• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 20 günlük lohusayken ilişki istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zeynep90128

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
152
22
13
26
Kanamam bitmişti yine de Olmaz dedim neden dedi ben de günah dedim kendimi kötü hissettim çok bencilce değil mi bi de Sezaryan oldum dikislerim zarar görebilir

Ben normal doğurdum 40 gün beklemedim ama 20 gün gerçekten erken

Eşinize oral yapabilirsiniz regl zamanınızda da kendi kendini mi rahatlatsin diyorsunuz evlisiniz birbirinizi tatmin etmek zorundasiniz aldatmaya kalkarsa çok üzülürsünüz erkek nefsi pis oluyor siz de biliyorsunuzdur keşke sürekli onları tatmin edeceğiz diye ugrasmasak ama en ufak boşlukta ilgileri dışarıya kayabiliyor kadınlar gibi değiller sevişmek rahatlatmiyor derken oral seks de dahil mi ?

Eşinize oral yapabilirsiniz regl zamanınızda da kendi kendini mi rahatlatsin diyorsunuz evlisiniz birbirinizi tatmin etmek zorundasiniz aldatmaya kalkarsa çok üzülürsünüz erkek nefsi pis oluyor siz de biliyorsunuzdur keşke sürekli onları tatmin edeceğiz diye ugrasmasak ama en ufak boşlukta ilgileri dışarıya kayabiliyor kadınlar gibi değiller sevişmek rahatlatmiyor derken oral seks de dahil mi ?
Doğum yapmış karısını aldatacak kadar uçkuruna düşkünse karaktersiz olur, en ufak boşluk dediğiniz şeyin sezeryan doğum olduğunu okudunuz dimi ? Kadının dini değerlerine saygı duyması gerekmiyor mu ?

Ayrıca söylediklerinizle çelişiyorsunuz hepte +18 konulara yorum yapıyorsunuz 🧐
niye bu erkeklerin düşünceleri biz kadınlar üzerinde bu kadar etkili oluyor ? Oyuna geliyoruz erkekler tarafından manipüle ediliyoruz şahsen 2 senelik evliyim eşimin bana kendimi yetersiz hissetmesine müsade etmiyorum

ben neden onun düşünce kalıbına göre hayat yaşıyorum o benim dusunce kaliplarima göre hayatını yaşasın bir kadının önce kendine saygısı olacak değer göreceğim diye kendini kocasına kullandirtmayacak

Doğum yapmış karısını aldatacak kadar uçkuruna düşkünse karaktersiz olur, en ufak boşluk dediğiniz şeyin sezeryan doğum olduğunu okudunuz dimi ? Kadının dini değerlerine saygı duyması gerekmiyor mu ?

Canım soylediklerimle celistigimi düşünmüyorum biri çalışma konusu biri cinsellik kadın eşine çalışmak zorunda değildir ama cinsel ihtiyacını gidermek zorundadır hani dini biliyorsaniz bunu da bilmeniz gerekiyor 😀 ilişkiye girmelisiniz yazsam haklısınız ama okudugunuzu anlama probleminiz yoksa ORAL demişim ? 😀elbette saygılı olması gerekiyor saygı göstermiyor diye ilişkiye girin yazmamisim ilişkiye girin de yeter ki sizi aldatmasın yazmamisim sadece kendisini de incitmeden eşinin gönlünü yapmasının bir yolunu yazmisim bunda kötü ne var ? her yorumumda kadını savunuyorum kendim de kadınım kadın olmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum merak etmeyin

Ayrıca sürekli +18 konulara yorum yapıyor olmam sizi neden alakadar ediyor anlamadım şuan +18 konu altında konustugumuza göre siz de aynı şeyi yapıyorsunuz beni neden yargiliyorsunuz ?

Ben sezeryan doğum yapmıştım.
Kırk günü bekledik.
😀😃

Canım soylediklerimle celistigimi düşünmüyorum biri çalışma konusu biri cinsellik kadın eşine çalışmak zorunda değildir ama cinsel ihtiyacını gidermek zorundadır hani dini biliyorsaniz bunu da bilmeniz gerekiyor 😀 ilişkiye girmelisiniz yazsam haklısınız ama okudugunuzu anlama probleminiz yoksa ORAL demişim ? 😀elbette saygılı olması gerekiyor saygı göstermiyor diye ilişkiye girin yazmamisim ilişkiye girin de yeter ki sizi aldatmasın yazmamisim sadece kendisini de incitmeden eşinin gönlünü yapmasının bir yolunu yazmisim bunda kötü ne var ? her yorumumda kadını savunuyorum kendim de kadınım kadın olmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum merak etmeyin
konu sahıbının dini inancına saygı duyması gerekiyor dedim dini bilim hökelasıyım demedim ! Çalışma yada cinsellik ne farkeder kadının kendını yetersiz hissetmesine sebeb olmuş mu olmuş ! Pardonda kim kimin gönlünü yapacak şu konumda .
kadın zaten kendını kötü hissetmiş 20 gun önce doğum yapmış belki bedenen bile daha kendını toplayamadı hıc bi halt olmasa bile belki ruhen iyi değil o an aklındaki şey o değil diyelim , kalkmış lohusa kadına erkek nefsi pis erkek aldatır boşluk olmasın falan yazıyorsunuz napsın değer görmek için ille de ihtiyacını hemen o an gidersin miydi gerçekten yazdıklarınızı bidaha okuyun Okuduğunuzu anlamadan cevap vermek için , cevap vermeyin

Yargılamak ıcın söylemedim Yorumunuzdan sonra mesajlarınıza bakarken dikkatımı çekti 15 mesajınızdan yarısı cinsellik üzerine gecenın bu saattınde de oral moral yazınca yeni üye fake hesap olabilir misiniz die

İyi geceler !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X