giyme diyorsa giymeyiver sende bunun için inat edip kavga etmene değer mi yani
hem düğünde illa abiye giyilicek diye bir kaide yok yani sende başka zarif bir elbise giy yarı klasik yarı spor olarak gayet zarif olabilirsin hatta al bir kımızı düz zarif bir elbise altına da opak siyah çorap ve siyah platform topuk giy eminim abiyeden daha ikon ollucağına eminim
onada izin vermezki
elbise giymemi istemiyor beni kandırmaya çalışıyor, pantolon sana çok yakışıyor diyor
beni komple silmek istiyor sanırım
sönük bi insan olmamı istiyor galiba
yok artıkkk ayol neden elbise giymiyormuşsun
bak ben olsam bana pantalon sana daha çok yakışıyor dese giderim ennn darrrrr bütün hatlarımı belli eden ve düşük bel bi okadarda olab bir pantalon alırım pişman olur pantalon giy dediğine
abiyen çok güzel ve hiç te açık değil giyinmelisin
3 sebebi vardir
1. abiyeyi giyince acik olacagindan korkuyordur, sade kollari acik olsa bile abiyenin
2. esin cok kiskanc
3. dikkat cekecegin icin belki (herkez bakar, özellikle erkekler)
benimde nisanlim suan hala öyle..
elbise etek giyerim dügüne güzel olmus ama ne gerek vardiki pantolonda güzel olurdu
hem hava soguk ' derbahaneye bakin yaa, hava sogukmus:))) yerimm kiskanccccc nisanlim benim:)
ama öyle diretmiyor yani tartismiyor sade böyle diyor bitiyor olay :)
tamam o halde sen de abiye bir tulum al..
üstü askılı, altı pantalon..
al sana pantalon de...
sussun
Eki Görüntüle 302824 Eki Görüntüle 302825 Eki Görüntüle 302826
ben giyindimde gösterdim ona zaten
neymiş göğüs bölgesi çok dikkat çekiyormuş ve kendimde çok beyazmışım zaten, ama ben zaten diyetten biraz daha kilo verecem ve o kadar abartılı durmayacak kii
nasıl kapatacam
ve daha önemlisi niye kapatacam
o zaman oda takım elbise giymesin
kot pantolonla gitsin herkes ona baksın ve gülsün
taviz tavizi getirir. Bugün 3 saat ağzımızın tadı bozulmasın diye giymezsiniz yarın daha büyük birşey ister sonraki gün daha büyük birşey bu böyle uzar gider. Kocaman kadınsınız ne giyeceğinizi bilebilecek olgunluğa sahipsiniz herhalde? Böyle böyle evdeki kadınları kapatıp dışardakilere bakıyorlar evli kadınlarda aman ağzımızın tadı kaçmasın diye susuyor zaten.
tamam o halde sen de abiye bir tulum al..
üstü askılı, altı pantalon..
al sana pantalon de...
sussun
Eki Görüntüle 302824 Eki Görüntüle 302825 Eki Görüntüle 302826
ilk sayfada resim eklemissin canim, birazcik dekoltesi cok bana görede yani cok asaya iniyor :) belki esin ondan karsi cikmistir..
ama biraz daha kilo verince öyle abartili durmayacak diyorsan öyledir:) insallah ikna olur.. abiyen cok güzelmis mutlaka giy derim:)
arkadaşım sen kapatmayacaksın, nasıl kapatacagını terzi bilir bu biiirrr
neden kapatmana gelince adam bu konuda kararsız değil gögüs dekoltesi kesinlikle istemiyor bu ikiii
onun takım elbise giymesiyle senin abiyendeki gögüs dekolteni istememesi karşılaştıracak bir şey değil bu üççç
bu arada elbisede süpermiş, bayıldım doğrusu, gögüs bölümü biraz açık. azbişey kapattırsan sorun olmaz gibime geliyo
gösterim ona resimleri çünkü oda nette şu anda
<1437> "Carrie": nasıl sence?
<1441> "X": güzel
<1424> "Carrie": açık değil mi sence
<1455> "Carrie": giyinebilirim yani öle birşeyi
<1457> "Carrie": sence
<1403> "X": olabilirrr
<1425> "Carrie": avucunu yala
<1429> "Carrie": abiye giyecem
<1436> "X": asıl sen avucunu yala
<1436> "X":
bence eşini kırma bi elbise için kimsenin seni öyle görmesini istemiyordur belki bide o yönden bak sonuçta kapalı olup ne hoş elbiseler var hayat çok kısa elbiseymiş şuymuş buymuş kırmamak lazım bence daha çok yakışan şey bulabilrsin
anlaşıldı, sen sadece bu tarz elbiselere abiye diyorsun, sorun adamda değilmiş sen adama yanlış öğretmişsin
bu durumda sana şans diliyorum canım.
bakalım kim kazanacak bu savaşı (savaşa çevirdiniz valla)
not: bilgin olsun diye söylüyorum, google'a "abiye tulum" yazınca çıktı bunlar. yani abiye tarzın adıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?