Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke araştırıp da cevap verseniz. Mahkeme kararı aldıktan sonra adres gizlenip, kimlik değişikliği bile yapılıyor.
Keşke Türkiye gerçeklerinden haberdar olsanız. Hakkında 35 kez şikayet edilen bir adam dahi bir çocuğu öldürdü dün. Hem de evine girerek.
Neyse, iyi günler

Keşke Türkiye gerçeklerinden haberdar olsanız. Hakkında 35 kez şikayet edilen bir adam dahi bir çocuğu öldürdü dün. Hem de evine girerek.
Neyse, iyi günler
Adres ve kimlik değişikliği diyorum onu bile anlamak istemeden, Türkiye gerçekleri diyorsunuz. Doğru bir siz biliyorsunuz Türkiye gerçeklerini, zaten bir tek siz yaşadınız/yaşıyorsunuz bu ülkede. Size de iyi günler.

Adres ve kimlik değişikliği diyorum onu bile anlamak istemeden, Türkiye gerçekleri diyorsunuz. Doğru bir siz biliyorsunuz Türkiye gerçeklerini, zaten bir tek siz yaşadınız/yaşıyorsunuz bu ülkede. Size de iyi günler.
Ya dediğiniz iş bu kadar hızlı aksiyon alınarak yapılıyorsa kim öldürüyor bu kadınları? Keşke ütopyanız kadar güzel olsa her şey. Neyse uzatmayacağım,
Biz grubu açtık arkadaşlar, güzel fikirler üretip destek oluyoruz arkadaşımıza. Katılmak isteyenler ulaşabilir

Merhaba hanımlar, bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm çünkü boşan diyorsunuz ama ciddi olarak artık bosanamadim için çok çok kötü ruh halim. Şu an bunu çok kısıtlı bı zamanda yazıyorum yanlışım varsa kbbakmayin. bundan önce eşimle aramız zaten bozuk genel olarak. Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak. 1 yıl içinde 2 kez tekrarladı bu durum.Dün de annesinin kalçasına sözde şaka olarak tekme attı 3 kez üst üste. Bugün de ablası bulaşık makinasini yerleştiriyordu bende duruluyordum. Sonra geldi bebeğimi kucagina aldı ve arkamızda durdu. O benim onun nereye baktığını gördüğümü bilmiyordu ama başımı yana çevirince görüyordum yani. Ablasınin kalçalarına bakıyordu egiliyordu felan ablası birde çok ince birşey giymişti kadın altında iç çamaşırı olduğu gibi görünüyordu hemen hemen rengi frlan ten rengi. Neyse işim bitince bana dediki al çocuğu ve lavaboya gitti. Neden gitti birşey diyemem günahını almama. Ama çok çok kötü hiselettim etkisinden cikamiyorum. Bundan 1 sene önce de annesi abdest alırken baktığını gördüm baya baya.Ben mi abartiyorum sizce yoksa eşimin davranışı normal değil mi?? Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum lütfen ona ore yorum yapın...
Normal degıl cnm davranısları

Ya dediğiniz iş bu kadar hızlı aksiyon alınarak yapılıyorsa kim öldürüyor bu kadınları? Keşke ütopyanız kadar güzel olsa her şey. Neyse uzatmayacağım,
Biz grubu açtık arkadaşlar, güzel fikirler üretip destek oluyoruz arkadaşımıza. Katılmak isteyenler ulaşabilir
Ne icin actıgınız grup

Evde çalışma imkanı yaratmaya çalışan biri var, 1 yıllık kiranı karşılarım diyen var. Genceciksin, açılan kapıları kullanmak dururken her çıkar yola bir bahane üretiyorsun sanki. Çocuğun bir istismara uğrarsa suç ortağı sayılırsın şu noktadan sonra

Evde çalışma imkanı yaratmaya çalışan biri var, 1 yıllık kiranı karşılarım diyen var. Genceciksin, açılan kapıları kullanmak dururken her çıkar yola bir bahane üretiyorsun sanki. Çocuğun bir istismara uğrarsa suç ortağı sayılırsın şu noktadan sonra
Bahane bulmuyor, şu an planlarımızı yapıyoruz netleştirince başlayacak çalışmaya ❤️

