Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???
İlgi de nereye kadar. Karşı tarafı da düşünmek lazım. Bazı ilişkiler vıc vıc, o şekilde mi yaşamak istiyorsun? Ya sevgilin öyle olmak istemiyorsa? Ayrılacaksın.... Sevdiğiniz adamları değiştirmeye calısmayın, onu o şekilde sevdiğinizi unutmayın, sonra mutsuz olursunuz
Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???
Ben cok rahat haykirarak soyleyebilirim benim esim dort dortluktur :)
-Gunde sayisi belirsiz sekilde sevdigini soyler her firsatta sarilir oper.
Bana ozel oldugumu hep hissettirir.
- Hic bir ozel gunu unutmaz ve hep degerli hediyeler alir.
Bazi gunler evde basbasa kalmak icin ise gitmez:)
Her sene en az 4 ulkeye gezi plani yapar.
-Aramizda zitlasma baslayinca ikimizde sakin kalip abartmamak icin elimizden geleni yapariz. Kavgalarimiz bile el ele tutusarak gerceklesir:))
- Cocuklari cok sever vakit ayirir, oynar, kitap okur , gezmeye goturur.
- Alkol , kumar, gece disari cikma, habersiz gec gelme gibi huylari yoktur.
Bir sigara sorunu var onuda birakamiyo malesef:)
- Aileme karsi cok saygili. Hatta babam benden daha cok sever esimi:)
-Arkadas ortaminda sevilen biridir, yaninda calisan insanlarin maasini birgun bile aksatmaz kimsenin hakkini yememek icin elinden geleni yapar.
Masallah askima valla melek gibi insan hee:))
Gogsumu gere gere soyluyorum
benim esim dort dortluk adam :)
Bazen cok iyisin ,keske tum erkekler senin tirnagin kadar olsa da hic bir kadin aci cekmese derim.
Ben bir iyi insan degilim yavrum der
Kabul etmez, oyle de mutevazidir .
9,5 yillik evliyiz 16,5 yildir da beraberiz ,
bir gun olsun degismedi.
Tabi olay karsilikli ,
zaten iyi bir evliligin temeli dogru insani bulmaya ve dogru insan olmaya dayanir
Utopya diyenler de zugurt tesellisi mi yapiyor?