- 26 Ağustos 2025
- 111
- 17
- 13
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
Kanamam bitmişti yine de Olmaz dedim neden dedi ben de günah dedim kendimi kötü hissettim çok bencilce değil mi bi de Sezaryan oldum dikislerim zarar görebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de yazdım bencilce diyeAsıl eşinin yaptigi bencillik, modun ona uygun olmayadabilirdi, biraz dinlenmeye ihtiyacın var beklesin bı zahmet
Kötü hissettim dedim ya onun için dedimAynen ben de yazdım bencilce diye
Kaç gün bekledinBen normal doğurdum 40 gün beklemedim ama 20 gün gerçekten erken
O dusuncsiz davrandigi için kötü hissettimKötü hissettim dedim ya onun için dedim
37Kaç gün bekledin
O dusuncsiz davrandigi için kötü hissettimKötü hissettim dedim ya onun için dedim
Yine kırk güne yakin
Evet 20 gün çook erken sezeryan olması fark etmez biz sevişiyorduk arada ama birleşme yaşamadıkO dusuncsiz davrandigi için kötü hissettim
Yine kırk güne yakin
Sevişmek rahatlatmiyor eşimi özel olacak ama kendi kendine rahatlasın ne yapiyim bekarken ne yapiyordu demiEvet 20 gün çook erken sezeryan olması fark etmez biz sevişiyorduk arada ama birleşme yaşamadık
Haklısın doğum lohusalık onunla uğraşmak istememen normalSevişmek rahatlatmiyor eşimi özel olacak ama kendi kendine rahatlasın ne yapiyim bekarken ne yapiyordu demi