Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizden hem pastam dursun hem karnım doysun havası alıyorum
ya konustugunuz lafin anlamini bilmeden konusmayin be insani sinir ediyosunuz ne bu kadinin ne pastasi bu pislik heriften ne gibi bi cikari var da ona tahammul etsin????

ya konustugunuz lafin anlamini bilmeden konusmayin be insani sinir ediyosunuz ne bu kadinin ne pastasi bu pislik heriften ne gibi bi cikari var da ona tahammul etsin????
Ne bir lüks, ne zenginlik, ne şiddet olmadan, huzurlu yaşama hakkı, hiçbir şey yok. Can korkusu dışında tutan şey de yok ama işte, hep beni eleştiriyorlar "atlama her şeye" diye. Ama atlamadan edemiyor insan.

Konunun son sayfalarına bi' göz atın isterseniz.
Baktım şimdi, çok üzüldüm. Eşi izin vermiyormuş birçok şeye de sanırım. Bazen oturduğumuz yerden yazmak kolay oluyor gerçekten. Bir adım atılmasına çok sevindim. O çocuk öyle bir ortamda büyümemeli. Konu sahibi de kendini kurtarmalı çünkü.
Konu sahibi umarım her şey istediğiniz gibi gider. Amigurumi işinde artık çok para var. Biraz zor öğrenmek sanırım ama bence yaparsınız. Farklı şehirlere de kargo vs yapılabilirsiniz belki. Bir de son zamanlarda sağlıklı yemekler, ev makarnası vs de çok tutuyor. Öyle şeyler yapabilir misiniz araştırsanız?
Düşüneceğim evden yapılan işleri bende.

Baktım şimdi, çok üzüldüm. Eşi izin vermiyormuş birçok şeye de sanırım. Bazen oturduğumuz yerden yazmak kolay oluyor gerçekten. Bir adım atılmasına çok sevindim. O çocuk öyle bir ortamda büyümemeli. Konu sahibi de kendini kurtarmalı çünkü.
Konu sahibi umarım her şey istediğiniz gibi gider. Amigurumi işinde artık çok para var. Biraz zor öğrenmek sanırım ama bence yaparsınız. Farklı şehirlere de kargo vs yapılabilirsiniz belki. Bir de son zamanlarda sağlıklı yemekler, ev makarnası vs de çok tutuyor. Öyle şeyler yapabilir misiniz araştırsanız?
Düşüneceğim evden yapılan işleri bende.
Sırf bir yorum yaptınız diye arkasında durmak uğruna inat etmediğiniz için ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz. Keşke herkes sizin gibi olabilseydi. Güzel fikirleriniz için çok teşekkür ederiz. Aden eşi işe gidip de gruba yazabildiği zaman bu konuyu da konuşacağız:)

Sakin olun, ben üyenin bir şeyler düşündüğü yorumlarını görmedim. İlk konusuna çok yapıcı yazmıştım. Tekrar ve kat kat kötü şeyler yazınca bir an "nasıl kendini ve çocuğunu kurtarmak için çabalamıyor" diye düşündüm ve hayal kırıklığı yaşadım. Ama önceki yorumda da yazdığım gibi insan kendi yaşamayınca kolay kolay yorum yapabiliyor. Benim hatam olmuş yani, konu sahibini de üzmek asla istemem.Tam tersi ona güç vermek ve motive olmak isterim. Evden çalışmaya yönelik işler araştıracağım ben de.

Sakin olun, ben üyenin bir şeyler düşündüğü yorumlarını görmedim. İlk konusuna çok yapıcı yazmıştım. Tekrar ve kat kat kötü şeyler yazınca bir an "nasıl kendini ve çocuğunu kurtarmak için çabalamıyor" diye düşündüm ve hayal kırıklığı yaşadım. Ama önceki yorumda da yazdığım gibi insan kendi yaşamayınca kolay kolay yorum yapabiliyor. Benim hatam olmuş yani, konu sahibini de üzmek asla istemem.Tam tersi ona güç vermek ve motive olmak isterim. Evden çalışmaya yönelik işler araştıracağım ben de.
o kadar sacma yorumlar aldi ki konu sahibi artik onun adina biz cok uzulduk. sagolun umarim hep birlikte kendisine yardimci olabiliriz.

Sırf bir yorum yaptınız diye arkasında durmak uğruna inat etmediğiniz için ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz. Keşke herkes sizin gibi olabilseydi. Güzel fikirleriniz için çok teşekkür ederiz. Aden eşi işe gidip de gruba yazabildiği zaman bu konuyu da konuşacağız:)
Yok ben konu sahibini üzmek asla istemem. Kalbini kırdıysam da özür dilerim konu sahibi. Asla öyle bir şey istemem tam tersi sana destek olmak için ben de araştıracağım. Sadece ilk sayfalarda her şeye hayır diyormuş gibi gelmişti biraz da cesaret toplasın istemiştim. Sonradan okuduğum da çaresiz olduğunu anladım. Dediğim gibi bazen kendi açımızdan bakıyoruz sadece. Yoksa gerçekten çok üzüldüm ve destek olmak istiyorum ben de.

o kadar sacma yorumlar aldi ki konu sahibi artik onun adina biz cok uzulduk. sagolun umarim hep birlikte kendisine yardimci olabiliriz.

Yok ben anladım sizi, haklısınız. Konu sahibini koruyup destek olmanız da beni çok mutlu etti. Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulunur.

Bir tanıdığım halk eğitim merkezinin pastacılık kursuna gitti, şu an kendi evinde çok güzel pastalar yapıp satıyor. İlk başta eşe dosta sattı, yaptığı pastaları Instagram hesabında paylaştı. Zamanla daha çok insana ulaştı. Aklınızda bulunsun, belki fikir olur.

