Eşim abartmıyor mu?

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Esimin maddi konulara alerjisi mi var bana mı oyle geliyor? Ona sorduğumda tam aksi sadece kendine zarar vermeni istemiyorum diyor. Cesit cesit ruj allık almam sacmaymis ona gore. Sonra sacima krem maske almam cok gereksizmis. Fonle yıpratıp sonra maske yapsam ne ise yararmis? Bahsettigim ruj allık krem falan en fazla 10 20 liralık seyler bu arada. Kıyafet alsam neyseymis. Yeni evliyiz öyle büyük bi kıyafet alışverişi yapmadım henüz. Anlaşmıştık ek kart çıkarmıştı yaptığım alışverişi görünce birden hayırdır sen mi aldın bunları ne gerek var dedi. Parasına mi laf ediyorsun diyorum hayır 20 liralık seyin neyine laf ediyim ben onun yerine kıyafet al ihtiyacın olan diyor. Ama 3 tane sac kremin var onlar yetmiyormu niye cesit cesit alıyorsun diyor . Ikilemde bırakıyor bu adam beni. Objektif yorumlarsiniz diye sormak istedim. Derdi para mi? Ben her yaptığım alışverişin hesabını verecek miyim böyle ? Çalışmaya başlayacağım ileride o bana atıyorum fazladan 2 traş köpüğü alicam dese al hayatım derim hatta kendim gider alırım.

Aldığım bir seye karışmasın istiyorum çünkü zaten ipin ucunu kacirmiyorum ben. Hesap vermek istemiyorum cocuk gibi çalışana kadar. Düzeni nasıl oturtabilirim? çünkü bunlar benim ihtiyacım olan seyler. Aynı üründen fazladan 2 cesit alamayacak mıyım ben? =(

Sizde iki cesit degil'de bir cesit alin.. esinizin aldigi maasi bilemem, ama kadinin ekonomik ozgurlugu olmasi sart.. esiniz cimri degil bence, sadece israf etme diyor sana.. iki alacagina bir al, onu bitir birdaha al demeye getiriyor.. gereksiz seylere para verme diyor.. ben bu sekilde anladim esinizin tepkilerini..

Aynı üründen fazladan iki çeşit almayı bende israf bulurum.Eşinizde böyle düşünüyor demek ki cimrilikten değil yani.Hem çalışmıyorsunuz da sanırım bence biraz kendinizi frenleyin çeşit çeşit allık ruj ihtiyaç falan değil.
Ben eşinizi haklı buldum ne yazık ki

Sizde iki cesit degil'de bir cesit alin.. esinizin aldigi maasi bilemem, ama kadinin ekonomik ozgurlugu olmasi sart.. esiniz cimri degil bence, sadece israf etme diyor sana.. iki alacagina bir al, onu bitir birdaha al demeye getiriyor.. gereksiz seylere para verme diyor.. ben bu sekilde anladim esinizin tepkilerini..
Gereksiz değil ki ama bana göre . Her saç kreminin islevi ayrı mesela. Bunu anlamıyor sacma geliyormus ona.

Aynı üründen fazladan iki çeşit almayı bende israf bulurum.Eşinizde böyle düşünüyor demek ki cimrilikten değil yani.Hem çalışmıyorsunuz da sanırım bence biraz kendinizi frenleyin çeşit çeşit allık ruj ihtiyaç falan değil.
Ben eşinizi haklı buldum ne yazık ki
Aynı urun derken iki ayrı rengi olan ruj, islevi farklı sac speyleri kremlerinden bahsediyorum. Depolamiyorum aynı üründen belki yanlış anlamış olabilirim yorumunuzu aynı numarali rujdan iki tane almıyorum bitmeden tabii ki

Gereksiz değil ki ama bana göre . Her saç kreminin islevi ayrı mesela. Bunu anlamıyor sacma geliyormus ona.

bende anlamıyorum :))
işlevi başka başka olan o saç kremlerinin anlamını..
bana hepsi bir hepsi aynı işi görüyor ve evet çeşit çeşit olması saçma geliyor banada..
şimdi bana böyle geliyorken bir erkeğin anlaması zaten extrem bir durum olur sanırım..

Aynı urun derken iki ayrı rengi olan ruj, islevi farklı sac speyleri kremlerinden bahsediyorum. Depolamiyorum aynı üründen belki yanlış anlamış olabilirim yorumunuzu aynı numarali rujdan iki tane almıyorum bitmeden tabii ki
Çalışın bence.İşe girene kadar da almayın.Makyaj ürünlerini ben ihtiyaç olarak düşünemiyorum niyeyse ki muhtemelen evdesiniz genelde hep.Bi insanın kaç tane ruja ihtiyacı olur ki bilemedim.
Sürekli eşinizle ilgili konular açıyorsunuz yeni evlisiniz sanırım.Bence sizin ilacınız çalışmak

Çalışın bence.İşe girene kadar da almayın.Makyaj ürünlerini ben ihtiyaç olarak düşünemiyorum niyeyse ki muhtemelen evdesiniz genelde hep.Bi insanın kaç tane ruja ihtiyacı olur ki bilemedim.
Sürekli eşinizle ilgili konular açıyorsunuz yeni evlisiniz sanırım.Bence sizin ilacınız çalışmak
Biliyorum çalışmak oldugunu çabalıyorum da ise girmek icin. Evde durunca her sey buyuyebiliyor. Siz çalışıyor musunuz?

Esin cimri felan değil. Bence sen çok gereksiz dusunuyorsun. Ne demek ben sac maskesinin her cesidini alamicak miyim? Gercekten disardan bakinca cok gereksiz. Benimde sozlum bana der ne gerek var suratina sürme öyle şeyler yapma diye ama gel alisverise deyince benden cok sey bakar bana. Sende nedense böyle özgürken kisitlanma korkusu sezdim. Kimse elinden maskeleri almicak sonuçta. Sanki hep kafan doldurusa gelmiş gibi. Ek kartlar alışverişler cesit çeşit seyler felan. Hayirlisi.

Mesela loreal mucizevi yag 10kusur lira bir sey sağlıksız olduğunu sanmıyorum. ürün depolamiyorum farklı numarali ruj alınca aynı oluyor ona gore.

Kullanmadigim için o markayı kalitesini bilmiyorum. Ama esiniz cimri değil bence tutumlu gibi geldi

bende anlamıyorum :))
işlevi başka başka olan o saç kremlerinin anlamını..
bana hepsi bir hepsi aynı işi görüyor ve evet çeşit çeşit olması saçma geliyor banada..
şimdi bana böyle geliyorken bir erkeğin anlaması zaten extrem bir durum olur sanırım..
=)) galiba
Anlatamadim da zaten

Esin cimri felan değil. Bence sen çok gereksiz dusunuyorsun. Ne demek ben sac maskesinin her cesidini alamicak miyim? Gercekten disardan bakinca cok gereksiz. Benimde sozlum bana der ne gerek var suratina sürme öyle şeyler yapma diye ama gel alisverise deyince benden cok sey bakar bana. Sende nedense böyle özgürken kisitlanma korkusu sezdim. Kimse elinden maskeleri almicak sonuçta. Sanki hep kafan doldurusa gelmiş gibi. Ek kartlar alışverişler cesit çeşit seyler felan. Hayirlisi.

Alışverişine laf etmiyorsa tabi ki göz ardı edebilirsin surme etme dedigi seyleri. Ama kadiniz yani bi ruj da mi surmeyelim?

Back
X