esim 4 4 luk diyebilecek arkdaslar varmi

4_4 lükten ziyade birbirini tamamlaması gerekiyor eşlerin,ben ondan razıyım Allah ta eşimden razı olsun kimi zaman kavga da olur naz da olur ama yatağa uyumaya beraber gidilir bazen ben bazen o özel günleri unutur ama tebessümle karşılanır,eşim der ki ben ateşken sen su ol işte o zaman eş değilde ev 4*4 oluyor.... :16:

Son düzenleme:
Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???

Kardeşim eğer öyle bir hayalin varsa. ...ASLA MUTLU OLAMAZSIN ÖMRÜN BOYUNCA...

Marifet farklılıklara rağmen anlaşabilme,
Marifet değiştirmeye çalışma değil birbirine benzeme
Marifet başkalarıyla kıyaslama değil benim eşim diyebilme
Marifet almadan vermeyi öğrenme
Marifet mutlu olmak için önce mutlu edebilme
Marifet gülmek için önce güldürebilme
Marifet eşini öyle kabul etme

Eğer eşini kıyaslıyor yada başka türlü hayallerle bekliyorsan sorun sende onda değil...

KANAAT VE TAHAMMÜL OLMALI.. herşeyin daha kötüsü var asla unutmamalı...

Son düzenleme:
kime ve neye göre dört dörtlük?
sen evliliğinde atıyorum sosyal bi kocam olsun dersin
başkası çıkar benden başka hayatı olmasın istiyorum der
birisi çıkar çirkin olsun benim olsun
başkası çıkıp çok yakışıklı olsun herkes baksın kıskansın ister

herkesin dört dörtlük tanımı farklı bu yüzden bi standart oluşturamazsın.
AMA, evlilikte temel değerler var, olmazsa olmaz şeyler.

GÜVEN,SAYGI bak sevgi de demiyorum ama bu ikisi çok önemli.
karısına el kaldırmaması, evini geçindirebilmesi,ailesine karısına sahip çıkan
mert bi adam olması gerek.Bunlar evlilikte temel şeyler, bunlar olduktan sonra
evlilik bi şekilde yürür.Ama bunların bittiği yerde evlilik de bitmeye mahkumdur.
Bence burda çoğu insan şımarıklık ediyor yok ilgisiz bilmem ne gidiyo oyun oynuyo
benle ilgilenmiyo vs.

Asıl acılar sana saydıklarımın yokluğunda çekilir..

İlgi de nereye kadar. Karşı tarafı da düşünmek lazım. Bazı ilişkiler vıc vıc, o şekilde mi yaşamak istiyorsun? Ya sevgilin öyle olmak istemiyorsa? Ayrılacaksın.... Sevdiğiniz adamları değiştirmeye calısmayın, onu o şekilde sevdiğinizi unutmayın, sonra mutsuz olursunuz

kaliteli ilgiden bahsediyorum ben öyle vıcık vıcık bir ilgiden söz etmiyorum.
yani gün içinde merak etmek/edilmek bunları istemek hakkım değil mi bilmiyorum.
sevdiğim adamı değiştirmeye çalışmıyorum sadece o değişmesin yeterli.
şu bir gerçek ki erkekler ilişkinin başında ideali oynayıp sonra postu seriyorlar.
sonra kadınlara kabullenmek kalıyor.
erkekler daha evlenmeden kadını istedikleri kalıba çok rahat ve hakkıymış gibi sokarken (giyimden kuşama kadar)
kadınlar neredeyse bir ömür bir gün beni düşünecek istediğimi yapacak diye bekliyor.
emin olun kadınlara itham edilen bir çok konu aslında erkeklerde fazlasıyla mevcut.

Ben cok rahat haykirarak soyleyebilirim benim esim dort dortluktur :)

-Gunde sayisi belirsiz sekilde sevdigini soyler her firsatta sarilir oper.
Bana ozel oldugumu hep hissettirir.

- Hic bir ozel gunu unutmaz ve hep degerli hediyeler alir.
Bazi gunler evde basbasa kalmak icin ise gitmez:)
Her sene en az 4 ulkeye gezi plani yapar.

-Aramizda zitlasma baslayinca ikimizde sakin kalip abartmamak icin elimizden geleni yapariz. Kavgalarimiz bile el ele tutusarak gerceklesir:))

- Cocuklari cok sever vakit ayirir, oynar, kitap okur , gezmeye goturur.

