evleneli bir sene oldu her eşyamızı vs eşimle biz yaptık evlendiğimiz gün biz borç içine girmiştik. eşimin ailesi hiç bir seye karışmayınca ben de kendi aileme bir sey yaptırmadım. neyse 1 sene oldu oyle boyle borclar ödenmekte. 6 tane bileziğim gitti o da yetmedi eşim kredi çekti ne ailesi ne abisi sizin durumunuz ne yeni evlendiniz borc içine girdiniz diyip sormadı. hep bizde para var sandılar rahatız sandılar. abisi bir senedir evimizin kapısını acmadı. eltim asırı kıskanc. evlenmeden daha benı kıskanırdı hala daha kıskanıyor. evlendiğim ay hamile olduğumu öğrendim ama uzun sürmedi 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim. eltim ise içten içe sevindi hem kendı cocğunu kayınbabamlar vs yardımıyla ev sata sata 14 sene sonra bulmus hem de benı cok kıskandı hemen hamıle kaldım dıye. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım cok sukur suan 8 bucuk aylık hamıleyım ve bebeğimi beklıyorum hayırlısıyla. ama su 8 bucuk aydır bebek sahıbı olusuma doya doya sevınemedım hep bır sorun eşim sinirli ailesi sureklı bızde vs vs vs eşim annemi istemıyor herseye karısıyor diyip sorun cıkarıyor annemle kac kez ustelık ben hamıleyken tartıstılar annecim olgun davrandı onun cahıllıgıne bağışladı yeterkı kızım mutlu olsun ben kenarda durayım dedı tek cocuğunun evıne ( baska kardesım yok benım) korka korka gelır oldu 9 saat uzaklıkta halbukı. eşimin ailesi ise hemen 1 saatlık yolda onlar gelınce bır sey yok benım ailem gelınce hep sorun.................................... offffffffff aslında cok sey var ıcım o kadar dolmuski fazla uzatmayayım asıl konuya geleyım. benım doğumum yaklasmıs abısı babası butun ailesi tutturmus eşim memur old ıcın abisine kefil olmasını istiyorlar. ev alıyo abısı sankı bızım evımız var göz bebeklerı onalr ıcın. yok eşimi okutmus yok o bakmıs onlara vs vs kızkanç eltıme evıme daha hıc ayak basmayan kısılere eşim 120 bin tl lik işe kefil olmak ıstıyo zorla arada bırakıyolar benımd e gönlumun razı olmasını istiyoalr ama ben karsı cıkıyorum cunku abısı odeyemedığı taktırde maaşına el konulacak eşimin sonra benım maasımla cocuğumuz da olacak ev gecındırıcez o kadar borcumuz varken. eğer kefil yaptırmazsam ben kötu olucam 5 sene ben bu işin stresını cekıcem. ailem sen karısma diyor yalnız kaldım tamamen.. hamılelığımın bu son ayında sankı hıc sorunsuzmusuz gıbı bu konu cıktı. napıcamı bilemıyorum varsa yoksa büyük oğulları.. deliricem içim daralıyo artık.. yorumlarınıza ihtiyacım var..ne yapmalıyım???????????????