esim 4 4 luk diyebilecek arkdaslar varmi

Benim esimm kesinlikle oyle olamaz . Cok sinirli ve cok yavastir mesela bi evin ihtiyacı mi var bi kapinin kolu cikmis o mu onarilacak soylerim ama iki ay oldu hala yapmadi. Hallederim der ama hic umru olmaz cok sinir olurum o huyuna. Kac kere ekmeksiz yemek yedik onun amaaan alirim he he ne olacak tavrı yüzünden. .. hastalanurim hastAneye gidelim demezsem gidelim demez.... yani her is bana bakiyo anlayacagin.. sinava mu giricez ben akil ederim harc yatirmayi... onun gibi bi suru sey..

Allah sabır versin sana , işin hiç kolay değil :100:.. Benimki yapsın,etsin,gezdirsin,götürsün çok seviyor.. Ben şaşıyorum bazen nasıl bi insan bu diye :16:

dört dörtlük insan?
tövbe haşa kimse peygamber değil ki be arkadaşım.. neyin kıyaslaması bu?
eşlerimiz de bizler de ne yazık ki böyle dizilerdeki filmlerdeki unutulmaz tiplerden değiliz olamayız da.. ezberletilmiş bir düzende kurulan ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki? o ne öyle replikten okunan haller falan.. :9: :9:

evet insanlar az düşünceli çok düşünceli olarak büyütülmüş sadece.. onun içinde zamanla iyiye gidene de rastlayabiliriz tam aksine olana da.. şans.. kader.. kısmet.. Rabbim ilk seçenekle karşılaştırsın hepiciiimiizi.. :16: :16:

Son düzenleme:
Peki sen 4 4lük müsün?
Kimin öyle bi iddasi olabilir ki ben bu konuyu allandira ballandira kafasındaki profili essine giydirip sirf kendini övme amaci olan kadınlara dair actim..
İnsan her zaman kndini göremez hata yapar bende muhakkak hataliyim çok iyi niyetli çok merhamtli yim ama rn ufak bi sözde suratimi asarim benimde eksigim bu önemli olan kabullenebilmek kendini demekki 4 3 lugum:))))

kaliteli ilgiden bahsediyorum ben öyle vıcık vıcık bir ilgiden söz etmiyorum.
yani gün içinde merak etmek/edilmek bunları istemek hakkım değil mi bilmiyorum.
sevdiğim adamı değiştirmeye çalışmıyorum sadece o değişmesin yeterli.
şu bir gerçek ki erkekler ilişkinin başında ideali oynayıp sonra postu seriyorlar.
sonra kadınlara kabullenmek kalıyor.
erkekler daha evlenmeden kadını istedikleri kalıba çok rahat ve hakkıymış gibi sokarken (giyimden kuşama kadar)
kadınlar neredeyse bir ömür bir gün beni düşünecek istediğimi yapacak diye bekliyor.
emin olun kadınlara itham edilen bir çok konu aslında erkeklerde fazlasıyla mevcut.

Sana katiliyorum arkadasim konuyu anlayabilen nadir uyelerdensin güzel yorumun için saol..

Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???

ciftler arasinda ki bagi guclu kilan dort dortluk olmamalarina ragmen bir birlerini kabul edebilmeleridir bence..

ben mukemmel degilim kocam da degil.. biz bir birimizi tum arti ve eksilerimizle seviyoruz..

her gecen gun kah o benim hamuruma kah ben onun hamuruna biseyler katiyoruz.. ama eksiklerimiz hic bitmez : )

Ben varım :13: Allah nazarlardan saklasın mükemmel bir eşim var....:16:

Son düzenleme:
Ben varım :13: Allah nazarlardan saklasın mükemmel bir eşim var....:16:

hiç kimse 4*4 lük değildir amaa bizim eşimle olan ilişkimiz birbirimize olan saygımız sevgimiz ve en önemlisi birbirimize olan anlayışımız yaklaşımımız 4 * 4 lük :)

Bu cok goreceli bi kavram.benim esim belki bana gore 4-4 luk ama benim kisiligime uyumuna gore..baska biri belki benim anlattigim yonleriyle 4-4 luk bulmayacak..herkes kendi dogrularina gore es arar bence..mesela ben romantik erkek hic hazetmem..al sana benim koca oldu 4-3 luk :)) halbuki tam bana gore :))

Bu cok goreceli bi kavram.benim esim belki bana gore 4-4 luk ama benim kisiligime uyumuna gore..baska biri belki benim anlattigim yonleriyle 4-4 luk bulmayacak..herkes kendi dogrularina gore es arar bence..mesela ben romantik erkek hic hazetmem..al sana benim koca oldu 4-3 luk :)) halbuki tam bana gore :))

evet aslnda asıl olay bu sdc :D benmde eşim keşke şöle olsaydı dediğim hiç bişey yok, ya da şu huyuda şöyle olmasaydı dediğim birşeyı yok, belkıde bıssuru uyuz huyu var başkasına göre ama biz böylesini sevdik galıba, bende bılmıom valla :32:tek bildiğim birbirmizin neşesinide, öfkesınıde, uyuzlugnuda, çekılmezliğimizi, çook çekılırlıgımızı, romantıklık anlayışımızı, saçmalıklarmzı, vs... hatta şebekliklermizi bile tamamlıyor olmamız,, 4 4 lük olsaydık kesın bırbırmzı yerdik :52::52:

