rahatladın mı biraz?
ferahladın mı? ohhhh yarasın
evet, kendime çok yakıştırıyorum o elbiseyi, eşimede istediğim zaman karşı gelirim, robot değilim ben çünkü
sonuç olarakta o elbiseyi giymeye karar verdim!
konu kapanabilir
:))) diklenmek demek karsi gelmek , kafa tutmak burda bi uye sormus anlamini bende yaziyorum ben size demedim bosuna esini takmayan bir bayan buraya konu aciyor bizi mi takacak diye .... kendine yakistiriyorsa orasini burasini acmayi esinin musade etmedigi halde naparsa yapsin sonucta oda bir erkek milletin icine seni goguslerin apacik ortada belin ortada cikarmak istememesi gayet normal ......bi kadin esinin ne tarz sekilde giyinmesine musade ettigini bilir dimi ama ??? sen gulmeye devam et o elbiseyi madem giyecen giy ama sakin buraya tekrar konu acipta o elbiseyi giydim esimden laf isittim tokat atti vs gibi yazma okkkkk
kardeşim sen zaten giymeyi ilk baştan kafana koymuştun
belliydi.. buraya yazılanlara oh rahatladın mı ferahladın mı diye yazmayı
bırak:)giymeye karar verdiysen hadi sen ferahla,sen rahatla:)umarım uzun boylusundur, o elbise kısa bayanlarda
yorgan örtüsü gibi durur kendime yakıştırıyorum derken düğünün en rüküşü seçilme ahahahahaha
kocan zaten boyunun ölçüsünü alıyordur senden, abiyene karışacağını mı zannetmiş zavalli:)
yaahu ben niye abiye giyemiyorum??
ne yapacam ben şimdi
kavga ede ede giyecem ben o abiyeyi
belki düğün berbat olacak, moralim bozulacak bütün keyfimi kaçıracak
ama ben onu giyecem..
zar zor izin alabildim işyerimden düğün için şimdide abiye krizi başladı !
o abiyeyi giyeceğimi biliyosun niye hala diretiyorsun diyorum giyinemezsin, giy de gör diyor bana yaa beni resmen tehdit ediyor
Bunu kadın erkek savasına getirmiş bazı üyelerimiz.Bilmem farkındalar mı yangına körükle gitmek derler bunun adına..
giyindi diyelim..Peki ne olacak ? eşi bu durumdan hoşnut olmayıp ileri derecede sorunlar çıkardığı vakit buraya birdaha konu açarsa ne demeyi düşünüyorsunuz '' Aferin sana kadının fendi erkeği yendi '' mi ? ..Başka bir konu olsa kadının evet sessiz kalmasına tepki gösterebilirdik ama bu farklı bir konu hanımlar..
Carrie umarım yorumlara inat giyineceğim demiyorsundur, şayet eşim bana giyinme dese ben giyinemezdim içim rahat etmezdi..Yoksa ona laf geçirememek değil derdim 3 saatlik bir dügün için gerilmeye gerek yok diye düşünürdüm..
Bekârlık hallerinizdeki giyim tarzınızı artık hoşnut karşılamaması ilginç bir durum değil normal bir durumdur hepimiz bekarlığımızda yaptığımız çoğu şeyi evlendiğimizde daha özenerek yapmıyor muyuz ? bekârken böyleydim taviz veremem demek her konu için geçerli değildir hanımlar, her durum için bu tavrı takınamayız..Eşi kıskanmış ve giyinmesini istememiş çok normal bir durum.
Giyinme canım kararına elbette saygım var ama inan bu durum onun kırılmasına vesile olup ilerleyen zamanlarda temcid pilavı gibi sürekli sana sunmasına sebebiyet verir..Eşsiniz sizden istediği şey çözümsüz bir istek değil, gayet makul.
çok mu kısa göğüs dekoltesi mi var???:44:
düğünde abiyeden başka ne giyilebilir ki? o zaman sen de eşine takım elbise giymeyi yasakla?? saçma bence
çok süslenmeni istemiyodur ::)
yok ya
belirtmiştim zaten o resmi gösterdiğim zaman
resimdeki kadar açık değil, biraz daha kapalı bir dekolte diye anlıyana tabi..
belliki seni kıskanıyor canım;
o elbiseyi giyeceksin ama bütün gece mutsuz olacaksın..
değer mi?:96:
seni o gece gözünden sakınacak..tepkisi bu apaçık...
mutsuz olmayacam ki
benim eşim hiç sinirli değilki, biraz surat yapar sonra geçer
hem param yok ki başka birşey almaya
e giy o zaman canım...
sorun yok...
sinir yoksa korkulacak birşey de yok
zaten ben korkmuyorum ki ondan
sadece konuyu açtığım gün çok sinirlenmiştim neden böyle yapıyor diye
giy giy eminimki düğünde daha açık giyenler olacak:)) oda onlara bakıp seni neden sinirlendirip üzdüğü için utanır:)))
benim başıma geldi...ben cıkarıp kot giydim:)) düün salonundan eve götürdü:)) hade ne giyiyorsan giy seni kapıda bekliyorum demişti benimki:)
tuhaf yaratıklar şu erkekler
tuhaf evet
ben söyledim zaten ona, eğer maksadın benim dikkat çekmemem ise, emin ol ben kot giysem daha çok dikkat çekerim, çünkü böyle giyinen tek ben olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?