eşim abiye giymemi istemiyor

Benim eşimde mesela yazın askılı giymeme göğüslerimin açık olmasına felan kızar bende evlendikten sonra öyle bişey giymedim tabi. Üstelik ailesi de gayet kapalı. Ama düğünlerde hiç karışmaz. Bu yaz kendi düğünümde dahil bütün kuzenler olarak evlendik hepsinde abiye giydm açıktı da ama karışmadı. Düğünlerde kıyafete karışılmasına karşıyım şahsen. Kişi nerde ne giyeceğini biliyorsa tabi.

geçende bende aynen öyşe bir durum ki benimki açık değildi...düğünün en kapalısı ben diyebilirim...benim eşimde ablası için aynısını dedi onada onun kocası karışsın herkes giyebilir ama sen gıyemezsin....sonuç itibari ile ben giydim istediklerimi...bır hafta huzur yoktu...erkeklerin hepsi aynı isimleri değişik...

enteresan enteresan şeyler yapıyolar işte bu erkekler
kim anlıyorsa onları artık....

denizde kum sendede dert anacım ya

benım eşim kadar kıskanç bırını tanımam ama dugunlerde bıseyı gıycem dersem gıyerım tabıkıde gönlunu alırım ılk önce bu sene dugunlerde mınıcık abıyemı gıydım eşimin gözu hep bendeydı dıbımden ayrılmadı ama onun bu sekılde benı takıp etmesı suzmesı ve kulagıma gelıp fısıldaması çok hoşuma gıttı:)

bu arada sızın gıydıgınız abıye gayet guzel ve açık degıl belkı rengınden dolayı kıskanmış olmasın

Ben gorumcemin dugununde buna benzer ama sirti kapali sadece gogsu acik giymistim ama benim gogusleirm gorunmuyordu vallaha benimki bir sey demedi o zaman. ama ara ara bazi seyelri sevmiyor belki snein kocanda o elbisyei giyip masadakielrin sana bakmasina sinir olucaktir illaki bakan oluyor.vallaha ben snein yerinde olsam derimki o ki bu elbisyei giydirmiyorsun git soyel guzel bir elbise daha aldir ona :)))
onun kız kardeşinin düğünü, yakın yani
benimki ama dediğim gibi resimdekinden az birşey daha kapalı

bakamazki kimse bana o yanımdayken
herkes çekinir onun kalıbından

benim eşim de çok kıskanç, bekarken giydiğim sizinki gibi abiyeleri şimdi giyemem; sorun çıkarır. ben de giymiyorum. ancak üzerine şal alırsanız izin verebilir belki o güne kadar yumuşar. hem görümcenizle kayınvalideniz size destekmiş ne güzel.

kıyafet yüzünden sizi almadan gidemez ya düğüne. bence sıkmayın canınızı o yüzden..

aynen katılıyorum kesinlikle haklısın bekarken giyiyomuşsun bişey demiyomuş hatta yakışmış diyomuş kız arkadaşıyken dahamı az kutsaldında dekolteni falan takmıyodu şimdi efe kesildi, taviz verme bencede evde karılarını bastırıyolar dışardada ağzı açık ayran budalası gibi millete bakıyolar elbisede çok güzelmiş kırmızıya bayılırım zaten giy ve eğlenmene bak güzelim

yani elbise modelin çok hoş canım ama göğüs dekoltesi var yani. açık değil denecek bir model değil.
bence gideceğiniz ortama bağlı. düğünde giyecekmişsin tamam ama kimin düğünü nerde kimler gelecek.
herkes böyle mi giyinecek.
belki düğün ortamı bunu kaldıracak türden olmayabilir. eşin o yüzden diretiyordur. fazla göze batarsın diye.

bence elbise tek kelimeyle süperrrrrrrrr çok güzelmiş sade ve şık hiç açık değil aslında ama eşin istemiyorsa napçaksın huzur kaçmasın boşver bi elbise için üzülmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…