• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 20 günlük lohusayken ilişki istedi

Etmeyin hanımefendi. Allah ilişkilerde ne demiş nasıl ilişkiye girin demiş. oraldan yapıp adamın şeyini ağzınıza alabilirsiniz helaldir mi demiş? Hadi ordan din kisvesi altında kimseyi manüple edemezsiniz.

Kim nasıl sevişmek isterse öyle sevişir. Kadın yeni anne ve canı istemiyor sırf adamın canı istiyor diye kadın kendisine mi eziyet edecek hadi ordan.

Yine diyorum aldatmanın bahanesi yoktur
Kimseyi manipüle ettiğim yok oral haram değil diye biliyorum
Psikolog dinlendinizden emin değilim. Zira öyle olmuş olsa siz kadının eşine yüklenirsiniz. Bakın ben doğum yapalı 3 yıl 3 koca yıl ve benim cinsel isteğim henüz yeni yeni yerine geliyor ve ben bu konu ile ilgili defalarca doktora gittim bana test bile yapmıyorlar neden biliyor musunuz? Çünkü annelik psikolojisi herkeste farklı. Ben daha 2 gün önce eşime hadi sevişelim dedim eşim bunu bir daha bana demeyeceksin diye
Genelde uzaklaşma erkeklerde oluyor diye biliyorum denk geldiklerim hep öyleydi ilk defa annelik psikolojisi yüzünden 3 yıl ilişki istemeyen bir kadına denk geldim denk geldiklerim bir kaç aya toparlıyor demek ki sizin gibisi de varmış öğrenmiş oldum eşiniz sizi bu kadar beklediyse sizi gerçekten seviyormuş demek ki kocası uzaklaştığı için dayanamayıp boşanmak isteyenler oluyor hal böyle olunca kadın tarafından böyleyse erkek tarafından da aynı şekilde çok üzücü ve kırıcı olmuştur kadın nasıl ki bu durumda arzulanmadigi için uzuluyorsa erkek de aynı şekilde üzülüyordur ama sabretmesi ve evliliginizin devam etmesi çok güzel ömür boyu mutlu olursunuz inşallah

Asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun konuyu sen mi açtın ben sana mi yazmışım beni eleştirmeye hakkın var ama hakaret etmeye hakkın yok üstü kapalı *r*spu dedin neymiş benim nefsim pişmiş Allah misin sen ? Haşa kimsin de bana hakaret ediyorsun
Siz ne anlatıyorsunuz ben de anlamadım tam olarak, kadının duygusal ve fiziksel olarak zayıf olduğu haller vardır, lohusalık ve adet gibi, Allah bu hallerde dinin direği olan namazdan oruçtan ve cinsel birliktelikten muaf tutar kadını dinlensin diye. 9 ay hormonlarla mücadele etmiş yeni anne olmuş bu seferde bambaşka bir buhran yaşayan yorulan kadına oral yap demek pek akıllı işi değil kabul edin, ayrıca kadın çocuğu babasının evinden de getirmedi beraber karar verilip yapıldıysa 40 gün bekleyecek eşi de bir zahmet, zaten çocuğu taşıyan kadın doğuran kadın besleyen kadın yükün büyüğünü sırtlanan kadın, adamın yapması gereken tek şey anlayışlı, şefkatli ve yardımcı olmak. Kısacası adam eşi lohusayken kendisiyle sevişmedi diye aldatıyorsa zaten kanında vardır şerefsizlik kadın sevişse de aldatır oral yapsa da aldatır amuda kalksa da aldatır, kadınları bu kadar nesneleştirip değersizleştirmeyin rica ederim.

Hakkımı derken? Sırtında mı taşıdın naptın?

Öyle deme; loğusa kadına, kocanla birlikte olamıyorsan, kocanın penisi ağzına al dediği ve eleştirildiği için hakkını helal etmiyor.

Çok inançlı bir kadın, dinin yasak ve emirlerini yerine getiren, Buhari’den tut imam Şafi’e kadar okuyup üflediği için… Hakkını eleştirenlere haram ediyor.
Kadın şaka değil gerçek inanılır gibi değil…

Kanaman 2 gundur bitmistir belki ama 2 gun sonra yine baslayabilir. 1 2 gun ara verip kanama devam edebiliyor. Bu ne demek rahim kendini hala temizliyor ustelik bir ameliyat gecirdiniz sezeryan dikisleri hapsurdugunuzda bile cok aciyor yani saglik olarak bunu yasamaniz bence iyi degil. Birde ruhsal boyutu var lohusalik hormonlarin ayaga kalktigi donem tek derdinin bebeginin saglikli olmasi uyumasi emmesi oldugu uyurken 10 dknda bir kontrol ettigi bir dönem. Yani kadinlarin zaten bu dönemde uykusuz yorgun gunlerinde aklina gelmiyor. Esinizin acelesi neymis fazla uyumus o gece cocuk baktirin bence istek mistek kalmaz uykusuzlukta

