eşim abiye giymemi istemiyor

Valla ben bu genellemenin doğruluğunu bu forumla öğrendim.

Ayrıca farkındaysanız orta yol demişsiniz. Henfendinin eşi giyme diyor azıcık kapat üstüne şal al vs vs demiyor yani adamın dediği oluyor. Ayrıca nedense bu orta yolu bulan hep mi kadınlar oluyor ya? Valla ben daha 1 gün eşim bişey istemedi bende yapmayayaım diyen adam okumadım şu forumlarda. Ha siz sizin evliliğiniz öyledir Allah mutlu etsin. Ama kazık kadar insanlara giyme yapma etme konuşma bilmem ne diyen insanın benim kararıma saygısı yoktur. Ayrıca bu genelleme yaparak söylüyorum türkiyedeki tüm nüfus adına konuşamam elbette ama abiye giyme kısa giyme askılı giyme bikinin açık bilmem yapma etme desin dışarı çıkın adamın gözü mini giyen bayanlarda.

evet, bana günlük birşey giy dedi, mecburmusun abiye giymeye, hiç bi abiyeyi istemiyorum diyor
düğün görümcemin düğünü

ama ben onun giysilerine karışmıyorum ki
hem sizce o abiye çok mu açık?

Bana sorarsan güzel bi abiye ama eşine göre açık demekki.
Canım gidip eşinle alın o zaman eğer çok ileriye giderse isteklerinde o zaman kafana göre takılırsın.
Ama bunlar ufak şeyler.Bu şekilde bi adım atmakla, onun giymemeni istediği şeyi giymemekle birşey kaybetmezsin.Kendi mutluluğun huzurun için yapıyorsun bunu da düşün.

Sen de giysisine karışmıyorsun ama bi düşün bakalım onun hiçbir alışkanlığıyla ilgili birşey değiştirmedinmi?

Bende ayni seyi dusunuyorum elbiseyi nerde giyceksiniz Kardeisnizin dugunumu? ha oyleyse kocacim her zaman olmaz cok hevesliyim de giy ama baskasinin dugunu icin bu kadar acik dekolte bence kocanla kavga etmeye deymez ayrica boyle takintilari varsa bile bile niye inatlasip aliyorsunuz orata yolda bir sye giyin gogsu acik l olmasin bu sadece sizin kocaniz degil butun erkeklerde var yani gogus gorunsun istemezler size bir haber anlatayim sarkici rianna kuzneinin dugununde kisa ve gogus dekolteli bir elbise giymis gelinden bile acikmis en sonunda aile fertleri onu dugunden yollamislar bu dugunde goze batmasi gereken gelin sen degilsin diye baskada soz bulamiyorum:)))iyi eylenceler olsun

yokk, tutturursun broişla demiyo, biraz ayarlarsıyor demiyo
ne bu diyor bana
bunu mu giyecen
şaka yapıyosun herhalde diyor

kardeşinin gelinliği benimkinden daha açık dedim, banane ondan ona kocası karışsın istersen hiçbirşey giymesin ama sen giyemezsin dedi

evet, bana günlük birşey giy dedi, mecburmusun abiye giymeye, hiç bi abiyeyi istemiyorum diyor
düğün görümcemin düğünü

şimdi abiye diye bu modelleri gösterdiysen (ki daha önceden de böyle giyiniyordum diyorsun) adamın abiye anlayışı bu elbiselerle sınırlı olabilir.
görümcenin düğünü olduğuna göre pek tabii ki de abiye giyeceksin.
bence bunu anlat eşine...
gerekirse beraber gidin, mutlaka senin hoşuna giden onun da sınırlarını zorlamayan bir şey bulacaksınızdır.

bir de böyle şeylerde ortam da önemli biliyorsun değil mi?
daha önceleri giydiklerinde belki göze batmamışsındır, ortam müsaittir, şimdi acaba bu kadar dekolteli giyinenler olmayacak diye, göze batmanı istemiyor olabilir mi?

Erkeklerdeki şu takıntıyı anlayamıyorum bi türlü.Anlayan varsa bi zahmet banada anlatabilir mi?
Mini etek yasak,tayt yasak,elbise yasa,dekolte yasak....Erkek gibi hep pantolon giyeceksek gidip cinsiyetimizi de değiştirelim bari
Kusura bakma canım çok doluyum bu konuda:113:

değiştirdim
ilk evlendiğimiz zaman giyim tarzını komple değiştirdim, ama şimdi daha güzel oldu

başka abiye alamam çünkü onunla alışverişe gitsem kesin bana şu kına gecelerinde giyilen kırmızı elbiselerden alır bana

onun kız kardeşinin düğünü, yakın yani
benimki ama dediğim gibi resimdekinden az birşey daha kapalı

Bu kadar önem verdiğin düğün kimin çok yakın birinin mi?anlamadım yada gözden kaçaırdım o kısmı...

aslında olabilir çünkü düğün istanbulda olmayacak...

Bindallı diyorsun sen.

O zaman bi otur konuş senin derdin ne benle de:))Orta yolda anlaşın canım, ama zıtlaşma, illa bu olucak deme o da öyle der ipler kopar elalem yüzünden

bende yaa....
ben yine eskisi gibi açık giyinmiyorum sırf o surat yapmasın diye, daha doğrusu eskiden şort giyirodum artık giymiyorum, askısız bodyler giyiyordum artık giymiyorum

aam bırakta 40 yılda bir bi düğünde abiye giyim yaa

eşinin tarafı kapalımı sorun olur diye söylüyor olabilirmi?

bi tek annesi, anannesi ve babaannesi kapalı
geri kalan herkes açık
ama kaynanam bile kızdı ona, oda gördü abiyemi çünkü çok beğendi oda, görümcemde çok beğendi

eğer normalde üstüne gitmiyorsanız bence bu seferlik de sizin dediğiniz olsun madem bekarken birşey demiyordu söz mü verdiniz evlenince kapalı giyincem diye de şimsi laf kalabalığı yapıyor bence sizde diretin genelde alttan aldığını için yine alttan almanızı beklediği için szi tehdit ediyor gibi görünüyordur...ama sakın birbirinizi kırmayın(bir tanıdığım inatla istemediği elbiseyi giyip gitmişti döndüğünde eşi yüm elbilerini makasla kesmiş) güzellikle konuşun sen beni evlenmeden önce biliyordun ozaman birşey demiyordun da evlenince değişen ne deyin beni böyle mutsuzluğa itme yanımda ol ben zaten giydiklerime dikkat etmeye çalışıyorum özen gösteriyorum diyin

Bu kadar önem verdiğin düğün kimin çok yakın birinin mi?anlamadım yada gözden kaçaırdım o kısmı...

görümcemin düğünü

herkes şık olacak biliyorum
abiyeler alındı, halakızları amcakızları falan hep abiye aldılar bi ben mi gidicem kotla oraya

Son düzenleme:
Bindallı diyorsun sen.

O zaman bi otur konuş senin derdin ne benle de:))Orta yolda anlaşın canım, ama zıtlaşma, illa bu olucak deme o da öyle der ipler kopar elalem yüzünden

güldürdün beni
akşama eve gidince karşısına geçicem

DERDİN NE BENLE OLUM! HASTA ETME BENİ! dicem...

yoo ben söz möz vermedim ona kendi kendine gelin güvey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…