Ailesini saymazsak eşim 4*4lük bir insandır diyebilirim rahatlıkla. Ailesini de seçme şansı yok malesef, bunu kendi de söylüyor...
Ev işlerine yardımcıdır, istemesem bile ev süpürmeme, ortalığı toplamama, çamaşır ve bulaşığa, akla gelebilecek tüm işlere yardım eder.
Sigara,alkol,kumar,eve geç gelme,yalnız dışarı çıkma gibi huyları yoktur. Boş zamanlarını birlikte geçiririz mutlaka.
Özel günleri unutmaz,elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışır. Diğer günlerde de sevdiğini hissettirir, evde peşimden ayrılmaz işten gelince.
Tartışma çıkarmaz, ailesi yüzünden benim çıkardığım tartışmalarda beni sakinleştirmeye çalışır, sesini asla yükseltmez. Hamilelikteki ve öncesindeki sebepsiz küsmelerime bile dayanır, gönlümü almaya çalışır.
Henüz doğmamış bebeğimize düşkün, işten gelince önce beni öper halimi hatrımı sorar,sonra eğilip göbeğimi sever,konuşur.
Evde neşeli, konuşkandır, sıkıntılarını eve yansıtmaz... Aileme karşı çok saygılıdır, benden çok düşünür onları...
E daha ne olsun. Maşallah benim biriciğime
Eğer bunun bir sırrı olduğunu düşünüyorsanız bu kesinlikle aşk,sevgi ve emektir. Ben onu severim,sayarım,ilgimi bir an bile eksik etmem. O da beni el üstünde tutar...