Yanlış anlaşılıyorum 🤦çok konu okudum doğumdan sonra eşlerin uzaklaşmasını artık eşlerini anne olarak gördükleri için uzaklasiyolarmis cinsel olarak hangi kadın eşinin kendisinden uzaklaşmasını ister ki lohusa iken aldatılan da biliyorum bu da yine erkeğin eşini anne olarak görüp cinsel olarak yakinlasamamasindan kaynakliyor bunu hiçbir kadın istemez bu yüzden yazdım hanımefendinin eşi de hala hanimefendiyi arzuluyor bu kötü bişey mi ? Bence güzel bişey sonuçta zorla tecavuz etmemiş ki dinimizce eşlerin birbirinin ihtiyacini gidermesi gerektiğini biliyorum lohusayken oral yapmak günahsa onu bilmiyordum iyi niyetli yazmistim
Sorun günah olması ya da olmaması değil, kadının lohusa olması. Fiziksel ve ruhsal acı, kafanın doluluğu, uyumamak vs. Lohusa psikolojisi de hormonlar yüzünden olabiliyor çoğunlukla. Bazı hormonlar düşüyor, süt hormonu çıkıyor ve kadın gibi hissedemeyebiliyor anne. Aklının ucuna gelmiyor seks. Çünkü başka dertleri var. Durmadan emip uyuyup işeyen bi canlıyı koruması, ilgilenmesi gerekiyor o can acısıyla. Çükünün derdinde fosur fosur istediği saatte uyuyup, istediğini yapan kocası da kendisini tatmin ediversin . Görevi falan değil kadının bu. Adamınki ayıp.

Yukarda Siyah Paltonun dediği gibi cinsellikle ilgili konulardasınız sabah sabah. Hepsinde bir beğenme bildirimi aldım. Sağolun.

Sorun günah olması ya da olmaması değil, kadının lohusa olması. Fiziksel ve ruhsal acı, kafanın doluluğu, uyumamak vs. Lohusa psikolojisi de hormonlar yüzünden olabiliyor çoğunlukla. Bazı hormonlar düşüyor, süt hormonu çıkıyor ve kadın gibi hissedemeyebiliyor anne. Aklının ucuna gelmiyor seks. Çünkü başka dertleri var. Durmadan emip uyuyup işeyen bi canlıyı koruması, ilgilenmesi gerekiyor o can acısıyla. Çükünün derdinde fosur fosur istediği saatte uyuyup, istediğini yapan kocası da kendisini tatmin ediversin . Görevi falan değil kadının bu. Adamınki ayıp.

Yukarda Siyah Paltonun dediği gibi cinsellikle ilgili konulardasınız sabah sabah. Hepsinde bir beğenme bildirimi aldım. Sağolun.
Teşekkürler güzel güzel yazdığınız için adamın yaptığının ayıp olduğunun farkındayım sadece bazı konuların etkisinde kalıp bazı kadınlar adına üzüldüğüm için aslında uzaklaşmasındansa hala eşini arzuluyor olması iyi bişey bu açıdan baktım bunu anlatmaya çalıştım ama yanlış bir dil kullanmışım anlatamamisim kendimi hakaret edip duruyorlar sanki eşi zorla ilişkiye girmeye çalışmış da ben de adamın çükü önemli yazmışım gibi neyse teşekkürler tekrardan

Kadın regliyken yapın diyor doğuma gerek yok😂
Ya reglken kadınların da isteği oluyor. Ama lohusalık öyle bir şey değil ki. Bambaşka bir durum. Bütün hormonlar karman çorman. Ben sütüyle kakasıyla gece uyanmalarıyla emzirmesiyle koliğile kilosuyla sezaryen yaramla uğraşırken herifin bana öyle yanaşması berbat.
İnşallah sen de doğumdan sonra eşim benden uzaklaştı diye aglamazsin zira kötü bir histir tahmin edersin eşimin beni istemesinde ben bir sakınca görmüyorum asıl uzaklaşması kötü
Ben daha çok yukarıda saydıklarıma ağlamıştım önceki gebeliğimde. Bebek ve anne yolunu buldukça o kısım kendiliğinden geliyor. Bu süreçte önemli olan çiftlerin birbirini dinlemesi birbirlerine alan tanıması. Erkeğin bencilce sadece sex düşünmesi çok hayvani bir içgüdü. Evrimini tamamlayamamış tiplerde görülür.

