• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konu gerçek ve üye erkek falan değil. Aylardır yazıyor görmüyor musunuz zaten adamın ne olduğu ortada, kadın niye iftira atsın ki durduk yere.

Yani tamam çaresiz olabilirsiniz, çözüm aramaktan ziyade dertleşmek, yazıp rahatlamak amacı ile yazabilirsiniz ama neden böyle bir konu? Bunu bilmek zorunda mıydık ki? Size ne katkı sağladı bu konuyu açmak? Safi ruh sıkıntısı olacak size de.

Tek başıma baktığım kız çocuğum var ölmekten korkuyorum . Kızım kimlerin eline kalır diye.Herkes sapik cinsellik ensest anlatıyor.
Hikaye gerçekse ve Anasına bacısına sapık bakan adamla bosanip kaçarak uzaklasin tabiki

Ay bir de dayak mı var? :olamaz:
Annesine ablasına bakıyormuş bir de konu sahibinin iddiasına göre. Ay bir de bebeğim var diyor. Ben olsam bebeği de alır, ardıma bakmadım kaçarım. Bacısına parmak atan herifle çocuğumu muhatap etmezdim ben şahsen.

Bosanamam cunku ailem cok baskici. Siginma evine gidemem cunku bilmem ne. Hep bahane hep bahane. Sonra insanlar cok acimasiz bla bla. Ne desin insanlar evine mi alsin. Her gununu bu uyeye uzulerek mi gecirsin. Sonra vay efendim konu acacaktim da karasiz kaldim cunku bosan diyorsunuz. He cunku insanlar sicaktan bunalmis keyfine sana bosan diyor.

Yani tamam çaresiz olabilirsiniz, çözüm aramaktan ziyade dertleşmek, yazıp rahatlamak amacı ile yazabilirsiniz ama neden böyle bir konu? Bunu bilmek zorunda mıydık ki? Size ne katkı sağladı bu konuyu açmak? Safi ruh sıkıntısı olacak size de.
Haklısınız belkide. Ama inanın ben çok çok daha fazla kötüyüm

Merhaba hanımlar, bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm çünkü boşan diyorsunuz ama ciddi olarak artık bosanamadim için çok çok kötü ruh halim. Şu an bunu çok kısıtlı bı zamanda yazıyorum yanlışım varsa kbbakmayin. bundan önce eşimle aramız zaten bozuk genel olarak. Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak. 1 yıl içinde 2 kez tekrarladı bu durum.Dün de annesinin kalçasına sözde şaka olarak tekme attı 3 kez üst üste. Bugün de ablası bulaşık makinasini yerleştiriyordu bende duruluyordum. Sonra geldi bebeğimi kucagina aldı ve arkamızda durdu. O benim onun nereye baktığını gördüğümü bilmiyordu ama başımı yana çevirince görüyordum yani. Ablasınin kalçalarına bakıyordu egiliyordu felan ablası birde çok ince birşey giymişti kadın altında iç çamaşırı olduğu gibi görünüyordu hemen hemen rengi frlan ten rengi. Neyse işim bitince bana dediki al çocuğu ve lavaboya gitti. Neden gitti birşey diyemem günahını almama. Ama çok çok kötü hiselettim etkisinden cikamiyorum. Bundan 1 sene önce de annesi abdest alırken baktığını gördüm baya baya.Ben mi abartiyorum sizce yoksa eşimin davranışı normal değil mi?? Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum lütfen ona ore yorum yapın...

senden bir teyit alma zamanı gelmiş ...

Bosanamam cunku ailem cok baskici. Siginma evine gidemem cunku bilmem ne. Hep bahane he bahane. Sonra insanlar cok acimasiz bla bla. Ne desin insanlar evine mi alsin. Her gununu bu uyeye uzulerek mi gecirsin. Sonra vay efendim konu acacaktim da karasiz kaldim cunku bosan diyorsunuz. He cunku insanlar sicaktan bunalmis keyfine sana bosan diyor.
Hepsini geçelim, dayağı aldatmayı falan. Kendi tercihi der geçerim ama bu kardeşini elleme mevzusu çok ama çok aşırı.
Ailesi kilit altına bile alacak olsa orayı seçmeli. Bunun aması maması olamaz. Bu çok ciddi bir durum. Biri Palu ailesi yazmış ya, az söylemiş valla. Bunların arasında kalacağına gitsin baba evinde dışarı çıkmadan otursun daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X