Biz bir kaç arkadaş Aden ile konuşuyoruz, en azından manevi olarak yanındayız. Zaten zor durumda ve yalnız olan bir kadına bu kadar yüklenilmesi insanı üzüyor. Gerçekten çaresiz, ailenin tek kabul şartı evladını o adama bırakacaksın. İnsan yavrusunu bırakabilir mi? Biz böyle rastgele yazıyoruz düşünmeden ancak insanların ne yaşadığını bilmiyoruz.

Biz bir kaç arkadaş Aden ile konuşuyoruz, en azından manevi olarak yanındayız. Zaten zor durumda ve yalnız olan bir kadına bu kadar yüklenilmesi insanı üzüyor. Gerçekten çaresiz, ailenin tek kabul şartı evladını o adama bırakacaksın. İnsan yavrusunu bırakabilir mi? Biz böyle rastgele yazıyoruz düşünmeden ancak insanların ne yaşadığını bilmiyoruz.

Evet doğru... Ben kendisine mesaj da attım, buradan da yazayım konu sahibini kırmak gibi bir amacım asla yoktu. Bundan sonra ki hayatı hep güzelliklerle dolu olsun umarım ❤️🙏 Ben de araştıracağım, umarım hep birlikte bir çözüm buluruz.

Merhaba hanımlar, bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm çünkü boşan diyorsunuz ama ciddi olarak artık bosanamadim için çok çok kötü ruh halim. Şu an bunu çok kısıtlı bı zamanda yazıyorum yanlışım varsa kbbakmayin. bundan önce eşimle aramız zaten bozuk genel olarak. Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak. 1 yıl içinde 2 kez tekrarladı bu durum.Dün de annesinin kalçasına sözde şaka olarak tekme attı 3 kez üst üste. Bugün de ablası bulaşık makinasini yerleştiriyordu bende duruluyordum. Sonra geldi bebeğimi kucagina aldı ve arkamızda durdu. O benim onun nereye baktığını gördüğümü bilmiyordu ama başımı yana çevirince görüyordum yani. Ablasınin kalçalarına bakıyordu egiliyordu felan ablası birde çok ince birşey giymişti kadın altında iç çamaşırı olduğu gibi görünüyordu hemen hemen rengi frlan ten rengi. Neyse işim bitince bana dediki al çocuğu ve lavaboya gitti. Neden gitti birşey diyemem günahını almama. Ama çok çok kötü hiselettim etkisinden cikamiyorum. Bundan 1 sene önce de annesi abdest alırken baktığını gördüm baya baya.Ben mi abartiyorum sizce yoksa eşimin davranışı normal değil mi?? Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum lütfen ona ore yorum yapın...
Yazdıklarınızı okuyunca kendimi tavana bakarken buldum.Çok çok can sıkıcı.Yani ablasının kalçalarına baktı derseniz yanlış anlaşılmıştır der hatta sizin sapık fikirli olduğunuzu düşünürdüm ama parmak attı diyorsunuz . Böyle bir şaka olamaz ve ablası buna ne tepki verdi.Eşinizin bir sapık olduğuna dair gözünüzün önünde cereyan eden olayları bırakın şüpheniz bile oluştuysa çok çok üzgünüm ama anneye anlaya bu gözle bakanın ahlaki sınırı olmaz , çocuk emanet edilmez.Dikkat edin

Evet doğru... Ben kendisine mesaj da attım, buradan da yazayım konu sahibini kırmak gibi bir amacım asla yoktu. Bundan sonra ki hayatı hep güzelliklerle dolu olsun umarım ❤️🙏 Ben de araştıracağım, umarım hep birlikte bir çözüm buluruz.
Siz ısrar etmediniz zaten, çaresizliğini fark edince pişman oldunuz teşekkür ederim size🥰

Evlenmeden önce genel olarak ailem deyince aklıma baskılar geliyor. Yani evlilikten öncesi çoğunlukla baskılarla gecti. 17 yaşımdan önce acıktım, ve ailem kapanmam için aşırı derecede baskı yapıyordu, vurdu beni babam ve abim kaç kez kapanmqm için pantolarimi yirttilar. Ama ben hep diyordum onlara oldurseniz bile kapanmam ki dediğimi yaptım da kendi isteğimle kapandım sonra. Ailem muhafazakâr, aynı zamanda çok baskıcı ve cahil bi aileydi. Kapandıktan sonraki dönem bir süre baskılar durdu fakat sonra yine başladı. Arkadaşlarımla gorusmelerime izin verilmedi , telefonum hep kurcalandi. Sonrasında eşimle tanıştık. Ben onu kaçış olarak görüyordum yani. Onca baskı ve huzursuz ortamın içinde yanında hzuur buluyordum. İlgisi hoşuma gidiyordu. İşte sonrasında İngiliz Dili ve edeb bölümünü istoyordum fakat şehir dışı geldi diye ailem izin vermedi başka bir bölüme başladım aynı şehirde ama benim alanım İngilizceydi onu seviyordum. Hem eşimin bırak demeleri hemde sevmeedigim bir bölümü okuyor olmanın aynı zamanda normalin çok çok üstünde kafa karışıklığı ve boşluk hissinin de eşlik ettiği bir dönem okulu bıraktım tamamen. Bıraktıktan bı kaç sene sonra kaçarak evlendim ailem beni eşime vermek istemedi çünkü. Ailem çocuğumu istemiyor çünkü milletin oğlu gözüyle bakıyorlar. Elin oğlu diyorlar, birde herkes biz alay eder bosanirsan frlan diyorlar. Kaçtın bari idare et diyorlar.
Cok üzüldüm anlattıklarınıza. Allah yardımcınız olsun inşallah bir çıkar yol bulursunuz 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X