Bana mi soruyorsunuz kisisel olarak anlayamadim ancak genel cevap vereyim.
Duzenli makyaj yapan insanin 1 renk ruju olmasi gercekci degil. Veya makyaj konusunda sabit bir tarzi vardir, atiyorum renksiz veya kirmizi ruja takintilidir o sebeple yoktur.
Bu baslikta allik, ruj ve farla ilgili bir seyler okudum ve cok sasirdim acikcasi. Kimsenin makyaj yapmasi gerekmiyor ancak gozlem yetenegi de dusuk bana gore. Ben sadece etrafima bakarak bu soruya cevap veriyorum.
Alligin da 60 cesit tonu olur, rujun da. Alligin moru mu olur denmis, tabi ki olur. Bronzu olur, turuncusu, kirmizisi, pembesi, seftalisi vs. Mesela yesil kiyafete de yesil far surulmez ama o ayri bir hikaye.
Burada sorun su ki, siz kendi kisisel tercihinizi genele yayiyorsunuz. Siz makyaj yapmiyorsunuzdur, sevmiyorsunuzdur ama bu sizi ilgilendirir. Makyaj da erkekler sevsin diye mi yapiliyor ki erkekler sevmiyor demissiniz. Ki yine yanlis bir genelleme.
Bunun 3 cesit pirince ne gerek var demekten farki yok. Ben dolma da yapmiyorum, yasemin pilavi da. Ama birine 3 cesit pirince ne gerek var demem komik olur. Kaldi ki bu kisisel bakim; yalnizca kisiyi ilgilendirir.
Bunu makyaj gerekli mi tartismasina dondurmeye gerek yok. Yeterince gozlem yaparsaniz dogru makyaj yapan kisilerin 3 ruju olmadigini gorursunuz. Bir kere bunlar birbiriyle kombine edilen seyler 1 cesit ruj olmasi bazi renk kombinasyonlarini felakete surukler en basit mantikla.
Yani ben sayı sormuştum esasen evet
Zira işte iki tonu eksik olsa hayatında önemli bir eksik olmaz
Bir de sizin anlattığınız düzenli uyumlu makyaj yapanın da eksiği bir tane çıkar birden çeşit çeşit alma ihtiyacı olmaz ki
Bu kişisel bakım demişsiniz ya işte onu diyoruz hep reklam diye kişileri özden uzaklaştırır ambalaja yöneltir diye
Doğru makyaj yapanın sadece 3 ruju olmasa da konu sahibi profesyonel manken değil ki ne önemi var
Bu arada konu 3 çeşit pirinç aldım eşim gereksiz üç çeşit pirinç alacağına kıyma da alsaydın dedi anlamıyor benim çeşit çeşit istediğimi, cimri mi acaba diye olsa idi de aynı şeyi yazacaktım
Adam cimri değil sadece tüketimde gerekliliğe, işleve önem veriyor derdim