- Alkol , kumar, gece disari cikma, habersiz gec gelme gibi huylari yoktur.
Bir sigara sorunu var onuda birakamiyo malesef:)

- Aileme karsi cok saygili. Hatta babam benden daha cok sever esimi:)

-Arkadas ortaminda sevilen biridir, yaninda calisan insanlarin maasini birgun bile aksatmaz kimsenin hakkini yememek icin elinden geleni yapar.

Masallah askima valla melek gibi insan hee:))

Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???

tartışma nedir bilmeyen kısmı mümkün değil her insan tartışır, fikirler bire bir olmaz. orta yol bulunur. saydığın güzel olan herşey benim eşimde var. nikah da yaptık bişey değişmedi hala aynı, sevgiliyken de aynıydı, nişanlandık yine öyleydi. yüzüğü taktım nikahı kıydım çantada keklik daha benden ayrılamaz tavrının aksine ilişkinin boyutu ilerledikçe daha özenli olmaya başladı.

ben nikahtan sonra 180 derece değişme olayına da hiç katılmıyorum, illa ki sinyal veriyor erkekler de biz alamıyoruz. görmezden geliyoruz, sonra olanlar olunca parçalar birleşiyo kafada, aslında adamın ne kadar çok belirti verdiğini o zaman anlıyosun. vermiş de ben körmüşüm diyosun, keşke dememek için dikkatli olmak lazım. Allah hepimize hayırlısını versin.

bunu diyebilecek insanın kendi de 4 4 lük olmalıdır bana göre. o da ütopyadır :ssz:

Ben cok rahat haykirarak soyleyebilirim benim esim dort dortluktur :)

-Gunde sayisi belirsiz sekilde sevdigini soyler her firsatta sarilir oper.
Bana ozel oldugumu hep hissettirir.

- Hic bir ozel gunu unutmaz ve hep degerli hediyeler alir.
Bazi gunler evde basbasa kalmak icin ise gitmez:)
Her sene en az 4 ulkeye gezi plani yapar.

-Aramizda zitlasma baslayinca ikimizde sakin kalip abartmamak icin elimizden geleni yapariz. Kavgalarimiz bile el ele tutusarak gerceklesir:))

- Cocuklari cok sever vakit ayirir, oynar, kitap okur , gezmeye goturur.

- Alkol , kumar, gece disari cikma, habersiz gec gelme gibi huylari yoktur.
Bir sigara sorunu var onuda birakamiyo malesef:)

- Aileme karsi cok saygili. Hatta babam benden daha cok sever esimi:)

-Arkadas ortaminda sevilen biridir, yaninda calisan insanlarin maasini birgun bile aksatmaz kimsenin hakkini yememek icin elinden geleni yapar.

Masallah askima valla melek gibi insan hee:))

çok imrendim size, Allah böyle iyi olmasının karşılığını veriyo heralde. En çok da el ele tutuşarak yaptığınız tartışmalara bayıldım, bir ömür devam eder inşallah.:16:

Ailesini saymazsak eşim 4*4lük bir insandır diyebilirim rahatlıkla. Ailesini de seçme şansı yok malesef, bunu kendi de söylüyor...

Ev işlerine yardımcıdır, istemesem bile ev süpürmeme, ortalığı toplamama, çamaşır ve bulaşığa, akla gelebilecek tüm işlere yardım eder.

Sigara,alkol,kumar,eve geç gelme,yalnız dışarı çıkma gibi huyları yoktur. Boş zamanlarını birlikte geçiririz mutlaka.

Özel günleri unutmaz,elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışır. Diğer günlerde de sevdiğini hissettirir, evde peşimden ayrılmaz işten gelince.

Tartışma çıkarmaz, ailesi yüzünden benim çıkardığım tartışmalarda beni sakinleştirmeye çalışır, sesini asla yükseltmez. Hamilelikteki ve öncesindeki sebepsiz küsmelerime bile dayanır, gönlümü almaya çalışır.

Henüz doğmamış bebeğimize düşkün, işten gelince önce beni öper halimi hatrımı sorar,sonra eğilip göbeğimi sever,konuşur.

Evde neşeli, konuşkandır, sıkıntılarını eve yansıtmaz... Aileme karşı çok saygılıdır, benden çok düşünür onları...

