Baktın ikna olmuyor, kayınvaliden ve görümcen madem bu kadar beğendi onları kullan derim ben. Hatta düğüne gitmemekle de tehdit edebilirsin ki evin gelininin düğünde olmaması hem hoş olmaz, hemde etrafa karşı nahoş olur anlıyorsun dimi
Bütün kozları kullanabilirsin yeter ki iste ve uyanık ol. Kadın isterse neler yapar ve yaptırır biliyorsun.
Elbise de çok güzelmiş...
Benim eşimde giydirmez, kumaştan çalımışlar, hemen çıkart, asla giyemezsin der... inatlaşacağıma giymem... biliyorum ki adamın çatala, beyaz pantolana, askılıya takıntısı var...
zaten tedirgindi ben izin alamayacam işten diye olmazsa öyle derim, sen olmazsan olmaz düğünde diyor çünkü
ama zaten eşim düğünden 5 gün önce memlekete gidecek ben düğün günü gidecem, olmazsa abiyeyi giyip salona giderim direk o beni görmeden, orda görsün beniii
söyledim annende kardeşinde çok beğendiler diye, banane onlardan diyor
ama ben onun giysilerine karışmıyorum ki
hem sizce o abiye çok mu açık?
evet, ben çok beğenerek aldım
altın renkli broşuda var, dore çanta ayakkabı aldım
bende sarışınım zaten bana kırmızı çok yakışıyor
benim eşimde kıyafet konusunda çok kısıtlar beni.bende 3-5 cm için evde huzursuzluk olmasın diye genelde ona uyarım.tabii bu benim tercihim sana böyle yap demiyorum ama eşin pek karışmıyormuş kıyafetine belli ki bunun dekoltesini fazla bulmuş.bence zıtlaşmadan tatlılıkla eşinle konuş beraber mağazaya gidip bir abiye seçin hem onun gönlü olsun hem senin
peki ya orda tepki verirse?
herkesin içinde?
gülüp eğlenmeniz gereken yerde tartışıp gözyaşı dökersen?
orta yolu bul derim ben.
Vuhuu, elbise de elbise yani.Bir de kırmızı olduğunu düşünemiyorum bile
Valla arkadaşım ben de bu giysi kısıtlama mevzularından çok muzdaribim ama artık salıverdim
Bence elbisen açıklıktan ziyade çok göz alıcı belki dikkat çekmeni falan istemiyor, helede gösterişli çekici bir bayansan kıskanmaması imkansız.
Ama benim anlamadığım sen abiyeyi alırken nerdeydi, şimdi mi aklına gelmiş yasaklamak?
oooooooooooo elbise on numara yani :)))9
bu erkeklerin işi de zor anacım
benim eşimde ne zaman kırmızı bişey almaya kalksam, sana hiç yakışmıyor, ben kırmızı rengini sevmiyorum der, ama oğlumuza hep kırmızı kıyafetler alır, çok yakışıyo oğlana der:44:
bu arada bende sarışınım...
thanks
bende kırmızıyı aşırı derecede seviyorum
eşime bile kırmızı giydiriyorum, o eskiden hiç renkli giyinmiyordu, hep siyah,gri, kahverengi ve lacivert.
şimdi hep kırmızı, mavi, mor şeyler alıyorum ona (üstten sadece ama, pantolon falan değil) , eskiden giymek istemiyordu ama başka giysi bırakmamıştım ki evde, şimdi oda beğenmeye başladı
düğün için sende kırmızılı giyin ikimiz aynı olalım oha artık dedi
onu geçtim, sıkıştırmadım onu
yavrucum sen eşini delirticeksin en sonunda :)) elbiseni bende çok beğendim ama eşlerin düşüncesi akraba büyükler vs var oluyor genelde bence adamcağızı zor durumda bırakma iyi eğlenceler şimdiden
Abiyeden pek anlamam ama iyi bir terziye gidip modelini bozdurmadan dekoltesini biraz kapattırsan, sırt dekoltesi de var sanırım, onun içinde üzerine güzel delik işi bir şal alsan olmaz mı?
tşk ederim
alırken görmedi ki
aldıktan sonra görmüştü ama birşey dememişti
şimdi inadı tuttu
bana diyorki dikkat çekmeni istemiyorum ben
bende ona dedim ki ben dikkat çekmek istemiyorum, ben her halimle zaten dikkat çekiyorumama düğün olduğu için abiye giymem lazım
bence de oha artık, adamın daha üstüne gitmeyiver
"kocacım elbise çok güzel, çok içime sindi, giymek istiyorum, lütfen sende bırak şu inadı, huzurumuz boş yere kaçmasın" de..
gerçi böle diyorum ama ben kocama böle böle desem " evet hatun yok yere huzurumuz kaçmasın, çıkart şu elbiseyi" der.... ki demişliği de vardır.... benim de çıkarmışlığım vardır
öle düğün salonuna filan direk gidipte çıldırtma adamı
Hımm başta bişi demediyse de şimdi inadı tuttuysa tekrar ilk haline dönebilir yani bence ikna edebilirsiniz.Siz alttan alın, yumuşak davranın ikna etmeye çalışın bence, ama inatlaşmayın, sırf inat yüzünden bile ikna olacağı varsa da olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?