile para içindi.Ev eşyası almamak için.2011den beri yasadıklarım bitirdi beni.
Aynen oyle senet imzaladık kefilli mefilli.Bir kaç aydır ödeyemiyoruz.Kullanacaklarmış senedi.
Eşimin ailesi de tam tersidir.Ceplerinde 5 kuruş olsun iste 5 kurusu verirler.Annemden kaynaklı babamdan değil.Evlenmeden de çalıştım hep anneme verdim.Ne bileyim.3 senedir bunları yaşıyorum ki annemle ne güzel bir ilişkimiz vardı.Oğlum çok düşkün anneme.Götürmüyorum ozluyor
Borç bile değil iş yapmışız batmış ki hiçbir borç onların üstüne değil. Hepsi eşimin adına bankalar da falan hep kara listede olan eşim ve ben. Bizim kartlar kullanıldı çünkü.annenize pes diyorum. el yapmaz bunu.faziyle ödetmek kızınas. birde senet.
inanılır gibi değil
İşleri iyi değilken, Rusya’ya gidip dil öğrenip ne yapacak ki?Arkadaşlar merhaba,
Daha önce denk gelen arkadaslar varsa bilir.İş yeri actık kotu gıdıyor hatta battık.
Aileler bozuştu ortak acılmıştı benim ailelemden kimseyle görüşmüyoruz.
Asıl konu,
Eşimin abisiyle barıştık daha oncekı konularda konuşmadığımı yazmıştım.Dün cumartesi onlardaydık.Eltim sakayla karışık esın rusca oğrenmek istiyor demişti.
En az 10 ay Rusya da kalcakmış dedi.Güldük.
Meğer ciddiymiş.Eşim dün aksam yarım ağız bundan bahsetti.:Her şeyi planlamış internetten araştırmış.
Ne kadar tutar,nasıl olacak falan fılan.
Kaynar sular dökülüd.Başımdan bir şey diyemedim.
Peki dükkan nolcak dedim,abim ilgilenir dedi.
Gidersen dönmezsin dedim,Rusca zor 10 ay yetme dedim.Sonra da ing geliştiririm dedi...
Düşünemiyorum...
NE YAPMALIYIM...
nasıl hortluyor konular acaba?kızlar konu 2 senelikkk:)
Bir insanın birini aldatması için uzaklara gitmesine gerek yok içinde olan kişi her yerde yapar.Bunu çoğu zaman anlayamayız bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?