eşim abiye giymemi istemiyor

giyme diyorsa giymeyiver sende bunun için inat edip kavga etmene değer mi yani
hem düğünde illa abiye giyilicek diye bir kaide yok yani sende başka zarif bir elbise giy yarı klasik yarı spor olarak gayet zarif olabilirsin hatta al bir kımızı düz zarif bir elbise altına da opak siyah çorap ve siyah platform topuk giy eminim abiyeden daha ikon ollucağına eminim

onada izin vermezki
elbise giymemi istemiyor beni kandırmaya çalışıyor, pantolon sana çok yakışıyor diyor
beni komple silmek istiyor sanırım
sönük bi insan olmamı istiyor galiba

onada izin vermezki
elbise giymemi istemiyor beni kandırmaya çalışıyor, pantolon sana çok yakışıyor diyor

yok artıkkk ayol neden elbise giymiyormuşsun
bak ben olsam bana pantalon sana daha çok yakışıyor dese giderim ennn darrrrr bütün hatlarımı belli eden ve düşük bel bi okadarda olab bir pantalon alırım pişman olur pantalon giy dediğine

dar pantolonlara birşey demiyor (artık, çünkü hiç bırakmadım, evlendikten sonra izin vermek istememişti) , yeterki ten gözükmesizmiş
enteresan yani :2:

bide arka cepleri olmayan pantolonlara ve beyaz pantolonlara karşı , ama giyiyorum onlarıda

3 sebebi vardir

1. abiyeyi giyince acik olacagindan korkuyordur, sade kollari acik olsa bile abiyenin
2. esin cok kiskanc
3. dikkat cekecegin icin belki (herkez bakar, özellikle erkekler)

benimde nisanlim suan hala öyle..
elbise etek giyerim dügüne güzel olmus ama ne gerek vardiki pantolonda güzel olurdu
hem hava soguk ' der bahaneye bakin yaa, hava sogukmus:))) yerimm kiskanccccc nisanlim benim:)

ama öyle diretmiyor yani tartismiyor sade böyle diyor bitiyor olay :)

valla ben herseyi giyoyrum, dar pantolon, siyah , beyaz , cepsiz cepli, zincirle hersey:)) hava soguk diyor ama nedense gözleri bir baska aciliyor sonra
sanki heran üstüme atlicakmis gibi:)) erkek milleti iste..

Son düzenleme:
onada izin vermezki

tamam o halde sen de abiye bir tulum al..
üstü askılı, altı pantalon..
al sana pantalon de...
sussun

ben giyindimde gösterdim ona zaten
neymiş göğüs bölgesi çok dikkat çekiyormuş ve kendimde çok beyazmışım zaten, ama ben zaten diyetten biraz daha kilo verecem ve o kadar abartılı durmayacak kii

ben giyindimde gösterdim ona zaten
neymiş göğüs bölgesi çok dikkat çekiyormuş ve kendimde çok beyazmışım zaten, ama ben zaten diyetten biraz daha kilo verecem ve o kadar abartılı durmayacak kii

ilk sayfada resim eklemissin canim, ama gögüs dekoltesi gercekten cok fazla yani cok asaya iniyor :) belki esin ondan karsi cikmistir..

bencede terziye götür kapattir orasini biraz.. abarti gözükmeyecek sekilde.. insallah ikna olur.. abiyen cok güzelmis mutlaka giy derim:)
bu tarz elbiseleri nisanlima göstermiyorum bile cünkü katiyen cok istemez cünkü durmadan oraya bakarlar, ve yakisik almaz bana göre.. ben rahat edemezdim
esinde ona karsi cikmistir bence dekolte gercekten cok fazla

Son düzenleme:
nasıl kapatacam
ve daha önemlisi niye kapatacam
o zaman oda takım elbise giymesin
kot pantolonla gitsin herkes ona baksın ve gülsün

arkadaşım sen kapatmayacaksın, nasıl kapatacagını terzi bilir bu biiirrr
neden kapatmana gelince adam bu konuda kararsız değil gögüs dekoltesi kesinlikle istemiyor bu ikiii
onun takım elbise giymesiyle senin abiyendeki gögüs dekolteni istememesi karşılaştıracak bir şey değil bu üççç
bu arada elbisede süpermiş, bayıldım doğrusu, gögüs bölümü biraz açık. azbişey kapattırsan sorun olmaz gibime geliyo

kesinlikle katılıyorum sana canım.:)

tamam o halde sen de abiye bir tulum al..
üstü askılı, altı pantalon..
al sana pantalon de...
sussun

Eki Görüntüle 302824 Eki Görüntüle 302825 Eki Görüntüle 302826

gösterim ona resimleri çünkü oda nette şu anda

<1437> "Carrie": nasıl sence?
<1441> "X": güzel
<1424> "Carrie": açık değil mi sence
<1455> "Carrie": giyinebilirim yani öle birşeyi
<1457> "Carrie": sence
<1403> "X": olabilirrr
<1425> "Carrie": avucunu yala
<1429> "Carrie": abiye giyecem
<1436> "X": asıl sen avucunu yala
<1436> "X":

evet bence diyetten sonra o kadar göze batmayacak
giyinip gösterdiğim zaman ona 56 kiloydum
şu anda 54 kiloyum ve düğüne kadar 52 kiloya falan düşecem, o zaman ne arar bende dekolte, boş olacak

bence eşini kırma bi elbise için kimsenin seni öyle görmesini istemiyordur belki bide o yönden bak sonuçta kapalı olup ne hoş elbiseler var hayat çok kısa elbiseymiş şuymuş buymuş kırmamak lazım bence daha çok yakışan şey bulabilrsin

o zaman terziye götürürüm iş hallolurrr

anlaşıldı, sen sadece bu tarz elbiselere abiye diyorsun, sorun adamda değilmiş sen adama yanlış öğretmişsin
bu durumda sana şans diliyorum canım.
bakalım kim kazanacak bu savaşı (savaşa çevirdiniz valla)

not: bilgin olsun diye söylüyorum, google'a "abiye tulum" yazınca çıktı bunlar. yani abiye tarzın adıdır

Son düzenleme:

ama çokkk beğeniyorum....

ama ben tulum hiç giymedim ki şimdiye kadar o yüzden hiçte dikkatimi çekmedi şimdiye kadar abiye tulumlar

anlamadım ben şimdi, onun derdi etek olmasımı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…