Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Konularınız ve anlatımlarınızı okuyunca; okuyanlar da kendini pek iyi hissetmiyor , bilginiz olsun.

Üniversite de Almanca öğretmenliği kazanıp , 2 ay gittikten sonra ; eşinize kaçmış ve kendisiyle kaçarak evlenmiştiniz anlattıklarınıza göre.

Diğer konularınızdaki tutarsızlıklarınızda konularınıza bakıp geçmek kolaydı ancak bu konu çok aşırı oldu.

eşim....Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak. 1 yıl içinde 2 kez tekrarladı bu durum.

Bugün de ablası bulaşık makinasini yerleştiriyordu bende duruluyordum. Sonra geldi bebeğimi kucagina aldı ve arkamızda durdu.

Kazen Mune ilgili mesajlar sebebiyle yönetimin bilgisine.

Ne tarafa kusuyoruz

Ne dememizi bekliyorsun sapık işte kusmak istyrm nasl sevisiyosun sen o mahlukatla

Tövbe estağfurullah

Ay bir de dayak mı var?
Annesine ablasına bakıyormuş bir de konu sahibinin iddiasına göre. Ay bir de bebeğim var diyor. Ben olsam bebeği de alır, ardıma bakmadım kaçarım. Bacısına parmak atan herifle çocuğumu muhatap etmezdim ben şahsen.

Eşinizin yetiştirilmesinde ciddi problemler var. Ablasına ve annesine bunu yapıyor ve onlar da bir şey demiyorsa hepten problemli bir aile.

Konu sahibi açtığın bütün konularda çok ciddi problemlerin olduğu belli evliliğin ve eşinle ilgili. Üstüne bir de bu eklenince. Ne yapmayı planlıyorsun? Düşünüyorsun demiyorum planlıyorsun diyorum. Sürekli şiddet, hakaret var hayatında. Kadın sığınma evi diyorsun ama hareket yok. Bir sene sonra hayatın en şekilde olacak sence?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…