- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Esimin maddi konulara alerjisi mi var bana mı oyle geliyor? Ona sorduğumda tam aksi sadece kendine zarar vermeni istemiyorum diyor. Cesit cesit ruj allık almam sacmaymis ona gore. Sonra sacima krem maske almam cok gereksizmis. Fonle yıpratıp sonra maske yapsam ne ise yararmis? Bahsettigim ruj allık krem falan en fazla 10 20 liralık seyler bu arada. Kıyafet alsam neyseymis. Yeni evliyiz öyle büyük bi kıyafet alışverişi yapmadım henüz. Anlaşmıştık ek kart çıkarmıştı yaptığım alışverişi görünce birden hayırdır sen mi aldın bunları ne gerek var dedi. Parasına mi laf ediyorsun diyorum hayır 20 liralık seyin neyine laf ediyim ben onun yerine kıyafet al ihtiyacın olan diyor. Ama 3 tane sac kremin var onlar yetmiyormu niye cesit cesit alıyorsun diyor . Ikilemde bırakıyor bu adam beni. Objektif yorumlarsiniz diye sormak istedim. Derdi para mi? Ben her yaptığım alışverişin hesabını verecek miyim böyle ? Çalışmaya başlayacağım ileride o bana atıyorum fazladan 2 traş köpüğü alicam dese al hayatım derim hatta kendim gider alırım.
Aldığım bir seye karışmasın istiyorum çünkü zaten ipin ucunu kacirmiyorum ben. Hesap vermek istemiyorum cocuk gibi çalışana kadar. Düzeni nasıl oturtabilirim? çünkü bunlar benim ihtiyacım olan seyler. Aynı üründen fazladan 2 cesit alamayacak mıyım ben? =(
Aldığım bir seye karışmasın istiyorum çünkü zaten ipin ucunu kacirmiyorum ben. Hesap vermek istemiyorum cocuk gibi çalışana kadar. Düzeni nasıl oturtabilirim? çünkü bunlar benim ihtiyacım olan seyler. Aynı üründen fazladan 2 cesit alamayacak mıyım ben? =(