Teşekkürler güzel güzel yazdığınız için adamın yaptığının ayıp olduğunun farkındayım sadece bazı konuların etkisinde kalıp bazı kadınlar adına üzüldüğüm için aslında uzaklaşmasındansa hala eşini arzuluyor olması iyi bişey bu açıdan baktım bunu anlatmaya çalıştım ama yanlış bir dil kullanmışım anlatamamisim kendimi hakaret edip duruyorlar sanki eşi zorla ilişkiye girmeye çalışmış da ben de adamın çükü önemli yazmışım gibi neyse teşekkürler tekrardan
O dönem karşılıklı olarak uzaklaşma olması tamamen NORMALdir. Adamın uzaklaştılar diye aldatması ise ANORMALdir. Adamı karaktersiz yapar.

Benim de normaldi doğumum ama nerdeyse 50 güne yakın kananmam devam etti sizin rahminiz ve vajinanız iyi toparlamış
Benim 1 hafta yoğun kanamam oldu sonrasında da 10 gün damla damla akıntı gibi bitti 2 3 gün sonra regl gibi 1 gün sürdü sonra tamamen bitti ama bence rahmim toparlanmamıştı karnım vs şişti bilmiyorum korse takınca çişim gelmiş gibi baskı oluyordu kasılıyordu 3 günden bir şey olmaz dedim olmadı da kanama ağrı yaşamadım perinede dikişim yoktu içte de 2 3 vardı ben göremiyordum doktor iyileşti demişti. Sonrasında ara verdik yine. 3 ay oldu bence yeni toparladı kendini. Gebelikte cinsel olarak çok isteksizdim doğurunca geri geldi. Merak ettim farklı olacak mı vs

Öyle deme; loğusa kadına, kocanla birlikte olamıyorsan, kocanın penisi ağzına al dediği ve eleştirildiği için hakkını helal etmiyor.

Çok inançlı bir kadın, dinin yasak ve emirlerini yerine getiren, Buhari’den tut imam Şafi’e kadar okuyup üflediği için… Hakkını eleştirenlere haram ediyor.
Kadın şaka değil gerçek inanılır gibi değil…
Bana asıl senin nefsin pis ki kendinden biliyorsun dedin bu bir eleştiri mi hakaret mi önce eleştiri yapmayı ögren asıl senin bu hadsizligin şaka gibi sen kimsin ki benim irademe laf söylüyorsun beni tanımıyorsun bile muhatabım sen degildin durup dururken kudurup laf söyledin

Ya reglken kadınların da isteği oluyor. Ama lohusalık öyle bir şey değil ki. Bambaşka bir durum. Bütün hormonlar karman çorman. Ben sütüyle kakasıyla gece uyanmalarıyla emzirmesiyle koliğile kilosuyla sezaryen yaramla uğraşırken herifin bana öyle yanaşması berbat.

Ben daha çok yukarıda saydıklarıma ağlamıştım önceki gebeliğimde. Bebek ve anne yolunu buldukça o kısım kendiliğinden geliyor. Bu süreçte önemli olan çiftlerin birbirini dinlemesi birbirlerine alan tanıması. Erkeğin bencilce sadece sex düşünmesi çok hayvani bir içgüdü. Evrimini tamamlayamamış tiplerde görülür.

Haklısınız ben ozlemistir diye düşündüm iyi tarafından baktım

Bana asıl senin nefsin pis ki kendinden biliyorsun dedin bu bir eleştiri mi hakaret mi önce eleştiri yapmayı ögren asıl senin bu hadsizligin şaka gibi sen kimsin ki benim irademe laf söylüyorsun beni tanımıyorsun bile muhatabım sen degildin durup dururken kudurup laf söyledin
20 günlük loğusa kadına kocanın penisi ağzına al diyen kadınsın, oturda biraz kendine çeki düzen ver.
Birde din bilgin 0, dini konuları da karıştırma.

Dedi, ahlak abidesi
Ulvi dini bilgine bayıldım.
Zaten olayı şahlandıran bu cehaletin…
Cinsellikte ağıza alma onayı 😂😂😂 imza, kaşe, mühür.

Cahilliğin çok komik. Dinin bir birleşme emri var açar okursun, sonra loğusa kadınlara işkembeden sallarken dini katma bari.

Biz ahlak abidesi değiliz, zira Neyzen Teyfikten öğrendik insanların ikiye ayrıldığını ne der üstat; Boşver anlamazsın…

Haddimizi bildiğiniz için ahlak dersi vermiyoruz.
Zira bilmediğimiz konularda konuşmak ruhumuza ters.

Konu sahibinin kocası durmuş 40 gün, fazla kafana takma.
İyi geceler.

Back
X