E daha ne olsun. Maşallah benim biriciğime :nazar:

Eğer bunun bir sırrı olduğunu düşünüyorsanız bu kesinlikle aşk,sevgi ve emektir. Ben onu severim,sayarım,ilgimi bir an bile eksik etmem. O da beni el üstünde tutar...

Gogsumu gere gere soyluyorum
benim esim dort dortluk adam :)
Bazen cok iyisin ,keske tum erkekler senin tirnagin kadar olsa da hic bir kadin aci cekmese derim.
Ben bir iyi insan degilim yavrum der
Kabul etmez, oyle de mutevazidir .
9,5 yillik evliyiz 16,5 yildir da beraberiz ,
bir gun olsun degismedi.
Tabi olay karsilikli ,
zaten iyi bir evliligin temeli dogru insani bulmaya ve dogru insan olmaya dayanir

Utopya diyenler de zugurt tesellisi mi yapiyor?

bu tip şeyleri düşünmem, dört dörtlük eş hayalimde olmadı ki zaten herkesin kriterleri farklıdır kimisi zengin koca ister adam zengin değilse hooop 3x4'lük seviyeye iner, eşimle mutluyum merhametli saygılı sevgi dolu akıllı bi adam, ben ondan razıyım Allah da iki cihanda ondan razı olsun Rabbim herkesin evine dirlik versin

ben 4 4 lük değilim, eşimin her dediğine hee demem. hep ılımlı değilimdir. e kocam niye öyle olsun ki.
hem istemem zaten öyle adam. kukla mı bu parmağımda oynatayım.:ssz:

Ne ben dört dörtlüğüm, ne de eşim.
Ama karşılıklı idare etmeye çalışıyoruz işte birbirimizi

Zaten iyi günde, kötü günde diye kıyılır nikahlar bu yüzden
Her gün süt liman olmaz hayat
Ne baba evimizde, ne kendi evimizde.

Biraz gerçekçi olmak lazım.
Evlenince sihirli bi değnekle harikalar diyarına ışınlanmıyorsun ki :6:

yok beee nerde 4x4 lük eş !!!
ben eşimin eksilerini görmezden geliyorum ,ona hep sevgi dolu yaklaşıyorum ,öyle olunca bi gürültümüz patırtımız olmuyor,geçinip gidiyorsun

Evet kusurlari var ama bana gore dort dortluk cunku benim esksiklerimi o, onun eksiklerini de ben kabul etmisim.

Benim esimm kesinlikle oyle olamaz . Cok sinirli ve cok yavastir mesela bi evin ihtiyacı mi var bi kapinin kolu cikmis o mu onarilacak soylerim ama iki ay oldu hala yapmadi. Hallederim der ama hic umru olmaz cok sinir olurum o huyuna. Kac kere ekmeksiz yemek yedik onun amaaan alirim he he ne olacak tavrı yüzünden. .. hastalanurim hastAneye gidelim demezsem gidelim demez.... yani her is bana bakiyo anlayacagin.. sinava mu giricez ben akil ederim harc yatirmayi... onun gibi bi suru sey..

Gogsumu gere gere soyluyorum
benim esim dort dortluk adam :)
Bazen cok iyisin ,keske tum erkekler senin tirnagin kadar olsa da hic bir kadin aci cekmese derim.
Ben bir iyi insan degilim yavrum der
Kabul etmez, oyle de mutevazidir .
9,5 yillik evliyiz 16,5 yildir da beraberiz ,
bir gun olsun degismedi.
Tabi olay karsilikli ,
zaten iyi bir evliligin temeli dogru insani bulmaya ve dogru insan olmaya dayanir

Utopya diyenler de zugurt tesellisi mi yapiyor?

şanslı azınlıktanmışsınız
maşallah

ne ben 4 * 4 lüğüm
nede eşim
etrafımda da böylesine pek rastlamadım

evlilik de ki mükemmeliyetçiliğe gelince
bana göre sabır ve idare sanatı
karşılıklı tabiii.

Ne bu araba modeli yada parfüm falan mı ki 4*4 olsun :101: .. Ama artısı eksisinden oldukça fazla olanlar elbette vardır ki bunlardan biri de benim eşim çok şükür :32: Yanlışı , istemediğim huyları yok mu ? Tabikiide var tıpkı onunda bende istemediği huylar gibi. Ama onun dışında herkesin sahip olmak isteyeceği türdeen biri benimki ya :nazar:

Back
X