eşim abiye giymemi istemiyor

kardeşim sen zaten giymeyi ilk baştan kafana koymuştun

belliydi.. buraya yazılanlara oh rahatladın mı ferahladın mı diye yazmayı

bırak:)giymeye karar verdiysen hadi sen ferahla,sen rahatla:)umarım uzun boylusundur, o elbise kısa bayanlarda

yorgan örtüsü gibi durur kendime yakıştırıyorum derken düğünün en rüküşü seçilme ahahahahaha

kocan zaten boyunun ölçüsünü alıyordur senden, abiyene karışacağını mı zannetmiş zavalli:)

niye açmayacam?
bunu kim yasaklıyabilir bana?

vayy nelerde bilirmiş

çok mu kısa göğüs dekoltesi mi var???:44:

yoo ben bunu inat meselesine getirmedim
ben o elbiseyi aldım ve şu anda başka elbise satın alacak durumda değilim zaten düğün için bir sürü masraf ettik ve edecezde zaten
sırf eşim istiyor diye ben tekrardan gidip başka elbise, ona uygun başka çanta, başka ayakkabı alamam. zaten sabah 7 de evden çıkıp akşam 8 de eve geliyorum, tekrardan o istiyor diye yollara düşemem ben. aldığım zaman kendiside gelseydi benimle madem o kadar önem veriyor. o gelmek istemedi şimdide ben gitmek istemiyorum.

çok mu kısa göğüs dekoltesi mi var???:44:

yok ya
belirtmiştim zaten o resmi gösterdiğim zaman
resimdeki kadar açık değil, biraz daha kapalı bir dekolte diye anlıyana tabi..
kısa falan değil
15 cm kadar sırt dekoltesi var, öndende biraz dekoltesi var, abartılı değil ama
ona bakarsan kısa kol bile giymicem ben

Son düzenleme:
yok ya
belirtmiştim zaten o resmi gösterdiğim zaman
resimdeki kadar açık değil, biraz daha kapalı bir dekolte diye anlıyana tabi..

belliki seni kıskanıyor canım;

o elbiseyi giyeceksin ama bütün gece mutsuz olacaksın..

değer mi?:96:

seni o gece gözünden sakınacak..tepkisi bu apaçık...

belliki seni kıskanıyor canım;

o elbiseyi giyeceksin ama bütün gece mutsuz olacaksın..

değer mi?:96:

seni o gece gözünden sakınacak..tepkisi bu apaçık...

mutsuz olmayacam ki
benim eşim hiç sinirli değilki, biraz surat yapar sonra geçer
hem param yok ki başka birşey almaya

giy giy eminimki düğünde daha açık giyenler olacak:)) oda onlara bakıp seni neden sinirlendirip üzdüğü için utanır:)))

benim başıma geldi...ben cıkarıp kot giydim:)) düün salonundan eve götürdü:)) hade ne giyiyorsan giy seni kapıda bekliyorum demişti benimki:)

tuhaf yaratıklar şu erkekler

tuhaf evet
ben söyledim zaten ona, eğer maksadın benim dikkat çekmemem ise, emin ol ben kot giysem daha çok dikkat çekerim, çünkü böyle giyinen tek ben olacam

tuhaf evet
ben söyledim zaten ona, eğer maksadın benim dikkat çekmemem ise, emin ol ben kot giysem daha çok dikkat çekerim, çünkü böyle giyinen tek ben olacam

ya öyle zaten..anlaşılmazlar..kafalarında ne kuruyorlarsa işte..söyleseler şu şu noktadan dolayı:)) onuda demezler..gururlular ya.. kafalarında bin tane tilki gezinir hiç birinin kuyruğuda birbirine değmez:)))

boşver nasıl mutluysan öyle yaşa..

simli bi şalım var, abiyeye çok güzel gider
onu atarım omuzlarıma dedim olmaz dedi

al işte...burdan anlarsın onun mantığını :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…