Ben diyorum!:34:
Herşeyiyle....
2004 yılından beri benim hayatımda ve 5 yıllık evliyiz:nazar:
Bana olan sevdası aşkıyla,evine bağlılığıyla sadakatiyle,aileme ve kendi ailesine tutumuyla sevgisi saygısıyla,işkolikliğiyle maneviyatıyla maddiyatıyla,yakışıklılığıyla o kara böcük gözleriyle 4X4 lük bana göre eşim...
Hatta fazlası var eksiği yok çok şükür!
Hayatıma düşeş geldi benim aşkım,Allah herkese böyle aşk dolu sevgi dolu bir eşle yuva kurmayı nasip etsin.:nazar:

O öyleyse ben nasılım onuda açık yüreklilikle söyliim:)
Kıskancım( çünkü çok yakışıklı),kaprisliyim,kavga edip barışmayı severim ama buna müsade etmez,kavgayı kendimle ederken bulurum kendimi:1:
sebepsiz trip atmayı seviyorum çünkü o zaman eli ayağına dolanıyor:52:
ama çok iyiyim,çok seviyorum çok aşığım çok sadık...yeterli sanırım dibimden ayrılmamasına:nazar::16:
Birde severim bu dörtlüğü hemen paylaşayım,konuyla bağlantılı:34:

İyi insan;
Akıllıdır aklını kullanır
Daha akıllı olur;
Başkalarınında aklını kullanır:34:

Sevgiler....:16:

bende varım :34:
eşim bana rağmen( :27: ) 4 4 lük eş: )
Allah onu başımdan eksik etmesin,ben ondan Razıyım,Rabbim de razı olsun.
ben eşimle büyüdüm,eşimle öğrendim herşeyi,huzuru onda buldum...
Allah bozmasın :nazar: :16:

Ben diyorum!:34:
Herşeyiyle....
2004 yılından beri benim hayatımda ve 5 yıllık evliyiz:nazar:
Bana olan sevdası aşkıyla,evine bağlılığıyla sadakatiyle,aileme ve kendi ailesine tutumuyla sevgisi saygısıyla,işkolikliğiyle maneviyatıyla maddiyatıyla,yakışıklılığıyla o kara böcük gözleriyle 4X4 lük bana göre eşim...
Hatta fazlası var eksiği yok çok şükür!
Hayatıma düşeş geldi benim aşkım,Allah herkese böyle aşk dolu sevgi dolu bir eşle yuva kurmayı nasip etsin.:nazar:

O öyleyse ben nasılım onuda açık yüreklilikle söyliim:)
Kıskancım( çünkü çok yakışıklı),kaprisliyim,kavga edip barışmayı severim ama buna müsade etmez,kavgayı kendimle ederken bulurum kendimi:1:
sebepsiz trip atmayı seviyorum çünkü o zaman eli ayağına dolanıyor:52:
ama çok iyiyim,çok seviyorum çok aşığım çok sadık...yeterli sanırım dibimden ayrılmamasına:nazar::16:
Birde severim bu dörtlüğü hemen paylaşayım,konuyla bağlantılı:34:

İyi insan;
Akıllıdır aklını kullanır
Daha akıllı olur;
Başkalarınında aklını kullanır:34:

Sevgiler....:16:

:46::46: süper ...:nazar::nazar:

benim eşim,bitanem sana 4-4lük demek yetmez 4-10 luksun sen belki daha fazlası :nazar::nazar::nazar:
bana o kadar çok değer veriyor ki, onunla tanışmamı milat sayıyorum kendi annem bile eşime der ki sen bu kızı çok şımartmışsın eskiden bu kadar nazlı değildi :9::51:

Her şeyde dört dörtlük aramamak lazım. Evlilikte de böyle düşünüyorum.

Kendi doğrularımız gerçekten de mutlaka doğru olsa da, nihayetinde o doğruların evde hüküm sürmesi için evi/evliliği paylaştığımız diğer insanın da onayı lazım.

bu çok göreceli bir kavram ...kimine normal gelen davranış bana uymaz kimisi için her şey toz pembedir gibi...
ama diyemem her şey mükemmel başta kendim de kusurlar varsa karşımdan mükemelliği beklemek,istemek mantıksız...
saygımız,sevgimiz bitmesin yeter...yani her zaman her şeye hazırlıklı olmak benim felsefem...
"asla benim kocam yapmaz" mantığıyla yaklaşmam hiç... Allah şeytana uydurmasın,yaşatmasın ama kimse kusursuz değildir,
yolumuzdan sapmayalım sadece..

Back
X