Cocogum 15 aylık. Tyt sınavına girdim fakat mstematigim olmadığı için sadece Türkçe ve sosyal yapabildim. Birde ayt çok ezber bilgiler istedigi için ona giremedim. Aslında bebeğim aşırı engel oluyordu çalışmama, aksi halde mat değil de diğer dersleri yapabilirdim belki çalışsam çok yoğun ayt ye. Açık öğretimden 2 senelik bir bölüm yazabildim ilerde belki 4semeye tamamlayabilirim. Burda halk eğitim kursları var fakat eşim izin vermiyor.Calismama ise bir tek evden okursa ixin verir. K bakmayın bu arada oğlum çok hareketli ve beni de rahat bırakmıyor telefonu Felan çekiyor. O yüzden çok rahat yazamıyorum acele yazıyorum umarım gecistiriyor gibi görünmüyorumdur
Universitelere af geldi diye biliyorum. Eski okudugunuz bolume devam edebilirsiniz. Bir arastırın isterseniz.

mide bulandirici durum ne bileyim olaylar gercekse kendi cocuklarina bile bakabilir sapiklik diz boyu bu görünen tarafiysa görünmeyen tarafi nasildir ? ben sahsen sapikla evli kalmak istemem ahlaksiz bir adamla

Bebeğini nasıl koruyacaksin bu sapiktan ?? Biz dışarıdakilerden korumaya çalışıyoruz sen aynı evin içinde bi sapıkla yasatacaksin çocuğunu.
Yine olan çocuklara oluyor.....

Bebeğini nasıl koruyacaksin bu sapiktan ?? Biz dışarıdakilerden korumaya çalışıyoruz sen aynı evin içinde bi sapıkla yasatacaksin çocuğunu.
Yine olan çocuklara oluyor.....
Çok çok üzgünüm.

Daha önce de sizin konumuza yazdım sanırım tam hatırlamıyorum ama evi terk etmek için daha ne olmasını bekliyorsunuz? Kurtulmak ve yeni bir hayata başlamak istiyor musunuz gerçekten? Sizden hem pastam dursun hem karnım doysun havası alıyorum. Şiddet var, tehdit var, ailede boy boy iğrençlik var, daha ne bekliyorsunuz? Sığınma evinde kalan diğer kadınlar için hayat kolay mı zannediyorsunuz? Ama bir şekilde tutunuyorlar. Bazıları örgü satıyor, bazıları yemek, bazıları reçel ama bir şekilde para kazanıp kendilerine hayat kurmaya çalışıyorlar. Size önerilen her seçeneğe bir şey söyleyip çözüm yollarını kapatıyorsunuz. Açtığınız her konuda öncekinden beter oluyor.
Berbat biriyle evlenmişsiniz, yetmemiş çocuk yapmışsınız bari o günahsız hatrına şu aileden kurtarın o çocuğu ya.

Daha önce de sizin konumuza yazdım sanırım tam hatırlamıyorum ama evi terk etmek için daha ne olmasını bekliyorsunuz? Kurtulmak ve yeni bir hayata başlamak istiyor musunuz gerçekten? Sizden hem pastam dursun hem karnım doysun havası alıyorum. Şiddet var, tehdit var, ailede boy boy iğrençlik var, daha ne bekliyorsunuz? Sığınma evinde kalan diğer kadınlar için hayat kolay mı zannediyorsunuz? Ama bir şekilde tutunuyorlar. Bazıları örgü satıyor, bazıları yemek, bazıları reçel ama bir şekilde para kazanıp kendilerine hayat kurmaya çalışıyorlar. Size önerilen her seçeneğe bir şey söyleyip çözüm yollarını kapatıyorsunuz. Açtığınız her konuda öncekinden beter oluyor.
Berbat biriyle evlenmişsiniz, yetmemiş çocuk yapmışsınız bari o günahsız hatrına şu aileden kurtarın o çocuğu ya.
Konunun son sayfalarına bi' göz atın isterseniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X